20

Анонимен

преди 8 години

Държавата се крепи на данъци акцизи рекет . А нещата като икономика производство работа са табу. Никой управляващ не мисли за утре , утре няма на власт сме днес.

19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТи сега водката и уискито в колата ли ще ги гориш?--------Какви водки и уйскита бе ***, алкохола е супер евтин, скъпи са акцизите които се налагат когато е за пиене. иначе когато е за горене е на по-ниска цена от бензина. нивите ги има достатъчно, освен това остатъчния продукт от дестилацията става за храна на животни. а бе кво да ти обяснявам, няма да разбереш, все едно аз съм на еверест ти си на бузлуджа ...

18

Анонимен

преди 8 години

Купувайте, братя, купувайте. Трябва да стимулираме руската, американската и арабската икономика. Зарежете метрото, зарежете градския транспорт, бъдете истински консуматори и нагъвайте колкото може повече. Само така че бъдем истински щастливи.

17

Анонимен

преди 8 години

Няма значение дали пада или се дига петрола - лукоил казаха че тая година бенцина ще е 2.40!

16

Анонимен

преди 8 години

германците са готови със синтетичното гориво и дизел и бензин.

15

ИСТИНАТА

преди 8 години

До Тодор Минков..........Тодоре,само да ти кажа,че "ЛУКОЙЛ"-България е собственост на фамилия Ротшилд,и владее 67% от акциите на "ЛУКОЙЛ"-България.Корпорацията собственик се казва "ИмерсиСА" и е владение на френският клан на фамилията Ротшилд-----това инфо е да знаеш,кого да псуваш за цените на горивата у нас.....

14

Румбо

преди 8 години

След като не успяха да съборят Русия с ниски цени на петрола(40$),САЩ ги повишиха до нивата на себестойност при шистовия нефт.С известни субсидии ефективния добив по тая технология ще оцелее.Евентуално,ако войната се проточи,няма как да няма повишение-Петролните компании не обичат да губят.

13

Анонимен

преди 8 години

А дали сегашните паднали цени и свръхпроизводство, не са причинени от технология за евтини горива? Като водорода,който може да замести до 80% от използвания бензин в съществуващ бензинов двигател?

12

ДС

преди 8 години

Глупости. Айде стига. Електрическите автомобили набират скорост яко. Едно поскъпване само ще им направи още по-голяма услуга.

11

Анонимен

преди 8 години

20 с една подрабност в ес сме и пал русия ви в гшавите ес не вдига акциза

10

Тодор Минков

преди 8 години

РУСИЯ И "ЛУКОЙЛ"НИ ПРОДАВА ПЕТРОЛ-СОРТА УРАЛ- НА ВИСОКИ И НЕПАЗАРНИ ЦЕНИ , КАТО ИЗТОЧВА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ НА СТРАНАТА.БЪЛГАРИЯ КУПУВА ОТ РУСИЯ ---НАЙ-СКЪПАТА ГАЗ В ЕВРОПА!РУСИЯ ИЗТОЧВА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА !РУСИЯ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ----ИСКА БЪЛГАРИТЕ ДА СА БЕДНИ И ЗАВИСИМИ ОТ НЕЯ!

9

Анонимен

преди 8 години

Русия требеше да падне, ама не паднА. Арабите почти фалираха за да катурнат Путин. Американските фирми за шистов нефт 30% са фалирали и завличат и банките.

8

Анонимен

преди 8 години

До ГороТе смятаха,че там като свалят Янукович и хоп, тръбата с газа от Русия вече е под контрола на "Шеврон" и Украйна - новата Грузия..Да, ама Путин се оказа по-умен отколкото чернилката и онея с масурчетата на Уол Стрийт и им показа кукуш. Та изведнъж след това се сетиха за някогашния си велик успех с Горби и рекоха да повторят - демек,макс 2 месеца и Русия е клекнала..Че и самолет свалиха заради алчнотията си.Ама нещо не се получи сметката ...Така е като я правиш без кръчмаря...

7

Анонимен

преди 8 години

Ала-бала.. Цената на петрола падна защото американците решиха да повторят героизма на Рейгън отпреди 30 години и да свалят Путин, както Рейгън и Тачър унищожиха СССР.Само че Рейгън вече го няма,на негово место е една *** без никаква власт,а в Русия, а зла врага е не синилитетът Елцин,а упоритият,умен и безкрайно комбинативен Путин,когото на всичко отгоре руснаците обичат.А и САЩ сега не могат да си позволят това, което можеха предиПросто вече са слаба ракия..Сметки без кръчмаря

6

Горо

преди 8 години

Всъщност това са глупости, тъй като цените се държаха изкуствено ниски от САЩ и техните арабски колежки с цел натиск върху Русия. За карък, обаче, Русия бълха я охапала, а арабите направо фалираха и сега ще има още по-стремглав скок, тъй като САЩ не могат да си позволят загубите, които ще отнесат при един очертаващ се фалит на арабите.

5

Анонимен

преди 8 години

Второто общо нещо (освен, че са най-гадните народи в света) между араби, руснаци и американци е, че изнасят петрол. Дано падне до 10 долара за барел и още!

4

брадваро

преди 8 години

ne

3

Анонимен

преди 8 години

От Юли 2014 петрола е спаднал с близо 40$ защо сега не е паднала цената му с 30% като говива по всички бензиностанции ами се вдига и сваля до едно и също ниво всеки път и то в минимален процент?

2

Koko

преди 8 години

От многото бръщолевене едно разбрах- евтин ли е петролът американците карат много-вдигне ли се- карат квото карат след теа спират и продължават пеша

1

Анонимен

преди 8 години

Като тръгне нагоре петрола, ние пъфви ще разбереме в БГ. Веднага цените на бензин и нафта ще скочат стремноглаво нагоре и по тях всичко останало