5

Анонимен

преди 8 години

Дано да се намери някой милионер и да я "купи", както с наградата на Уотсън, и да му я върне или поне да я подари на някой музей. Жалко е когато такива хора си отиват забравени.

4

Анонимен

преди 8 години

Ако човека няма деца / внуци, на които да остави наградата, ако му трябват парите за нещо по-важно - лечение например, защо да не го направи?В крайна сметка решението си е негово и никой не е в неговите обувки, за да знае какви са причините за решението му.Умните хора са горди и рядко ще признаят каква е истинската причина за решението им - "прашасва в гаража" е добро оправдаие, когато не искаш да ти се бъркат по-надълбоко в личния живот.

3

Анонимен

преди 8 години

Евалата на дядото. Завиждам му. Надвил си е над масрафа в този живот!

2

ФАКТ

преди 8 години

До ФАШИСТМного неграмотно и селски пишете бе, хора! Не се казва 'носех Е' , ами носих Я; не продавам Е, ами продавам Я. Всеки път като видя/чуя някой да използва 'е' вместо 'я' ми става напълно ясно, че този някой е от дълбоката провинция...Ти, Фашисте, сигурно си от най-дълбоката. Аман от неграмотни хора! После защо заплатите ви били по 400лв?! Ами как да са ви повече, при положение, че вие не можете да пишете, говорите и дори четете на майчиния си език. Срамота е!

1

Анонимен

преди 8 години

Не е достойно да продаваш такова нещо на търг, то се дава само за изключителни заслуги към човечеството. По-скоро ще ме погребат с наградата, отколкото да продам подобно отличие, все едно да се откажа от приноса си и да плюя на човешкия прогрес.