21

Анонимен

преди 8 години

Казват било дискриминация да не искаш да те крадат като башибозук през османското робство

20

Анонимен

преди 8 години

Блока населен с Роми в Казанлък и други блокове ненаселени с роми но построени по едно и също време даже и преди него разликата е голяма защо ли !

19

Анонимен

преди 8 години

Гледах по БТВ за блока в Казанлък !Питат защо е в това състояние и никои не знае!!!

18

Анонимен

преди 8 години

При социализма всеки си знаеше мястото !Днес това е извращение спрямо нормалните

17

Анонимен

преди 8 години

В блока където живея на моя етаж се нанесоха роми кажете ми какво да правя !Късно е да продавам апартамента защото едва ли някои ще го купи като ми види съседите

16

до: той си знае

преди 8 години

ако те е срам от собствения си произход *** там от къде си дошъл вероятно там няма да те обиждат

15

Анонимен

преди 8 години

искам да питам защо махат коментарите за Дасикане Рома - побългарените/българизираните роми на Република България това не са ли български граждани с българси документи за самоличност

14

Анонимен

преди 8 години

идете и питайте Цветелин Кънчев къде са парите за Интеграция на Ромите в България

13

ИВАН

преди 8 години

ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИ НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ.....ЗАЩО В Б-Г НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СЕ ПАДА НАЙ - МНОГО ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.... ЗАЩОТО В Б-Г Г .----ВЕТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ГЛАВИТЕ......

12

Рали1

преди 8 години

До 18 rom,Ще бутате,а? Ама кой кого ще хххх?Откакто прочетох коментара,си тананикам едно рефренче на "Черно фередже"-Голям Кралимарковски ххх ....Лека нощ!

11

Анонимен

преди 8 години

Да ги настанят в домовете на членовете на БХК! Те със сигурност ще им се зарадват, нали трябва да ни дават пример за толерантност?

10

Рали1

преди 8 години

"От Българския хелзинкски комитет (БХК) заявяват, че принудителното събаряне на постройки и домове в Гърмен, както и това, че няма къде да се настанят четири семейства и нощуват под открито небе, е в нарушение на международното право и създава по-голям и по-неотложен проблем."-Хелзинкския комитет съди България за събарянето на къщите в Гърмен; днес 1.07..news.bgТози антибългарски комитет има ли друга дейност,освен циг***нската и защо се казва "български"?

9

Мимоза

преди 8 години

Законите на природата ги знаят и малките деца- Който не умее да се справя с живота, живота се справя с него.Сега е момента да видим колко от тях имат изобщо някакъв мозъчен капацитет.Ако имат нещо у кратуните си, ще се хванат на работа и ще отидат да живеят под наем. Сега ще видим колко са грижовни майките. Зима иде- децата трябва да са на топло.Еми, МАЙКИ, започвайте да търсите изход от ситуацията, само че БЕЗ да чакате на Държавата. Тя вече НЕ МОЖЕ, а ние вече НЕ ИСКАМЕ.ДОСТАТЪЧНО!

8

mimoza

преди 8 години

Тая Минка да си ги вземе у нейната къща. Айде без такива номера!!!! Откъде накъде ще им предоставят изобщо някакво място за живеене??????????????????Да се фащат на работа и да ПЛАЩАТ НАЕМ, като всички БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, които нямат собствено жилище!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

:(

преди 8 години

Какво по - тъжно от това... Закрито училище, напълнено с . До края на седмицата няма да останат врати, прозорци и ел. инсталация, а до края на следващата ще си наберат керемиди, тухли и ще струпат нови колиби.

6

djelem

преди 8 години

tea palnoletni hora sa savsem samostoiatelni i nezavisimi personi - da se opraviat sami, da si tarsiat sami rabota, jiliste s dogovori. glas naroden = glas Boji. da otivat pri viceprezidentkata i prezidenta da jiveiat ili da otivat v bg diplomaticheskite misii po sveta.

5

Анонимен

преди 8 години

Абе не мога да разбера , тези защо си мислят ,че някой им е длъжен ,за всичко . Тази се издържа и развъжда с парите, които плащаме като данъци, а ги изкарваме трудно и къде ли не, по квартири и далечни градове. Настанявайте ги в училището и дано то се срине от купищата интелект вътре.

4

Анонимен

преди 8 години

Защо държавата да ги настанява да ходят на квартира, да ходят при роднини, да теглят ипотечен кредит или друго, защо държвата не събира българите клошари от улицата и не ги настянава някъде айде стига дискриминации.

3

Анонимен

преди 8 години

пак дескременация нат ромите

2

Анонимен

преди 8 години

Решението на "ромския проблем" е много просто - институциите даси вършат работата и да има ефективни наказания за техните издевателства над другите живущи. ПОЗОР е бабите по селата да се заключват от 18 ч., защото ги е страх някой млад здрав"нетрудоспособен" ром да не ги изнасили и пребие за 5 лв. А това се случва - просто се вдигнете до селата по Северозападна България! ПОЗОР е млади и здрави ромове да крадат насажденията в двора на сгърчени старци, щото да ги мързи да засядят в своя