32

123

преди 8 години

Като гледам тук пишещите са все умни и красиви, какво ви става бе хора, стига сте злобяли. Поне веднъж се зарадвайте на нещо!

31

анонимен

преди 8 години

Болни амбиции на родителите!Я автора на статията им е близка, или пък са си платили за да покажат красотата на дъщеря им и да кажат колко е умна и амбициозна, а сега детето им ще чете и негативизми!А момичето определено е красиво, сигурно и умно и амбициозно!

30

Пешо Георгиев

преди 8 години

До Гневен българинИма много хора като теб, които си мислят, че знаят и разбират от всичко и всеки, типично по български.. Като видят нещо ново се опитват да го смачкат и презрат, но всъщност не постигат нищо. Седят и плюят, който им хрумне по автобусните спирки.. Заради хора като теб, които живеят в малкия си ограничен свят, изпънлен с гняв и огорчение, България няма да излезе от тинята, в която се намира. Лесно е да се коментира в интернет, понеже може да си анонимен страхливец.. ***.

29

realist

преди 8 години

Tova e populizim v ranna faza ... startova zaplata 1.000 leva????? Tezi hora dali sa chuvali, che zaplashtaneto ima prqka vryzka s prinosa (prihoda), kojto nosish na kompaniqta si.

28

приходящ

преди 8 години

Абе кво му има на този скапан народ. Всичко се обяснява все с някой друг. Кой ми изяде закусчицата, кой ми с.а в гащите. Кой ги избира тези в парламента? С корупция, без корупция, с измами, без измами? Ами има си закон. Нямаш ли 8-ми клас, няма гласуване. Стига сте хленчили. Всичко зависи от ВАС. Бъдете смели, бъдете ГРАЖДАНИ, а не лиглжовци и ориенталци. В ориента има други закони, в Европа е различно. Трябва да имаш доблест и лице, а не да си подлец и мижитурка.

27

Хм..

преди 8 години

Радостина разказва, че много от съучениците й от Английската гимназия ще заминат за Дания и Холандия.-----------------------------Кой им внушава, че точно в тези посочени държави ще бъдат уважавани и зачитани! В Дания и в Холандия българките / дори стабилни български туркини със семейства/ имат определен имидж!

26

Анонимен

преди 8 години

И внучетата ги виждаме по скайп

25

Уточнение

преди 8 години

мило момиче,Животът поднася такива ситуации, които дори човек с богато въображение не би могъл да си представи.Така че, зърното рано или късно се отделя от плявата.Това отделяне на зърно от плява би трябвало да започва още в училище, да продължава в университета, а резултатите да са налице още в първите години на трудовия стаж. За съжаление, у нас не става така - сигурно това имаш предвид. У нас плявата не само плува над зърното, но често пъти не му позволява дори да покълне.

24

Анонимен

преди 8 години

Става, добро е. Нема да остане гладно. Нищо че не е русо.

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27.Никак не е наивно, напротив. Наивни са чалгарите, които броят до припадък до 12, а след месец-два ще подхванат припева "няма такава държава". Докато не разберем,че държавата това сме ние, ще сме на този хал.

22

Анонимен

преди 8 години

Това красиво дете е наивно до припадък! Като поживее в страната на Мутрафона година - две, ако не целува нечия герберунска ръка, бъдеще няма да има. Кратунковците от ГЕРБ за кратко време ще и покажат, не хванеш ли Императора за шлифера ще мизерстваш. Хванеш ли го ще бъдеш унижаван от тъпанарите на ГЕРБ. Чудесна переспектива. Да живеят Кратунковците.

21

Анонимен

преди 8 години

Ако повечето завършващи деца бяха като това момиче и с това мислене, и така 10-12 випуска назад, България щеше да бъде много по-хубаво място за живеене. Хората правят всичко.

20

Анонимен

преди 8 години

Бих я посъветвал да не влиза в политиката, защото там бялата тениска ще стане кафява. И да не се занимава с НПО-та.

19

Анонимен

преди 8 години

Чудесен кадър за някое НПО - деца в неравностойно положение, социална промяна и включване, дрън, дрън... Фондацийки и организацийки, които лекуват симптомите, а не истинската причина за болестта - родителите, които раждат на конвейр и си захвърлят децата на държавата без да носят отговорност за действията си. Ама там Сорос не дава да се пипа, нали? Даже специално им организира Десетилетие на ромското включване, за да си утроят броя. Заблудено същество е това на снимката...

18

Анонимен

преди 8 години

И тая със стопанско управление.Мново вожд, малко индиянец. Стига с тея икономисти ве! То няма икономика, те иконимисти бълват.

17

do 2

преди 8 години

До Анонименпоредния кроасан кой о се мисли за принц .../или си от дъртите ,хванали мухъл, почернели хлебчета/

16

Анонимен

преди 8 години

До 18: Красиво или не, една лястовичка пролет не прави. Каквото и да напишат за нея, няма как да е съпоставимо със 90% от другите и колеги. Само преди 11 години на моят бал, нещата бяха доста по-различни в позитивна посока. Сега е леш - помия и мизерия навсякъде и падението на по-младите от мен е отврат. Как да прокопса тази държава, като тя си реже клоните, на които седи чрез психологическо осакатяване на младите си хора?! А?!

15

SILENCE

преди 8 години

16,добре се ориентираш! Особено,ако въпросните англоговорящи се "напъхат" в измисленото нещо в СУ,което е само за чантаджии,които да се правят на разбирачи и да се чудят как да гушнат още нЕкой лев с нЕкоя програмка в това,дето му казват здавеопаСване. А и лъчо Мозъков е там,доцент е /!!!!!!!/ и твърдят,че ги учи на нещо медицинско ... Какво му е доброто на образованието,освен,че е евтино? Да не е само Мозъков "преподаващ"? Има и доста други като него.

14

hmm

преди 8 години

Тома неверни има почва в БГ... Толкова много негативни коментари... Забравете за момент момичето (което според моята скромна преценка е много красиво) и се замислете над това което казва и дали наистина тези деца нямат нужда от помощ... Или е по добре да ги забравим защото това не може да е кауза на един човек а на всички ни освен ако не сте от привържениците на идеята, че трябва да "мрът" като са в това положение...

13

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха, това че са се засилили към Медицинския не значи, че ще ги приемат. ;) Не знам за вас, но докато в НБУ не се учи медицина аз заспивам спокойно всяка нощ.