30

Иван

преди 9 години

Не не му пожелавайте на съдията тъпотии.Намерете къде живее и по-най елементарният начин му разбиваш главата с паве или бутилка.

29

Засрамете се!

преди 9 години

Дано и на съдията му се случва такова "правосъдие"! Пълна простотия!

28

Анонимен

преди 9 години

ммм даааа, тази присъда беше ясна. "Аплодисменти" за съдебната ни система за добре свършената си работа. Заслужени заплати от Българския натод, които бива газен от Герци, Турци и роми!

27

Х

преди 9 години

НЕ КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!Този само за потрошената спирка заслужава 5 години.

26

Обвинител

преди 9 години

Обвинявам българската съдебна система в БЕЗЗАКОНИЕ! Тотално и безкомпромисно мръснишко поведение на всички съдебни институции и политици и служители държавни!ВРЕМЕ Е ЗА РЕСТАРТИРАНЕ НА СИСТЕМАТА!ОСТАВКИ НА ВСИЧКИ!

25

Анонимен

преди 9 години

Адвоката поискал глоба за блъснато момиче докато си седяло на автобусната спирка от автомобил минал на червено с 98 км/час ?. Тоя адвокат трябва да бъде кастриран незабаво.

24

адъ

преди 9 години

За премазана българка (абсолютно виновно и умишлено - скорост 98км/ч в населено място и минаване на червено) - 2г.4м. - условно !!!!????Ако Катя беше ромка, блъсната от българин, колко щеше да бъде присъдата? 12 години ефективно?

23

гост

преди 9 години

Интересно защо ли не са го предложили и за награда? Съдийска НАГЛОСТ.....

22

Възмутен

преди 9 години

И това ако е правосъдие?!?!Замислям се какъв човек трябва да си за да си съдия....

21

edin

преди 9 години

12000 лв обезщетение и 4000 лв разноски по делото-и това ако не е Гавра,кое е!?

20

Анонимен

преди 9 години

Какво мрънкате бе - не разбрахте ли че българите ги броят за роби навсякъде в ЕС, а гърците (и почти всички други всъщност) са от господарската раса! Няма как господар да бъде осъден за това че е сгазил роб!На ви сега един ЕС и може да продължавате да се чувствате горди европейци?!?***

19

Исти

преди 9 години

Делата у нас вървят ефикасно само тогава,когато "Партията" нареди. Забатачването им става само по партийно нареждане или при някаква нерегламентирана от Партията корупционна дейност- по никакъв друг начин! Ако партийния интерес го налага делата не вървят въобще,защото "Партията" е наредила това! Когато правителството е на опозицията,партийният интерес диктува дори тежките престъпления да получат оправдателна присъда,за да роптае народа и партийците да се хвалят колко по-добре е било преди!

18

kocce

преди 9 години

absolutna gavre be,10 godini zatvor malko she mu e daje 4ak i pretencii imal q ela tuka be mazno vizantiiche,a roditelite mai sa dovolni na parite,,,,, skapana darjava shte si ostaneme vinagi

17

Анонимен

преди 9 години

А не получиха ли и орден "Георги Димитров" за успешно изпълнение на политиката на "Партията"? Или той ще почака до натрупването на повече "заслуги"???

16

Божил

преди 9 години

Тая условна присъда много ми прилича на гавра с пострадалото момиче!

15

темида кYрвата

преди 9 години

това е наглост.най-много съжалявам за блъснатото момиче,че няма възмездие за нея! с какъв стимул ще остане да живее,работи и ражда в тази държава.

14

bez

преди 9 години

15 г. затвор за шофьора, убил трима край Луковит

13

Анонимен

преди 9 години

Докато Тиквуня и КОЙ властват в парламента не чакайте нещата да се оправят. Те освен да мислят задкулисни схеми и как да овладеят повече фирми и капитал друго не мислят. Какви закони, какви 5 лв

12

Apo

преди 9 години

Пожелавам на съдията да го споходи същата "справедливост"!!!

11

Тихомир Томов

преди 9 години

Съдията по делото да блъсне някой грък в Солун и да види каква присъда ще му зажулят.