53

Анонимен

преди 8 години

prestapnik mrasen zatvor za tebe zatvor bandiuga dolna

52

Пешо

преди 8 години

"Борисов се еманципира".Това го казват учените хора ,а ние простите ,трябва да им имаме доверие ,че е вярно!За нас никак не е незабележимо,че този човек,е със силна воля да властва на всяка цена,без да се съобразява с никого!Той ще жертва всекиго,и ще се съюзи със всекиго само и само да е на върха на властта с неговата партия ГЕРБ -излюпена в една тъмна, и незнайна лаборатория, ,след като в България, имаше толкова много регистрирани партии,тя бързо овладя властта и застана начело!Бог да ни пази!

51

Анонимен

преди 8 години

да отива в мианмар като будолог

50

Анонимен

преди 8 години

на са само партиите от статуквото,ако сме народ трябва да сменим безвремието

49

Анонимен

преди 8 години

мутри ,ченгесари,масажори на татовите уши,убиици на мишо бирата не ни трябват

48

FBI

преди 8 години

Българската мафия осигурява истински паспорти на бойци от Ислямска държава (ИД), като печели по 20-30 хил. евро от всеки издаден документ, твърди твърди германският вестник Ди велт, като се позовава на агент под прикритие, работещ в Близкия Изток.Според изданието германската гранична полиция вече е задържала няколко джихадисти, издирвани от Интерпол, които се движат с истински български документи.

47

социолог

преди 8 години

Браво на Борисов. Успя да смъкне подкрепата за БСП до 7-8 % . Разбирам мъката на червения *** , но БСП си заминава от управлението на Държавата . Вижте си смешните лидери Станишев , Миков , Мая Манолова и разни Дъбовци. Даже Гоце Първанов се отказа от БСП . Смешна мини партийка .

46

Анонимен

преди 8 години

този да си ходи и никога ама никога да не се мерка пред очите на българите

45

бг

преди 8 години

ВЕЧЕ С ЧИСТО СЪРЦЕ МОГА ДА КАЖА,ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ УНИЩОЖАВА,ПЛАВНО И СИГУРНО,НЯМА РЕШИТЕЛНИ ХОРА ДА ПРОМЕНЯТ,МНОГО СЕ НАДЯВАХ,НО ЯВНО ТАКАВА НИ Е СЪДБАТА ОТ ГОЛЕМИТЕ БАТКОВЦИ,НА КОЛЕНЕ,НА КОЛЕНЕ МИЛИ БЪЛГАРИ,ДА ВИЖДАШКАК ЗАГИВА СТРАНАТА ТИ И ДА НЕ МОЖЕШ НИЩО ДА НАПРАВИШ.ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКОТО ИГО,КРЕДИТИ,НА КОЛЕНЕ,КРЕДИТИ,ПРИВАТИКРАДАЦИЯ ДО СМЪРТА.

44

Анонимен

преди 8 години

" Вие сте прости и аз съм *** за това се разбираме!" а както е казано *** народ слаба държава!

43

Анонимен

преди 8 години

тоа случай е за ДАНС а не за Бизнес дамата Бъчварова тя нама да се справи

42

Анонимен

преди 8 години

какво слагаш минус на коментара , прочети във вести.бг бе ***

41

до: 58

преди 8 години

Бъчварова не можела да коментира понеже не знаела немски за да прочете в Die Welt на немски естествено

40

до: ГЕРБ

преди 8 години

Трябва да разпоредя проверка, в момента не мога да коментирам. Ще проверим, отвърна министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, помолена за коментар на информацията на авторитетното немско издание Ди Велт, че джихадисти от Ислямска държава (ИД, преди Ислямска държава в Ирак и Леванта, ИДИЛ) си купуват български паспорти.

39

Анонимен

преди 8 години

PATIA NA BALGARIA ZA EVROPA PREMINAVA PARVO PREZ GRAD BANKYA

38

боц до 47

преди 8 години

Мнооогго си прав!Голема змия е Борисов!Само гледа как да направи мръсно някому и той да се облажи.Абе типичен ШОП!Он не сака на него да му е добре, а на Вуте да му е зле!!!

37

Анонимен

преди 8 години

Някой знае ли как се прави държавен дълг, за какво се прави и как се вдигат лихвите и кога дългът става невъзвръщаем? Ако знае, да посъветва България да вземе още освен досегашния. Между другото да обясни защо тока на американските Марици е най-скъп и колко сиртаки ще изиграем покрай тях.

36

именно ФБР

преди 8 години

Европа си е най -големия враг.Само погледнете история на ПСВ .Днес е същата простотия.Добре ,че това все пак е фарс,който може да се изконтролира ъпреки Путиновите глупости ,лъжи и провокации .

35

FBI

преди 8 години

Германския вестник ''Die Welt'' пише че Българската Мафия снабдява ИДИЛ с Български документи за самоличност дори пише че Пакета с Документи за пътуване струва от 20 000 до 30 000 евроwelt.de/politik/ausland/article143186475/Das-naechste-grosse-Schlachtfeld-ist-Europa.html

34

до 50

преди 8 години

Тази борба я има,но не я води Америка.А самата евробюрокрация с невежество ,некомпетентност и корупция. Ислямизацията кой я провежда.Еврокомисарка,която твърди ,че с арабите сме в една лодка . Я се пооправете малко .Америка пак ще помогне на Европа и на нас ,вече като част от Европа.А гърците си играят цирка,по скоро театъра щото той там е измислен .