12

Шоп

преди 8 години

Половин клас филолози ше стават доктори! Баси майката, от утре почвам да живея здравословно!

11

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха, поредната дъвка за кифлите. Така трябва. Да се отклони вниманието от поскъпването на тока. Няма ли пак някоя моладжийска кърмачка, с която да ни занимавате седмица-две.

10

Анонимен

преди 8 години

Е, как може да започваш живота си с такава нагласа... С тоя акъл и със страха да излезе навън, тая се е погребала жива. Ше се занимава десетина години с глупости и накрая ше се омъжи за неудачник.

9

Анонимен

преди 8 години

Поредната новоизлюпена кифла, която си мисли, че светът започва и свършва с това да играеш кючеци на шефа си.

8

Анонимен

преди 8 години

Рекордна безработица и повечето нямат избор освен да станат мутреси.

7

jkhj,mn,

преди 8 години

Абе хора стига с тези злобни коментари. Хубаво е детитУ.Става да и го дадеш да олигави смока, а после да не губи аромата както всички знаят.

6

Боби

преди 8 години

Като е толкова загрижена защо парадира с това???? Парите от това да стане поредната "кифла" за абитуриентския бал защо не ги дари на 3 деца да бъдат абитуриенти в този ден???? а дано ама надали

5

Анонимен

преди 8 години

"За съжаление, кампанията "С тениска на бала" въобще не беше застъпена в нашия випуск и никой не я предложи, разказа тя." А защо не я предложи ти? ;)

4

Анонимен

преди 8 години

Икономиката не е наука , а ционистка религия за грабеж , учи за престъпник ..

3

столичан

преди 8 години

Ами право е момичето запо вечето неща. Въпреки че ѝ личи наивитета, скоро като влезе в реалния свят ще се научи. Сегашните идиалистични идеи скоро ще бъдат сменени с по-практични такива в стила на капитализма и империализма, както се казваше преди години. Мислите за другите деца ще бъдат заменени от мисли за своите, мислите за *** тук ще се сменят с мисли за страната където скоро ще отиде да живее, и така. МОмичето е младо и наивно, но ще се научи.

2

Анонимен

преди 8 години

Пордената кифла дето няма да допринася продукт за държавата

1

Анонимен

преди 8 години

Моля не пишете , писна ми умни и красиви.. Като са умни красиви , математика , информатика , инженерни науки ТУ Дармщад приемат с и с немски и с английски.. Умният човек не може кауза която не струва - да учи циониска религия и идеология като икономика , еврогейско право ..