33

Анонимен

преди 8 години

Муслимани долни, какво търсите в града на Левски? Защо се връзвате на разни амуджи които ви водят за носа като овце? Така засилвате омразата и ненавистта към вас дори и от българи неутрални към вас. Вместо да заживеете по европейски сами се набутвате в изолация и омраза от мирния българин. Ще си живеете в измисления свят водени от гнусни ходжи платени от чужди господари. Като не харесвате християнството напуснете. В Нигерия ще ви приеме Боко Харам.

32

Анонимен

преди 8 години

Искам да кажа само едно нещо. Нямам нищо против турците, които сега живеят в България. Но трябва да се опитат да разберат народа сред когото живеят. Споменът за тия 500 години ако не е останал в мислите ни, останал е в гените ни. Няма и не можем да забравим. Препоръчвам на турците да сравнят отношенията между унгарци и австрийци, които навремето са живяли заедно. Не съм чела унгарец да каже една лоша дума за австрийците. Сигурно има защо.

31

Анонимен

преди 8 години

Искам да попитам. От времето на турското присъствие по нашите земи колко църкви и манастири са били изравнени със земята? До кога е било забранено да се строят нови църкви? А когато най-после благоволяват да ни разрешат църквата е трябвало да бъде вкопана в земята, та да не им нарушава религиозните чувства. Да си искат ли гърците Света София в Истанбул, понеже векове наред си е била джамия? Стига вече претенции!!!

30

Анонимен

преди 8 години

"Мюсолмански протест " ...???Конституция на България : Религиозни Общности и Иснтитуций както и верски убеждения не могат да се използват за политически цели !Защо тогава мюсолмански протест !!!!???

29

Анонимен

преди 8 години

Нека борците за свещенният ислям да знаят, че не забравяме хилядите изклани в Батак, Перущица, Копривщица, Панагюрище и други градове. Това са били обикновени българи избити защото са християни. Българина не е пипнал и един муслиман да му търси отговорност. Да си ходят в Турция, Саудитска Арабия където да си правят джамии. Да не забравят Априлското въстание удавено в кръв!!! Ни ви харесва тук, границата с Турция е близо. Не искам тази религия продължаваща да избива съвсем невинни хора по света!

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 42 ..ами има защо да сте гоненни я се замисли !

27

Анонимен

преди 8 години

До ПрокурораКонституция на България :1) Религиозните институцийй са отделени от държавата (визирам ДПС).2) Традиционната религия е източно православие3) Религиозките Общностти и институций както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели (визирам ДПС)

26

Анонимен

преди 8 години

Отървем ли се от исляма ще спасим България и ще тръгнем напред. Вижте електората на дпс как живеят и на какво приличат. Ако това са хора със съвременно мислене, отворени към новото и науката, здраве му кажи. Превръщането на жената в машина за деца и робиня е съществено за тях. Да живееш като племе, изолирано с мисълта, че си "чист" и по-от другите си е огромна заблуда. В същото време яхнати от няколко богаташа бивши агенти на ДС които ги държат в страх и подчинение. Е, мерси, искам да имам право

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 34Кой те гони бре ...никой никого не гони ако искаш върви си ...и едно от мене ....все някой от дедите ти е дошъл о някъде и все ннякой от синовете ти ще отиде на някъде ........така че живей и се насалждавай и се съобразявай с мнението на мнозинството което уважава малцинствата ....

24

Прокурора

преди 8 години

До Кмета:Конституция на РБ. : Чл. 6 ал. 2 . Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на права или привилегии основано на раса народност .... пол произход религия...Чл. 7 Държавата отговаря за вреди причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.

23

бг турчин

преди 8 години

Май трябва да се махна вече от тази държавица,но не бързайте да се радвате няма да оставя земите на дедите ми на лудия

22

Анонимен

преди 8 години

До Гогоно офицялната религия е християнство ....България е православна държава и като такава на християнството е даден "монопола" ...моля останалите да се съобразяват с това, както ние християните се съобразяваме с вас имате достатъчно свободи и права .... ...иначе светът е голям ...те ви Арабските страни ..те ви Турция ..те ви Тибет ....или Америка и Европа ...

21

Гого

преди 8 години

Алоо кой съд, съда правилно осъдил , може да протестират всички , разни нацисти неонацисти , може Сидеров да дърпа мюсюлманите в софииската джамия , а мюсюлманите да не могат , та вие виждате ли какво пишете, България се състий от народ , а в този народ са включени различни етнически и религиозни индивиди , мюсюлманина плаща данъци както и християнина , айде опомнете се малко.

20

Анонимен

преди 8 години

Докато не стане белята ...тези от ДПС няма да престанат ....вече си мисля колкото по рано толкоз по добре !

19

Анонимен

преди 8 години

Ето го и поредното доказателство от коя партия се движи съдебната система в България... Сами си правете изводите.

18

ь

преди 8 години

Наистина ли масово хората така мислят? Възможно ли е наистина да има хора, които да са убедени, че примерно обикновенния човек от Турция, Сърбия, Македония или обикновеения мохамеданнин или християннин мрази България и има в плана си за деня да направи някое зло за да ни навреди? Че децата там ги захранват с омраза... не е ли по-вероятно да са същите хора със същото ежедневие, радости, мъки, терзания ,любов към семейството, мечти за бъдещето, мъка от загъбата и миналото и страхове

17

вяра = любов

преди 8 години

...атентати - грях, изопачен в победа над врага :) ) водят в резултата с ПЪТИ.Омразата, враждата и надцакването НИКОГА не са донесли добро на коя и да е от страните!Победата е за малко на брой "ГОЛЕМИ" хора, които гледат сеира от страни и папкат баничкаАз не вярвам в определена религия - вярвам в доброто и в терзанията, мъките и радостите на обикновения човек в един пореден обикновен тежък ден на оцеляване...

16

Религията не разделя

преди 8 години

Никой вяващ човек не желае зло другиму - не бъркайте Аллах и Исус с вашите теснички възприятия!И от двете страни има ЛОШИ ХОРА, които с меден гласец примамват праведните (независимо от религията) и им четат от свещенните книги, но пропускат доста неща и изопачават думите - абе както се казва "Дявола да ти чете евангелието".Ако пък трябва да се броят фраговете (спортния резултат) то христянската инквизици, кръстоносци и крайни фанатизирани христиански секти (който също правят самоубииствени

15

Анонимен

преди 8 години

Българският съд не пропусна и този път да се прояви като безхаберна, бюроктратска, анти-българска и анти-морална институция.

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонименунгарският език е от финско угорската група няма нищо общо с турския