10

Анонимен

преди 8 години

Радослав Янкулов е известен журналист, а този Тодоров стана известен едва след като го уволниха. Това е голям пиар, сега ще стане извйестен като в Биг Брадър.

9

Анонимен

преди 8 години

Истински Радиа са Радио Хоризонт, Радио Христо Ботев и регионалните. Другите радиоточки са музикални станции и платени от чужди НПО-та вражески станции на БГ територия. (дирник радио)

8

Анонимен

преди 8 години

Иска оставки. Е, нали неговата оставка е изход от кризата. Или иска чужди оставки, а той да е в БНР. Айде, загрижил се за БНР-то... Още оставки за "Евра - нйет" . Няма евра за вас. Малко ще отслабнете на заплата.

7

Драган Цанков

преди 8 години

Янкулов е ***, но и тоя каква гад е, нямате идея. Докато летеше по чужбина за сметка на БНР и взимаше хилядарките всичко беше ОК - цветя и рози. Сладурчето от прайда в Лондон е лично назначение на Мария Стоянова от СЕМ. Това същество беше и си остава неотменна част от екипа Янкулов - Божидарова - Тодоров, които разкатаха майката на всичко в радиото. Върнаха го десетилетия назад, но пък тях радиото никога не ги е интересувало, само и единствено финансовото изражение от престоя им. ЗАКРИВАЙ!

6

Путев

преди 8 години

БНР не съм слушал от 15 години. Можеби са стойносттно радио, обаче по персонал май били двойно на CNN. Кво да ви кажа - мирише ми на построен комунизъм.

5

i'm

преди 8 години

Всъщност БНТ и БНР са единствените снислени медии! Кой да гледаме и слушаме? Босфора ТВ(BTV) или лумпенските риалита по Нова? А когато работника се окаже по-интелигентени, умен и с по-добри личностни качества от шефа...Тогава става неудобен и се търси начин да бъде премахнат.

4

Анонимен

преди 8 години

Добре са те уволнили. Чакаме и другите слуги на СССР да ги изчистят от там

3

anonimen

преди 8 години

ami eto Peevski da kupi i radioto,da kupi cqlata darjava ima pari to okrade sveta

2

Ben Gan

преди 8 години

Абе какво ни занимавате с тия смешници? Аз казвам ли ви какво е в наща фирма? Хората няма какво да ядат, те с БНР ни занимават?

1

защо го овъртате

преди 8 години

Изходът е в спешна приватизация и реален собственик.Иначе радиото отдавна е бащиния на Волгин и някаква групичка с болшевишки корени .