97

Анонимен

преди 8 години

До Стефан По много хитър начин ,Стефане.

96

Аз

преди 8 години

София е на не повече от 30 км, а не на 160 км и със сигурност предлага по-големи възможности от Ловеч!

95

Bubbles

преди 8 години

До АзАйде *** на село и си намери работа!Мисля че доста ще се озориш.точно поради тая причина хората нямат избор освен да последват фирмат.

94

Дядо Петър

преди 8 години

Това се случва по целия цивилизован свят.Но ние, с промивани вече 70 години мозъци, сме все още на социалистическа вълна:"ТЕ НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ НИ ПЛАЩАТ; НИЕ ГИ ЛЪЖЕМ ЧЕ РАБОТИМ."

93

Аз

преди 8 години

Що пък да не си намерят друга работа?! Или квалификацията им не позволява?!След като имат желание да последват фирмата, може би нещата не стоят така, както ги представят-дали наистина работят за 300 лв? "Работодателчето" е собственик-морално или не-той решава!

92

до111

преди 8 години

в колко и в кои бг фирми спазват европейското законодателство ,в колко ив кои бг фирми плащат според производителността -Ама изглежда във всички бг фирми искат да се работи ''по европейски производително'' и всички бг фирми са заревали,че нямат ''квалифицирани кадри''.Хм -що ли така става -при тези идеални условия -нямат свестни работници хората от ''бизнеса'',Свестни и умни ,разбиращи от бизнес хора не фалират току така ,явно бг бизнесменчетата им куцат доста ''бизнес уменията''

91

до 11

преди 8 години

До Аза в колко ив кои бълагрск ифирм исе плащат европейски заплати ,представете си -хората искат да живеят така че да имат пари за храна и покрив над главата си .Що пък трябва да живеят изобщо,що трябва се плащат заплати -''работодателчето'' има затруднения трябва му влязат в положението -да му работят без пари .Що пък не живеят на улицата работниците ,що пък и деца ще имат ,яяяяя 24 часа бачкане яко ,малко хляб -кво искат тея работници бееее .Кво си мислят тея хора бе .Нали сме в Бг гетото

90

до 108

преди 8 години

До Анонименне бе вБг гетото е Рай -както се вижда- нищо не си избираш ,трябва се молиш да работиш и да си плащаш ,че да работиш ,къде ти - не мой се сравнява ''западЪТ'' С нас беее

89

Аз

преди 8 години

В колко и в кои български фирми работодателят поема разходите на работниците, в това число за детска градина и квартира?! Исканията са абсурдни още повече, че фирмата очевидно има сериозни финансови затруднения!

88

Стефан

преди 8 години

Това е просто тактика. Ликвидира си фирмата човека по много умен начин :)

87

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно тези каки на сминката какво могат ра работят ?

86

Без думи

преди 8 години

Друг недоволен е пресметнал, че пътят на ден ще му излиза 30 лева, а това е разход по-голям от месечното му възнаграждение...

85

NIKOI

преди 8 години

До СлучаенBALGARINA E TRYDOLUBIV AMA NA KYKOVO LETO. VINAGI TARSI LESNOTO I DA KRADNE NESHTO KATO YPRAVNICITE SI

84

бай иван

преди 8 години

бра'о. ми ло'ич е идин дубър грат спурит мен, тъкъ чи нямъ к'во дъ съ уфлянквът ми напра'у дъ мислят да се приселвът.ей ***, шефъ пудбрал дубър мумент, щото очиницити тъмън сфършвът очилищи и ш'са изнисът и те лесну у новуту даскалу.чиститу!

83

До Анонимен №96

преди 8 години

1. Хората на запад сами преценят дали искат да пътуват по 200 км до работното си място и това е техен избор, когато започнат работа.2. Хората на запад биват уведомени с месеци предварително, когато локацията на предприятие, офис или каквото там си избереш се смени - това не се случва от днес за утре3. Хората на запад могат да си позволят транспортните разходи или те биват покрити от работодателя имДа продължавам ли?

82

до 85

преди 8 години

за ко и''хора'' говориш точно ,тези които имат спомени или са работели преди 30 години -сега са към пенсия ,нали -Хората на 20-30 40 години живеят сега ,а за да се живее сега -трябват и пари все пак .Работодателите си мислят че живеят преди 1989 -''дайте да дадете''дайте да работите за без пари'' айде всички в името на държавата'' /като фирмата е частна /На бг работодателите им предстои сблъсък с действителността - кадрите могат да работят другаде ,''бгбизнесмените'' - в друга дъражва -ха ха

81

do 96

преди 8 години

До Анонименхората ''на запад'' не работят за 250-300 евро на месец ,нали така

80

До 95

преди 8 години

Надявам се, че си постигнал нещо по-значимо от това, което изреждаш с презрение :-) Я Мерцедес на 10 години, я къща на село със стопанска постройка за събота и неделя, система за домашно кино в хола на панелката... А простите американци, в тая неуреденост, в която живеят, да вземат пример от нас!!!

79

Анонимен

преди 8 години

Тиквата заповяда който не е доволен да ходи на терминал 2.

78

Случаен

преди 8 години

Пенсионерите ще изчезнат с времето. Умните и работливите, ще избягат от БГ. Ще останат само роми, чиновници и управляващи. Няма да има кой да работи и да внася осигуровки. Хазната съвсем ще се опразни. Тогава да видим кой ще плаща на тези, който са на помощи и държавна заплата. Ех, ще настане един живот тогава. Всяко нещо си има край. Мислете и не сасипвайте БГ. Мислете за образованите, за създаващите продукт, за работниците, те са движещото колело.