27

Йода Извънземски

преди 8 години

Малко, бяло и да е здраво дават само на супер връзкари, защото то е най-дефицитно и се търси най-много. И се чака доста. Успех на кандидат осиновителите все пак!

26

Анонимен

преди 8 години

Позната така и не осинови дете, защото три пъти й пробутват с дефекти и семейството се отказа, а можеше едно българче да си има семейство.

25

14:14

преди 8 години

Че кога ли са се търсили големи, черни и болни?!

24

Анонимен

преди 8 години

Морераторчето, толкова и не ти стига мозъка да разбереш, че даже и да осакатиш едно изказване, хората няма да престанат да използват истинската дума! На оная дебелата и мазна шушумига, фъфльото с миризливия дъх, в дясно по коридора и после пак в дясно, да му кажеш поне да ти направи един str_ rеplace. Поне да не се мориш!Аматьорчета!

23

Анонимен

преди 8 години

Все пак е хубаво да сме оптимисти- при всички положения е по-добре етата да живеят и да се възпитават сред хора, а не при нееволюиралите си родители, или в домовете, където никой не им обръща внимание. Така е много по-вероятно от тях да излязат хора, отколкото да се наливат едни пари в гетата под формата на помощи, което само задълбочава проблема.

22

Анонимен

преди 8 години

дгфгсдф

21

Анонимен

преди 8 години

Има много сбъркани неща в "грижата за децата"цял живот издържаме *** българи, сега и командировката на децата им при друго семейство ще плащаме.Като не могат да ги гледат да се стерилизират и поне потомство да нямат.

20

Бета

преди 8 години

Моите деца не взимат детски надбавки, а за приемните знаете ли колко се дават плюс заплатата на семейството. Нямам нищо против. сигурно е много трудно, но разликата е много голяма!!!

19

Анонимен

преди 8 години

В България, ако някой има здравословни проблеми с детенце, не дай боже, цялото семейство изпада в черна дупка, в зоната на здрача. Държавата помага само на думи, здравеопазването да не коментирам, имаш ли пари - в чужбина, нямаш ли - виеш срещу луната, а живота на всички ви се срива. Кой средно статистическия българин ще иска за вземе болно дете ?

18

Анонимен

преди 8 години

Търсим малко, бяло и здраво. Ми да!Да взема 16 годишен болен наркоман **н ли? Някакъв завършен мошеник и крадец ли? Да ви го хрантутя, понеже искате и без това да ни наводните с тия гнусове?!

17

Пешо

преди 8 години

Ми кой ще иска черно и болно? Тъмната боя не е на почит тука! То е от ясно по-ясно

16

Анонимен

преди 8 години

Знам за едно семейство от религиозна секта,за които приемното родителство е доста доходна професия.Не знам защо им се дават все нови и нови деца,може би някой член на комисията за разпределяне на децата е техен брат сектант.Много бързо се промива мозъкът на тези сирачета и заживяват по законите на не знам си кое евангелие или мормонска книга.Няма ли някакво предварително проучване на кандидат-родителите и евентуално проследяване на живота,който водят децата в такива семейства?

15

Анонимен

преди 8 години

Леле, изтриха ми коментара, че всички деца са ужасни,(а е толкова не-расистки) но нищо и без това не е тайна за никого.

14

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

нямам нищо общо с тия преписвачи в тоя сайт хванати от сточна гара, нито някога ще ме стигнат нито някога ще живеят извън *** си, както и вие също

13

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

До рестарт"В БГ с кеш се живее милион пъти по-добре от бая места в света"Това го кажи на всеки бял човек да хукне с парите си да живее в гетото ти и ще ти се изсмее. Най забавното е че дори не осъзнаваш каква глупост изрече но това е защото едва ли някога ще го видишхудожника, след мен ще останат неща не бери грижата, мойте неща не са някаква цапотина а са в ASIC Австралийската Секюрити и Инвестмън Комисия където съм регистрирал някоя друга компания и бизнес структури

12

Анонимен

преди 8 години

То пък все едно всички българи са бели, руси и синеоки ;) А и здрави , все българските деца са на челни места в класациите за затлъстяване, диабет и т.н. Като не ви харесва какво се предлага по домовете- вземете си куче.

11

художника

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияЩе ти цитирам една мисъл на Пол Гети:Ако нямате пари, вие през цялото време мислите за парите. Ако имате пари, вие мислите само за пари.Ти май си от първите. Щом ми навираш непрекъснато парите си в носа ми, значи ги нямаш.И ще ти кажа друго: Моите картини ще останат след мен, а след тебе.... само глупостите ти, които никой няма да прочете.

10

опала

преди 8 години

Няма как, гените си казват думата в по-късен етап на развитие.Учен е доказал , че черните раси са по-малко интелигентни от бялата , та и Нобеловата му награда я взеха за това изказване, но истината си е истина, доказана с факти. Няма как да гледаме, те се плодят като зайци , храним ги , плащаме им сметките , та сега ни вменявате и вина, че не искаме да им отглеждаме потомството.

9

Aman

преди 8 години

И кое му е ненормалното да искаш бяло и здраво дете???????????????????? ................дори и *е си умират от кеф, ако *то е светло и дори полагат "специални" усилия да им се раждат бели, синеоки и русоляви

8

Анонимен

преди 8 години

И какво повече искат от социалното, поставят условия от типа да притежаваш жилище мин. 120 квадрата, две коли, всеки от двойката да е женен само по веднъж, да има успех от училище не по-нисък от 5.96, заплата минимум 2100лв чисти на глава от домакинството. И най-накрая ти стоварват да станеш родител на едно не дотам малко, не точно бяло и не много здраво!