133

3-От заключението на

преди 8 години

Вякои частни кредитори,като хедж фондове(hedge funds),също са действали злонамерено.Част от дълга към частните банки и хедж фондове е несправедлив по същите причини,поради които са и незаконни.Освен това гръцките банки са рекапитализирани несправедливо от данъкоплатците.И накрая, дълга към частните банки и хедж фондове е срамен,защото най-големите частни кредитори са знаели, че тези заеми са ги сключили за себе си, а не да служат на интересите на народа.

132

до 170

преди 8 години

А от кой ги е взел ?Я се поинтересувай в МВФ кой с колко процента участва. Даже и български пари има там.

131

Анонимен

преди 8 години

ИЗЛИГАНЕТО НА ТОВА ГЪРЦИЯ ОТ ЗОНАТА ЩЕ НАПРАВИ ЕВРОТО С 10-20% ПО-СКЪПО!!!!!!И НЕГОВОРЕТЕ ЗА ПОРТУГАЛИЯ ЩОТО ТЯ СИ ПЛАЩА ВСИЧКО ДЪЛЖИМО И ПРАВИ НУЖНИТЕ РЕФОРМИ!!!ГЪРЦИТЕ ЯДОХА ПИХА ВЕСЕЛИХА СЕ И ТАКА ИСКАТ ДА СИ И ОСТАНЕ НА ГЪРБА НА ДРУГИТЕ НАРОДИ!!!

130

господи....

преди 8 години

Господи, ела и ни оттърви от всички Иво Инджевци и бесни ръкоблудници!Пишете,пишете само злоба и черни клетви....Все някой друг ви е виновен за акнето ви,хемроидите и гъбичките по краката,кариесите,***(индииски) цвят на кожата.Когато спрат да ви плащат от уса да пишете глупости,вие ще сте първите които ще се надупите на изток

129

Анонимен

преди 8 години

ЖАЛКОТО Е, ЧЕ ГРЪКА НЕ Е ВЗЕЛ ЗАЕМИТЕ СИ ОТ РУСИЯ ТА ДА ВИДИТЕ КАКВО СЕ НАРИЧА ДА МУ КАЖЕШ НЕ НА *** :DСЪС СЕ НАТО ЩЕШЕ ДА ИМО ГРЪКО АТИНО ОКУПЕЙШЪН!

128

Анонимен

преди 8 години

От референдума зависи дали ще го бъде ЕС или САЩ. Излизането на Гърция от еврозоната ще направи долара още по-силен, а евентуално разпадане на ЕС ще го изстреля в космоса.Ако Гърция оцелее и остане в еврозоната до година две еврото ще си върне позициите, а това пак ще отслаби долара. Ако помните американска банка наливаше пари в бездънната каца на Гърция и после се оказа че без заеми ги няма никакви.

127

Божо

преди 8 години

Само защо след "референдума" тези , които са гласували с охи , не започнат да си получават заплатите и пенсиите в рублахми , например :))) Не ми е ясно гръцките банки ще бъдат ли закрити, защото да си плащаш дълговете е "тероризъм", следователно гръцките банки са терористи !!! Не ми е ясно как гърците ще искат да им се плаща каквото и да било, след като може и да не се плаща , когато си ползвал някаква облага назаем ??? Не на плащането, да на натуралната търговия :)))

126

Анонимен

преди 8 години

То,т'ва с фалитите е коронния номер на елините.за100г 7и фалит и всеки път живеят,още по-добре,виж нашият Тиквар затяга колана на народонаселението,до последна дупка и вика:-още може",само и само бабата да го погали по главицата,като дете идиотче

125

bul

преди 8 години

НЕ НА ЕС НЕ НА ЕВРОЗОНАТА И НЕ ОСОБЕНО НА НАТО!!!!И после Американците лично ще дойдат да приберат дължимите суми от Гърция като вземе половината от тях за себе си

124

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 163ТАКА Е ТАКА Е!!!ГРЪКА ТРЯБВА ДА КАЖЕ НЕ НЕ НЕ НЕ МОГА НЕ, НЯМА НЕ ИСКАМ НЕ!

123

Анонимен

преди 8 години

Ние като сме отличниците на ЕС - що ли сме вързали и цъфнали? Просто по-надолу от дъно няма?

122

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВсички правителства ги е страх от референдуми......................................Не знам за правителствата, но и мен ме е страх от референдум по въпроси, с които се решават съдбовни неща и за правилното им разбиране са необходими специални знания и образованост. Я да си представим, че такава ситуация има в България. Кой ще се определи бъдещето на нацията - 2 млн. пенсионери и едни други 1-2млн ........, да не продължавам. А пък гърците, каквато са интелегентна нация

121

Анонимен

преди 8 години

ГРЪКА АКО Е ЗАИНТЕРЕСОВАН ЩЕ ГЛАСУВА С НЕ!!!!НЕ НА ЕС НЕ НА ЕВРОЗОНАТА И НЕ ОСОБЕНО НА НАТО!!!!ГРЪКА СИ ЗНАЕ ИНТЕРЕСА С НЕ ТОЙ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ ТОВАРИТЕ СИ!

120

2-От заключението на

преди 8 години

което позволява на най-големите европейски и гръцки ЧАСТНИ банки да се оттърват от гръцките облигации,които са имали.Европейският фонд за финансова стабилност предоставя заеми без пари(cash-less loans),които нарушават не само член 122 (2) от Договора за Европейския съюз (ДФЕС/ ДФЕС),но също така и мн.социални и икон.права и гражд.свободи.

119

двоен стандарт

преди 8 години

Дано гърцкият народ даде пример на по-*** европейци,да повлече крак.Да си остане ЕС както е бил преди Франция,Германия,Люксембург и Англия.Само че ще загубят контрола на пазара за роби. Такива сме всички източно-южно европейци.Робовладелците също плачат.

118

Анонимен

преди 8 години

ЦИПРОС ПОДАВА ОСТАВКА И В ДВАТА СЛУЧАЯ :DаКО КАЖАТ ДА ТОЙ СИ ОТИВА!!!АКО КАЖАТ НЕ БАНКИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ СЪС ЗАТВАРЯНЕТО СИ И ЦИПРОС ПАК СИ ОТИВА :DНО ЦИПРОС Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ НА ГЪРЦИТЕ В МОМЕНТА А ТЯХНАТА НАГЛОСТ И АЛЧНОСТ И БЕЗМОРАЛНОСТ !

117

до 153

преди 8 години

Нас като ни хвалят, че сме отличници дреме ли му на някого. Очи пълни, ръце празни, нооо няма да е все така. Ще се оправим, бавно и славно напред и нагоре!

116

Греко

преди 8 години

Кредиторите са лоши!Гръка ще гласува за интереса си !!!!!Да на добрия живот и НЕ на искането на пари от Гърците!!!!!!

115

1-От заключението на

преди 8 години

Гр.държ.комисия за дългаДългът към Евр.центр.банка трябва да се характеризира като незаконен,ЕЦБ е превишила правомощията си,като налага,чрез участието си в тройката осъществяването на програмите за макроикономически корекции(напр.,дерегулацията на пазара на труда).Дългът към ЕЦБ също е несправедлив и срамен,защото основната причина за съществуване на програмата е закупуване на ОБЕЗПЕЧЕНИ облигации(Securities Market Programme, SMP) е била да служи на интересите на финансовите институции

114

бай иван

преди 8 години

Банката винаги си взима своето.