21

анонимна.

преди 7 години

Госпожо доктор, да бяхте потърсили самият министър на здравеопазването- той е анестезиолог- реаниматор.Поне на Вас да бе помогнал.

20

Анонимен

преди 8 години

Канал 2001Трето ОкоПровежда дистанционно раждане, срещу ЕГН на родилката, номера на обувките на мъжа и и осигурен санитар.Заплащане - по споразумение.Няма Договор със Здравната Каса (Засега!!!)----СКОРО, СКОРО !*** мръсни неблагодарни !

19

Анонимен

преди 8 години

Най-после едно умозаключение лекарите в България са на изчезване и в близко бъдеще хората ще се радват на д-р Куин

18

Анонимен

преди 8 години

И още малко статистика :----В Австрия с население около 8 000 000 души за здравеопазване се отделят над 69 млрд лева. (при тяхното качество на живот и здравна култура)У нас се отделят 3 млрд. лева.От тях само около 180 млн. отиват за труда на персонала.Останалото е лекарства консумативи и други...

17

Анонимен

преди 8 години

Възможностите на медицината са безкрайни. Обаче количеството на пациентите е ограничено.

16

kaka_fire

преди 8 години

На мен малко ми звучи като да я оправдават тази "лекарка": не е виновна тя, ами системата, така ми звучи. За пореден път, след онази Ковачева някои се опитват на черното бяло да кажат. Факт е, че тази докторица, щом е наясно със ситуацията, не да индуцира раждането, ами да вземе да си викне анестезиолог, Ловеч е на 60 км от там, а Плевен, където знаем, че има добре развито АГ, на 80-ина. Срамота е, тази жена трябва да си получи заслуженото!! Тя е шеф на отделението, тр да е най-дибре запозната!!

15

Анонимен

преди 8 години

Анестезиологът стана министър.

14

раждала съм

преди 8 години

В момент когато имаше 8 раждания едновременно. до мен беше акушерка ,която много спокойно ми казваше кога какво да правя- с дишането и кога да не напъвам.Видях няколкото раждащи в пред зала. Най- резултатно родиха тези дето не крещяха и се напънаха когато им каза акушерката.Не е лесно ,но е единствено правилното поведение

13

Маг.фарм.

преди 8 години

Всички общински болници повече нанасят щети, а не помагат. Най-разумно е да се закрият само източват пари и правят поразии... Само спешна помощ е напълно достатъчна в тези населени места и пациентите да се насочват към областните и университетски болници. Това, което се случва в момента е невероятно безумие!

12

Анонимен

преди 8 години

Ти лекар ли си или просто имаш характеропатия по рождение ?

11

Анонимен

преди 8 години

Раждането е продължило 14 (четиринадесет часа) ! За това време как не разбраха, че бебето няма ще се роди по нормален начин защото е било 3.700 кг., а родилката с тесен таз !? Освен това има секцио и е възможно и с местна упойка ! Защото накрая как е направила секциото - бебето е извадено със секцио, като преди това главата ву е била размазана с прилагането на висок форцепс !!!

10

Анонимен

преди 8 години

Интересно къде са сега всички защитници на естественото раждане на всяка цена, които квалифицират жените, родили със секцио като *** и разглезени. Единственото, за което въпросната "докторка" е права, че и журналистите ни са некадърни. По-некадърни и от нея, добре че поне са си избрали по-безобидна професия ;)

9

Анонимен

преди 8 години

Къде е сега г*усин Министъра, да обясни как всичките малки болници в Централна Северна България ще се слеят административно да предлагат една пълна комплексна услуга по клиничната пътека за клиента, пардон... пациента.Дали през всичките тия години в Министерството не се е знаел халът на малките общински болници?!! Не ми се вярва, но няма да се учудя и на подобни лакърдии, изобилстващи с неясните за повечето българи административно-лекарски термини. А ако са на латиница, още по-добре!

8

Анонимен

преди 8 години

В страната на чалгата, мутрите, луксозните *** - новият "елит" на нацията - скоро и един читав лекар няма да остане!

7

Анонимен

преди 8 години

Рабира се, че не това е убило бебето, а суперхладнокръвната ликвидаторка, пишман гинеколожката нина, която също така хладнокръвно заслужава да посрещне финала си като практикуващ лекар, защото тая жена е напълно деградирал психопат и крайно вредна за обществото. Доказала се е многократно

6

Анонимен

преди 8 години

Да ви кажа ли докога ще липсват анестезиолози, а скоро и лекари?Докато един *** ритнитопковец получава месечно 30 пъти повече от млад лекар - дотогава!

5

Анонимен

преди 8 години

И по-зле ще става работата. Свиквайте. Кадърните кадри, виждат всичко каква *** е и драсват веднага зад граница. Не говоря само за медицински кадри.Остават Истинските поданици на българия - мутри, кифли, роми, корумпирани политици и чиновници, муфтаджии и горките ни родители-вече пенсионери.

4

Анонимен

преди 8 години

Ей ама колко много ги разбирате нещата.Ами той директора на болницата иска да има поне трима анестезиолози ,ама няма пари да им плаща.За това е само един .И как той да покрие 24 ч многознайковци-Да се премести да живее в болницата ли.Кога ще почива

3

Анонимен

преди 8 години

Виновни са комунистите които за 45 години руско робство съсипаха българската анестезиология. Преди 1944 година в България имаше една от най-модерните анестезиологии, но комунистите и руснаците съсипаха всичко.

2

Анонимен

преди 8 години

Къде са националистите да протестират когато затрият български бебета или днес има футбол?