104

Анонимен

преди 8 години

Antirasist!Kak na prieha v europa, vse oshte nemoga da si otgovorq?!?!To moje moje ama, pak tolkova rasisam ne moje!

103

Анонимен

преди 8 години

*** е в софия. В народното събрание, министдрство и президентство. Разни НПО та и други помиярски правозащитни организаций.

102

хмм

преди 8 години

И какво стана свърши "работния ден" на протестърчетата и си развалиха седянката :)

101

Анонимен

преди 8 години

Едно време по-същия начин се настояваше турците в селата да се призовават да се образоват, а не да искали да нижат тютюн и т.н., всички сме свидетели сега на тяхното образоване. Същото ще стане и с "образованите ром" и тогава парламента ще е изцяло турско-ромски !

100

kun eva

преди 8 години

Razpuskaite darjavnite slujbi, spiraite da plastate danaci.kakto jiveat ciga*ite taka da jiveat i bulgarite.parvo sa horata, posle sa zakonite. Bio natura.

99

Анонимен

преди 8 години

Поведението на президента,премиера и управляващите политици ясно показва,КОЙ е виновен са напрежението.На всички е ясно,че ги толерират отвсякъде за всичко,защото те са основният им елеторат,без,който ТЕ няма да са на власт и да ограбват българският народ.Национални предатели,един ден историята ще ви осъди.

98

Анонимен

преди 8 години

Надявам се да дтсне в цялата страна, да се размърдат гнусните политици

97

Статистика

преди 8 години

в Гърмен през 2014 са гласували 4 към 1 в полза на ГЕРБ спрямо ДПС ! Я ми кажете сега защо БОКО мълчи като пукал ?

96

Разяснение

преди 8 години

Бай Иване "Цялата простотия на тема "толерантност" към малцинствата тръгна след Хитлер". Цялата тема с толерантност към малцинствата тръгва от времето на освободените държави от османско робство и проблема, че народите не са в своите граници. Това налага клаузи за "толерантност" на етносите и вероизповеданията чиято кулминация е ООН. За да те приемат трябва да го имаш в конституцията. Ние го имаме още от създаването на първата такава за разлика от нашите съседи и аз съм горд с този факт.

95

Волен по темата гърм

преди 8 години

https://youtube/watch?v=9A43ldho7f8 СТИГА РЕВАХТЕ ,ЧОВЕКА СЕ ИЗКАЗА !

94

оцеляваща

преди 8 години

До Анонимен 138!И АЗ ПИТАМ СЪЩО: КЪДЕ СА МАЗНИТЕ ОТ ГОРЕ ДА ОТИДАТ ТАМ И ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА...МОЖЕХА С ХЕЛИКОПТЕР НА ДЪРЖАВНИ РАЗНОСКИ ДА ОТИДАТ И НА ВСЕКИ САНТИМЕТЪР ДА ДЪРЖАТ ЛЕНТАТА ЗА РЯЗАНЕ НА ЕДИН МАЛЪК СТАДИОН,А КОГАТО СЕ КАСАЕ ЗА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ОБИКНОВЕННИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ КЪДЕ СА?

93

софиянец от Европа

преди 8 години

Нека да кажем едно твърдо не на протестите, както ни призовава президента ни уважаемия г-н Плевнелиев.На нас не ни трябват протести, а толерантност и разбиране. Работа трябва за да се развиваме и да вървим напред по пътя на прехода и реформите. С протести нищо не става, на нас ни трябва стабилност, за да сме сигурни в утрешния ден, че ще е същия като днешния.Не на протестите!

92

maskarata

преди 8 години

До vargНе завиждам бе.Само си правя асоциации с на Волен снимката с листото. Явно що те кефи толкоз :)

91

maskarata

преди 8 години

Шундек,Верно ли се снимал с дамски чорапогащник :)24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=485448

90

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Демокрацията не е овчедушие и безнаказаност на всички нива.Демокрацията е строго съблюдаване на държавните закони.Ха стига сте ни правили на...абдали вече 25 години,стига толкова робство на постсоциалистическите български нихилисти,загърбили род и родина,заради някакви ***...ценности.Необразовани хора от *** етност и те разбраха,че сегашната демокрация е...слободия.Това е по-лошо от всяка тоталитарна власт и води до разпад на държавноста и българщината,зашазвана и градена столетия.

89

Анонимен

преди 8 години

Русофилите из форума най-малко имат право да лаят срещу ц*ганите. Благодарение на любимата им Альоша изобщо съществува целият ц*гански проблем на нашите земи. Същите деградирани *** като вождите им от мАсква.

88

В.В.

преди 8 години

"Я вас спросил однажды: мы победим? Мы победили"

87

Анонимен

преди 8 години

НЯМА ДЪРЖАВА!!!Има само национал нихилисти и крадци в парламента !!!

86

Анонимен

преди 8 години

До АнонименХах москалите се хвълиха на амбразурата да вардят ДПС'то:)След като защитаваха откровения българофоб в Македония щот е човек на Путин, ми беше чудно дали ще успеят да паднат още повече, ама ей го на.

85

Пешо

преди 8 години

Пак нищо няма да стане. В БГ всяко чудо за 3 дни (((