113

Анонимен

преди 8 години

Европейската комисия, Европейската централна банка и Международния валутен фонд на Еврогрупата,са най големите сутеньори на бордела наречен ЕС.

112

Анонимен

преди 8 години

Ще гласуват с ОХI.

111

кога ще ги стигнем..

преди 8 години

Защо си мисля че след референдома в Гърция,гърците ще продължат да живеят по-добреот нас!? Защо някак си желая да съм толкова зле колкото са те в момента?Тук всичкоцъфти....няма младежка безработица,пенсионерите теглят по 300-400 еуро на ден(може и повече ама кво да прайш лимити),Пътуваме свободно из ЕС-то та всички да ни видят и завидят.Нищо приятели, дерзайте....вместо инвеститори идват танкове,вместо дипломати-психопати,Ще ги стигнем гърците...скоро

110

Анонимен

преди 8 години

Финансовият контрол на Варуфакис допълнително усложни ситуацията: трябваше да се ограничат (1) износът на валута, и (2) кешовите плащания. Разплащанията по банков път/с карти вътре в страната трябваше да останат единствено възможните свободно. По този начин нямаше да има проблем с наличния кеш, нямаше да има такова напрежение (поне до фалита на някоя банка) и данъчните власти щяха да контролират по-добре.

109

до 141

преди 8 години

В България '97 всичко беше нарочно направено от червените п....си. За 7г. си раздадоха парички и после след приватизацията купиха повечето фирми. Повечето фирми ги купиха разни генерали. От една страна е хубаво да останат в български ръце, но се оказа че тези хора не знаят как да ги управляват, те само ги доят до фалит.Така че не обвинявай МВФ, той направи това което трябваше да се направи 1990г.

108

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен138Да,на Гърция и" помагат",така,както на нас ни помогна МВФ 1997г,бой по главата и тоталише фалитише

107

Анонимен

преди 8 години

Никой никого не кара на сила да взима пари от МВФ. От горе на това МВФ отпуска пари срещу реформи, това си е заложено в основата на организацията.

106

akut

преди 8 години

КАКВО СТАНА с филма за В. Левски???? някакви индивиди опитаха да наложат общественно мнение , че филма не е хубав???? и изпълниха отново мисията на турция и русия и страха им , че Българите ще се нядъхат. АЗ не съм гледал и докато не съм го гледал няма как да зная , хубав или лош е филма за В.Левсли. също съм и подпомогнал филма с един sms...

105

Анонимен

преди 8 години

10 години гърците изпълняват това, което иска тройката-кредитори. И в резултат на "спасителните програми" и "финансовата помощ" /всъщност, още кредити на кредитите/ - дългът им се УВЕЛИЧИ, икономиката се срина, страната е в колапс. Издоиха ги до край. Сега идва ред на следващите, на които ще им се "помага". Оппа, що ли си мисля, че НИЕ сме тези, които вече сме пуснати по пързалката...

104

greek

преди 8 години

Бае що всички дърти педо..ли от еврогейсъюза почнаха да ревът против този референдом?Нали красавицата Меркел каза че в общи линии гърция не е голям факрот в ЕС .

103

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИЯ ДА СЛЕДВА ПРИМЕРА НА ИСЛАНДИЯ. 2008 ТЕ СЪЩО СА БИЛИ ФАЛИРАЛИ НЕ НА 100 А НА 900%. НАПРАВИЛИ СИ РЕФЕРЕНДУМ И СА УСТОЯЛИ НА ЗАПЛАХИТЕ НА АНТЛИЯ САЩ МВФ И ДР. ПРОГНОЗИТЕ ИМ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В КУБА НЕ СА СЕ СБЪДНАЛИ. ОБРАТНОТО Е - ПРОЦЪФТЯВАТ. А АКО ЩЯЛИ ДА ПРИЕМАТ МВФ ТО ЩЯЛИ ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В ХАИТИ

102

Анонимен

преди 8 години

Всички правителства ги е страх от референдуми...Браво, Ципрас!

101

Анонимен

преди 8 години

До психолог.......Браво, браво, браво!Щом в 11.15ч. е дошло ракиено време... тогава израза, че само *** с мътен поглед гледа в паницата е правилен!!!

100

лекувайте се бе хора

преди 8 години

До психо...То при теб"ракиено време"е дошло в 6 часа,събахлян.

99

Анонимен

преди 8 години

Ционидите пак *** на умряло, значи това е един светъл ден за демокрацията

98

психолог

преди 8 години

Мали..и..и леле , леле , червения *** изпуши и прописа на Руски , още малко ще проговори на китайски или северно корейски. Стига злоба бе другарю , твоята партия фалира 3 пъти България нещо да се изкажеш по въпроса. Затова сега БСП има 6 % подкрепа . Айде чао , че дойде ракиено време .

97

А3

преди 8 години

До 108. Няма връзка между работата и заплащането. Трябва да изтъргуваш труда си правилно.

96

тиквар=талибан

преди 8 години

Тикварчетата,най-обичат да им спуснат опорна точка:"те този е лошият"и,като освирепели *** да го оглозгат,ама преди година за тях Гърция беше велика икономика,а какво,ще стане след година,като заработи "доминото"и постепенно стигне до така наречените "големи"

95

Анонимен

преди 8 години

Оланд, що сега казваш, че независимо от това какво ще гласуват гърците, Гърция ще остане в еврозоната!?Франция е следващата бомба, която има 1,300 трлн.? дълг, а и други държави, скрити в сянката на Гърция

94

Анонимен

преди 8 години

Защо са затворени гр.банки!? Нали казвате,че гърците имали спестявани само в гръцки банки 140млрд., къде са парите!? В Евр.центр.банка, която ще решава по колко млрд.ще се отпуска в кеш на гръцките банки?