27

Анонимен

преди 8 години

На приватизаторите да предложим да приватизират Правителствена болница и държавните резиденции в Бояна и Евксиноград, ако много искат да приватизират нещо. Народът не трябва да си дава болниците, и сега има частни болници в повече, които точат здравната каса и искат такси от пациентите, а остават техките случаи на държавните болници. А защо да не приватизираме Министерството на здравеопазването или да го дадем на концесия за 20 години?

26

Мия

преди 8 години

защо само 2-3 медии се осмелиха да отразят началото на плана за намаление на населението на България чрез премахване на здравните и рехабилитационни заведения?Защо всичко се прави през летния сезон?- повишение на ел.енергия,унищожаване на здравеопазването и т.н.?ГЕРБ забравиха, че паднаха от власт заради цената на тока.Сега може би ще се случи същото и заради здравеопазването?А може би не....

25

Анонимен

преди 8 години

Правителствена болница - на тезгяха!Дали обаче някой ще иска да купи губещ бизнесВсъщност в тая болница също се доплащат в момента солени суми

24

Анонимен

преди 8 години

А ще публикувате ли данъчните декларации на директорите на спешните центрове-малките феодалчета

23

Анонимен

преди 8 години

Частното не е лошоВаэното е да г.есаме на държавното като на частноСега е точно такаВсеки член на директорски борд краде с по две шепи( премии по 50-60 хил.лв.). Ниските заплати на лекари и мед.сестри не компенсират тая алчностНе се купува апаратура освен ако някаква далавера няма за членовете на бордовете

22

Анонимен

преди 8 години

Защо не пишете за тарифите за една *** и еднй смяна на памперс- във всяка държавна болница това е кошмарът на болния човекТормозят го санитарките и той вади по 5 или 10 лв и ги бута в ръката на алчните санитари

21

Анонимен

преди 8 години

В Пирогов си плащаш като поп и сегаРегистратурата работи денонощно Факт е, че по-качественото здравеопазване е в частните клиники-модерна апаратура, по-добри заплати, няма го изнудването от страна на санитарките( ужаса на соцболниците)

20

анонимен

преди 8 години

здравеопазването е гръбнакът на народа - само референдум на народа ще покаже на поне една приватизация народното мнение досегашните бяха по височайше мнение

19

Анонимен

преди 8 години

Мошков беше пратен от Отворено общество да продаде болниците. Или изпълнява същата програма. Проверете в гугъл.

18

Анонимен

преди 8 години

На москов мистйр колко процента да му казваме

17

Референдум

преди 8 години

Референдум: Искате ли приватизация на общественото здравеопазване? Сложете още един въпрос към референдума.

16

Анонимен

преди 8 години

След частните болници идва доплащането и таксите за пациентите. Ще има ли протестиращи? Не? "КОЙ" вече не интересува никого. Този "КОЙ" вече е наш "КОЙ".

15

Анонимен

преди 8 години

Приватизацията на Костов продължава. Има ли недоволни? Народът е доволен, че ще му вземат болниците и ще ги дадат на частници.

14

Анонимен

преди 8 години

И приватизация на Софийско метро. Ще се влеят много частни капитали в транспорта на София.

13

Анонимен

преди 8 години

Предлагаме пилотен проект: Приватизация на Правителствена болница. Нека дадат пример на народа.

12

Анонимен

преди 8 години

Обама се бори за обществено здравеопазване в САЩ, за по-ниски разходи и по-достъпно здравеопазване.

11

Анонимен

преди 8 години

Първо да се приватизира Правителствена болница, за да видим колко е хубаво. После да се свика референдум за тази лудост.

10

Анонимен

преди 8 години

Защо ще издържаме частни болници със здравните си вноски? Парите от приватизацията трябва да бъдат дадени на плащащите здравни вноски и плащащите данъци. Някой пита ли плащащите здравни вноски дали искат да се приватизира общественото здравеопазване? Кой допуска своеволие на група алчни за нови частни болници? Някой пита ли народа?

9

Анонимен

преди 8 години

На лекарите е обещано да участват в приватизацията. Ще правят РМД-та,както при Костов. Гласуваш за ББ - избираш Костов. Историята продължава. Здравните ни вноски ще пълнят частни каси на милионери.

8

Анонимен

преди 8 години

Преди продадоха 3 по 33 % от ЕРП-тата, срещу които сега гербери и бивши царедворци се борят. Сега пак намериха какво да продават - здравеопазване и образование - обществени услуги. Народът трябва да протестира, ако иска да има достъпно здравеопазване.