88

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова станало! На "Лазур" да не са очаквали публиката на Софийската фиалхармония или варненския балетен конкурс! Има си застрахователи, които получават премия , има си риск наречен "ванадлизъм" и всичко се разплаща точно до стотинка. Ако в Бургас не знаят какво се прави, да не се ангажират с домакинството на такива мачове. Вие направете проста сметка на печалбите на организаторите и ще видите ,че не са жалене. Отделно градът и курортите извъртяха няколко милиона оборот.

87

дете от 80-те

преди 8 години

Нас едно време ни учиха - "Който чупи - купи!".А тия *** защо не ги учат на същото?

86

Анонимен

преди 8 години

4 души ли бе ***, трябваше 400 да са и вече да са покрили щетите. Аман от простотия.

85

Анти-подуенец

преди 8 години

Аз салами не крада, и стадиони не троша ! Ой, ой, ой, пак е време за запой. За сините *** трябва само бой !!!

84

Анонимен

преди 8 години

Нещата ще се оправят когато спрат да наричат хулиганските прояви "хореография". Процеса може да се ускори и ако полицията започне да мачка както трябва подобни "хореографи".п.п. - цска кога ще подмени надрасканите пътни табели?

83

Анонимен

преди 8 години

Тез петнят святото име.

82

8

преди 8 години

ДОКАТО ЗАДЪРЖАНИТЕ НЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПЛАЩАТ ВСИЧКИ НАНЕСЕНИ ЩЕТИ И НЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПОЛАГАТ ПО 1 ГОДИНА ЯК ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД,ЩЕ БЪДЕ ВСЕ ТАКА. ДРУГИЯТ ВАРИАНТ Е ДА НЯМА ПУБЛИКА НА СТАДИОНИТЕ,НЕКА СИ ТРОШАТ В КЪЩИ!

81

gost

преди 8 години

каде е уефа сега само глоби за армията и други отбори раздават за тях никога да не са господ сериозно наказание трябва дори ко трябва да са извадени от групата по закон по едно време имах чуството не гледам мач а гледам минно поле на беирут докога

80

в

преди 8 години

Ами това е публиката на един от "грандовете" от "столицата"... Диви ***, предрусали фимлирани пубертети и въобще всякаква ***, пред която нормалните фенове на отбора са абсолютно малцинство. Не виждам с какво стадиона е виновен, че сините некадърници не могат да бият с човек повече, със съдия в повече и пред своя публика. Лазур ли трябваше да вкара от 3 метра гол, или бездарниците в сини екипи?! Или Сватбата да вкара? Той достатъчно направи човека. Честита купа на Моряците!

79

Фен

преди 8 години

Даже това което правят футболните лигльовци е нищо. Полицията вместо реда и държ. собственост си пазят своите *** и искат ранно пенсиониране. Щетите да плати полицията. Докато не се взимат сериозни мерки, като в цивилизованите държави. Българина се оправя като му бръкнеш в джоба. Ясно се виждат и знаят семейните беслемета - наркомани. Не бива да напускат стадиона докато не изплатят щетите и не излежат наказанието. Ама олигарсите нямат интерес от ред и дисц. нале трябва дя су откл.вниманието.

78

Нуенужна полиция

преди 8 години

Вместо да взимат чужденци за работа по магистралите, всички тия мамини наркоманчета, трябва по бързата процедура да бъдат осъдени за 60 - 70 дни да ралботаят по магистралите, за да си платят чупеното. Ама не би. Та това са привърженици на винаги Правителствения отбор. Разбра се, че Полиция за нормалните Българи няма. Да се вземе пример от Израел. Полицията да е към Армията, да се закрие Министерство на вътрешните работи. Няма нужда от него. Вместо да расте полицията, армията да стане повече.

77

Анонимен

преди 8 години

До дo: US ARMYМи то армия нямаме бе пич :))

76

дo: US ARMY

преди 8 години

Предлагам Армията да охранява стадионите , Полицаите не могат да се справят

75

Анонимен

преди 8 години

Футболен фен = ПРЕСТЪПНИК

74

US ARMY

преди 8 години

А Дасикаовите ромалета в Гърмен , там ги е страх да ходят затова само на стадиона пиратки гърмят

73

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 94Ми тогава трябва да се забрани и парламента,щото по големи хулигани и престъпници от тях няма :)

72

FBI

преди 8 години

Безработицата и неграмотията създават Криминалните престъпници

71

Анонимен

преди 8 години

Да се забранят с Закон Фен-Клубовете и всякакви сборища на групи банди хулигани

70

Анонимен

преди 8 години

оха-а-а сега някой ще прибере тлъста сума от застрахователите :))

69

аз

преди 8 години

До 63,младеж ти на колко години си бе,заслепен,не се раждал друг като меси ха ха,гледай малко повече стари мачове и тогава ми говори.За Марадона да си чувал,а бе или Пеле,Роналдо,ама истинския,Зидан ,Платини,Бастен и още куп други,избърши си млякото от устата момче.Меси е най-добрия в момента и това е,има късмет,че не го е сполетяла някоя по-сериозна контузия иначе до там.И айде стига с това извънземен, ама срещу атлетик Б. нали,а срещу Германия извънземния къде беше,май на планетата си,а ха ха!