52

Анонимен

преди 8 години

AH,KAKVA IZNENADA.NE VIE IMATE GRSHKA POLIZAITE SA MNOGO DOBRI HORA-PREBIVAT COVEKA BEZ DA IM MIGNE OKOTO I KARAT AVTOMOBILITE SAM,AMA SAMO SAS145 KM.V CAS.

51

Гостня

преди 8 години

Друг е въпросът, че нивото на служителите е жестоко ниско, кактп и на администрацията в цялата страна, както и на образованието. Каквото ни е образованието, здравеопазването, такава ни е и полоцията. Това се дължи на неспирсщите вече почти 26 години реформи. Служителите на МВР в тези години са работели с 5 закона за МВР. Така е и въвъ всички другу сфери.

50

Гост

преди 8 години

От 47000 служителя в МВР, 8000 пожарникара, 5000 администрация, 3000 като научно-технически и приложен състав в това число, а не отделно от 47000. От тази цифра ако се махнат служителите от гранична полиция ще се води, че служителите с чисто чолицейски функции са далеч по-малко. Преди време ми казаха, че водеонаблюдението в Мюнхен е в сграда по-голяма от тази на столичната. За какво говорим. Често се говпри, че сме полицейска държава. И това не е така, защото ако бяхме такава, нямаше да има Гър

49

Анонимен

преди 8 години

няма полиция в България, има само една група да не кажа пасмина търтей, които НЕ спазват законите, които трябва да защитават, НЕ вършат нищо за което им се плаща,НО имат големи изисквания и претенции за привилегии. Скапаните ушеви трябва да бъдат намалени на 50% и да останат хората, които дават резултати, а не бройка, която не генерира никакъв резултат.

48

Анонимен

преди 8 години

Всички държавници папкат от вашите пари, Вашите данъци които плащате да ви построят нова градинка в квартала, да оправят пейкире, тротоарите, да почистят улиците и обезопасят движението отиват за скъпи коли на кметове, дворци на приближените им от семействата. Всяка градска мутра получила добра държавна работа е в приятелски връзки с кметове и началници на полиции. Народа без образование и денонощна борба с държавното безобразие няма да направи нищо.

47

Веско. М.

преди 8 години

Родната полиция ни пазииии .....

46

Анонимен

преди 8 години

Всички знаят гнилата и неработеща система. Богове на корупциятаи държавното престъпление. В основата на тази система стои съдебната система. Независима от управлението съдебната система е добре захранвана от престъпници от държавен и частен характер. най големите крадци са хората на държавна работа. Затова аз съм за приватизация на всичко в страната с изключение на войската която я нямаме и част от полицията. защо България няма създадена частна полиция ? Знаете ли ? Защото държавата е монопол за

45

Анонимен

преди 8 години

Не е важно колко полицаи има в България. Важно е колко от тях си вършат съвестно и отговорно работата. А те могат да бъдат преброени на пръстите на двете ми ръце...

44

Анонимен

преди 8 години

Този път всички коментари са единодушни - полиция = мафия = престъпност.

43

До 63

преди 8 години

До ПолицайНа 45г пенсия и на 50г при Св.Петър на отчет!!Има правда на този свят.ха-ха-ха-ха

42

111111

преди 8 години

То нашите милиционери ще ги търсите там където има аванта,далавера и контрабанда!!Господ да пази народа от тези алчни индивиди.

41

Полицай

преди 8 години

Важното е да се пенсионираме на 45г и да взимаме 20 брутни заплати накуп. За работа не ни търсете.

40

Анонимен

преди 8 години

Всички бивши,,настоящи и бъдещи *** са престъпници на които народа плаща огромни заплати,,пенсии и доживотни ппивилегии за да не въпшат и за 1ст работа,Неслучайно 90% от народа ги мрази!

39

Пипи

преди 8 години

По принцип след като се намерят откраднатите коли трябва веднага да се връщат на собственика и да си тече разследването. Да, ама не! Започват едни безкрайни контакти с прокурор, оперативен (не знам точно какво работи, така му викат в МВР-то) и те по заобиколен начин те поканват да кихнеш. Нормативната уредба (каквато и да е тя) служи на всички , които изброих, но не и в полза на пострадалия. Зяо е така? Защото изброените са правоимащи и те пишат законите в своя угода, а не потърпевшите. Патил.

38

12543698

преди 8 години

точно полицаите за пари екскортират колите до границата да бъдат откраднати в чужбина

37

FBI

преди 8 години

Българската мафия осигурява истински паспорти на бойци от Ислямска държава (ИД), като печели по 20-30 хил. евро от всеки издаден документ, твърди твърди германският вестник Ди велт, като се позовава на агент под прикритие, работещ в Близкия Изток.Според изданието германската гранична полиция вече е задържала няколко джихадисти, издирвани от Интерпол, които се движат с истински български документи.

36

Анонимен

преди 8 години

До Повечето от вас незнКрадена кола с фалшиви номера е карана със 145км/ч на път с ограничение от 80км/ч. Да ти е хрумвало някога, че тая кола трябва да бъде преместена с паяк/автовоз спазвайки правилата?

35

Анонимен

преди 8 години

ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ СЪТВОРЕНА ОТ КОМУНИСТИ ! КАК В АНГЛИЯ В САЩ ЛЕЖИШ В ЗАТВОРА ЩОМ СБЪРКАШ НЕЗАВИСИМО КОЙ СИ А КОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН НЯКОЙ КАТО 25 Г. ВЕЧЕ СМЕ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ТЕЗИ ДЕТО НИ СЪСИПВАТ КАТО ДЪРЖАВА ,КАТО НАРОД ,КАТО ИНДИВИДИ-КРАДЦИТЕ !

34

Анонимен

преди 8 години

"Ето как 50 000 полицаи развалят рейтинга на останалите 50, които са честни и вършат отговорно задълженията си."За съжаление е истина.

33

Анонимен

преди 8 години

Българските полицаи определено са много - 47 000, по данни на МВР. Отделно има 8 000 пожарникари, 5 000 са работещите в администрацията, и 3 000 са заети в научно-практическите звена на вътрешното министерство.*** dnes bg/obshtestvo/2010/03/20/policaite-ni-3-pyti-poveche-na-glava-ot-naselenieto-ot-rumyniia.88068