13

Професор

преди 8 години

България се развива със страшни темпове и по икономически показатели доближава страни като Германия и Австрия. И всичко това само за два мандата управление на П. П ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да *** комунистите Бойко Ще продължава да ги мачка. Още един мандат за ГЕРБ! Поклон!

11

Сори

преди 8 години

Това е човека който манипулира 1/4 от българите , горките! Със сладки приказки, лафове и просташки изказвания те си го припознават и си казват " еееее тоя е наш човек ве, ще гласуваме за него" ! Доста още България ще си стои на дъното!

10

boc

преди 8 години

Номер 9 е абсолютно прав!Герб управлява под диктата на ДПС, както всички досега управлявали ни!Но ГЕРБ са първите, които управляват със задкулисна, неявна договорка с ДПС1

9

до до 1

преди 8 години

А може би това е следствие на конституцията ,която бетонира БКП като уж демократична партия.И фактът ,че БКП създаде ДПС.Че следствие на подобна прокуратура няма борба с мафията.И може би затова и Борисов е приятел днес с Америка .А мръсниците от БКП писали конституцията ходят да дават експертизи срещу реформите!

8

Анонимен

преди 8 години

Хорааааа, нищо добро не се случва, хорааа... Управляващите умират от страх от реформите, основно съдебната, понеже знаят, че е масово самоубийство, дпс все повече си властва над ***.т.е, които пък все повече почват да си правят каквото поискат безнаказано... Министърът на ВР е под всякаква критика относно тези битови проблеми и си говори едни глупости... Абееее, въобще....... Боже, помогни ни...

7

Кукувица

преди 8 години

ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК!!!Като гледах тази снимка и си помислих за отдавна търсеното междинно звено между човека и ***.

6

до 1

преди 8 години

Г-н Матриал явно още не си разбрал ,че те управлява ГЕРБ и ДПС !!! И ГЕРБ са изродено отроче на комунистите!!! Борисов е бил пръв приближен на Първия , айде да помислим логично може ли демократ или противник на комунизма-социализма да бъде човек от когото зависи живота на най-важния човек в България! Къде му е досието на Борисов , къде му са членските карти, какъв е бил ??? Никой не знае за съжаление!Иначе сега е най-върлия противник на социалистите и първа дружка с американците и европейците!

5

Анонимен

преди 8 години

Е сега като падне едно рязане на ленти.Стой та гледай...

4

хм

преди 8 години

Хора,ако се абстрахираме от политическите си пристрастия поне не можем да не се обединим в едно .Няма такова човешко падение като Близнашки .

3

Анонимен

преди 8 години

Борисов за два мандата промени България към по добро. Вече пенсионерите не ровят в кофите за *** защото са празни. Преди се намираше парче плесенясал хляб но вече няма.

2

Минка Костова

преди 8 години

Велик Държавник, Голям Българин и Патриот.

1

някой да се изненадв

преди 8 години

Последната крепост на комунистите - ДПС.