12

Анонимен

преди 8 години

"В България няма престъпление в което да не е замесен полицай!"Освен това няма осъден полицай.Дори на дрогираният граничен полицай,който премаза зверски дете в количка на тротоар сега ме намалиха присъдата.Колко убити от полицаи имаше.Застреляна жена на петте кьошета,застреляно момиче на петолъчката,пиян полицай премаза няколко човека на автобусна спирка примерите са много.И докато в САЩ полицаите застрелват престъпници при въоръжени грабежи,тук убиват невинни жени и деца,безнаказано.

11

ввк

преди 8 години

Полицаите карали колата до паркинга, видите ли. След като крадците са сменили номерата значи оригиналните ги няма. Следователно трябва да се използва колесар. В противен случай полицията кара кола без номера, или което е по-лошо с крадени или фалшиви номера.

10

Венелин

преди 8 години

В България няма престъпление в което да не е замесен полицай!

9

@@@

преди 8 години

До Анонимен 15За скоростта,да си го отнасят,както е по дебелите книги!За останалото-нека който пише подобни материали и оформя обществено мнение,да помисли и да анализира нещата,иначе излиза че всичко се прави за жълти стотинки,без значение за чия сметка!Това е част от проблема,за да сме в подобно състояние,а положението вместо да се влошава,става безнадежно....колега!

8

Елемаг

преди 8 години

Който прехвърлил случая за Видин-уволнение, оная с неудобния плик-уволнение,който е карал МПС-то уволнение,На шефа на това районно пожелателно-уволнение.Кое е трудното в случая?Ще ми стачкувате, а ?

7

Men

преди 8 години

До @@@Мда ясно, крадените коли трябва да се местят с превишена скорост когато им е удобно на ***.Вижте се какви сте бе, нямате капка достойноство, слели сте се с престъпниците и сте безкрайно нагли. Единственото ви спасява това, че закона ви пази защо си мислиш полицията има толкова нисък рейтинг и почти никакво доверие? Пълни нещастници се никаква работа не вършите.

6

Анонимен

преди 8 години

До НАРОДНА ПОГОВОРКАЩе се съглася с тебе,ако ми отговориш на два въпроса:-Защо в специалността журналистика се влиза трудно и кандидатите са многократно повече от св.места?-Защо за едно място в МВР кандидатстват около 10 човека?Това че нямаш понятие и от двете професии е ясно!Това,че написалата статията е журналист със съмнителни качества,също е ясно!

5

@@@

преди 8 години

Тенденциозно и непрофесионално написан материал,колкото авторът му да вземе някакъв мизерен хонорар!-Как и къде според Йорданова,трябва да се съхраняват веществените доказателства? Може би в стаята на разследващия полицай?-Кой да откара вещ.доказателство от Районното до мястото,където ще се съхранява? Може би трябва да повикат собственика от Видин или Пътна помощ,която за подобна услуга ще иска минимум 100-150 лв?

4

Анонимен

преди 8 години

Милиционера е карал оти е стачкувал! *Х измета у това министерство!

3

Фулев

преди 8 години

Боже боже боже....нямало удобен плик....африка....диваа африка..ЗАКРИВАЙ...

2

Анонимен

преди 8 години

И тоя който е карал, ако е още ченге, трябва оня *** Георги Костов да си подава оставката.

1

Анонимен

преди 8 години

Милата ни родна милиция..пардон полиция...немам думи!