26

Минаха години...

преди 9 години

О, спомняти ли си гусподжо? Министър Атанасова откри болница "Софиямед" - 9 май 2012 г. Смесени екипи, с участието на НЗОК, ще проверяват болниците за нивото на компетентост - отсече женицата от Дулово.Тешката хартилерия на ГЕРП.

25

Анонимен

преди 9 години

Доста нагла и самодоволна физиономия.

24

vesko02

преди 9 години

Докторе по добре си замълчи ,че хората се размечтаха за акушерката -побойник защо не е докопала някой началник.

23

Анонимен

преди 9 години

BALGARITE sa s Gelezna psixika, LUDI nqma 15% DEPRESII, TAKA che ne TARSETE pod Vola tele

22

Анонимен

преди 9 години

PERSONALA TRQBVA PREZ 6 m DA BADE PROVEGDAN PSIXO TEST A I BOLNICATA DA ZAVEDE ISK SRESHTU ZVQRA PREBIL BEBETO

21

изумена

преди 9 години

Изумена съм, че има хора в този форум, които непрекъснато пишат коментари в защита на изверга-акушерка, счупила черепа на новородено бебенце от бой! Хора, освен ако не сте роднини на тая боклукчарка, нищо не ви оправдава , нищо...

20

хаха

преди 9 години

Естествено, че лиценза на печалноизвестната със зверски побой над новородено Софиямед няма да си загуби лиценза. Тази болница е собственост на олигарха Михаил Тиков, който е зинал да лапне цяла България. Явно е решел да векува и му трябват още много милиончета на човека.

19

Анонимен

преди 9 години

До akud 3Ти си НАГЛЕДЕН пример за твърдението ми че 60%+ от *** сте ТОТАЛНИ НЕГРАМОТНИЦИ.Такива са родителите ви, такива сте вие, такива са и децата ви.Не се чудете заяо сте бедни!!Причината е че сте ПРОСТИ!!ФАКТ!!Да избереш *** селянин от Банкя два пъти за премиер е ДОКАЗАТЕЛСТВО необоримо.

18

Анонимен

преди 9 години

Прекалено много се раздуха този случай. Направиха го най-вече Фейсбук-мамите без работа. Също като онова с кърменето. Не зная кое ще е следващото. Вместо да вземат да свършат нещо полезно само пушат по парковете и се чудят с кой да се нае..бат докато са в майчинство.

17

xx

преди 9 години

Тази болница е собственост на пазарджишките мафиоти, начело с бившия и настоящия кметове.А освен тази и още няколко, например 3 в Пловдив,които се казват пълмед.Кой знае колко още имат и колко милиони точат от здравната каса.Нали не си мислите, че всичко това е купено с пари спестени от закуска.

16

Анонимен

преди 9 години

Един коментар извън темата. Много неграмотен народ сме. Хора,научете се да пишете!!! Като чета коментарите и статиите в този сайт се отчайвам...

15

помнещ

преди 9 години

Колчаков, ако се разрови някой в миналото ти на кмет и областен управител бая ще замирише.А сега доктор го раздаваш. Ти си вече толкова доктор колкото и аз космонавт.

14

Емил

преди 9 години

Заради една луда акушерка, на която е платено отвън, не може да се взима лиценз.

13

до akud

преди 9 години

Абе батка, къде я учи тая математика? 25% от българите имат големи уши и 90% от българите обичат мляко с ориз. Що събираш 25 и 90 не ми е ясно.

12

Анонимен

преди 9 години

"25 процента от българите са с психични заболявания, 90% са с депресии............"ХА-ХА, КЪДЕ ГО ЧУКАШ КЪДЕ СЕ ПУКА!!Това че *** са НЕНОРМАЛНИЦИ го повтарям от доста време и не ми е нужно потвърждение от изследвания защото е ОЧЕВАДНО и го срещам всеки ден на улицата, в нетаи навсякъде.Включително администраторите тук са с психически отклонения.

11

печалбари

преди 9 години

Има вина болницата за неспазване на КТ за между дневна почивка. Защо ще ми говори за друга страна с други кодекси

10

Анонимен

преди 9 години

Изедници - само глоби за вас! Прекратяване на договора с НЗОК. Още глоби и накрая отнемане на лиценза! Не стга, че източвате държавни пари, ами и принуждавате персонала да работи в разрез със всякакви правила и медицински стандарти!

9

Анонимен

преди 9 години

В тая болница сигурно нямат и назначен човек да следи камерите. Иначе били върха на сладоледа - с най - модерната техника в света малтретират пациенти.

8

бегайте деца

преди 9 години

Никой нищо няма да им вземе- ни лиценза,ни парите Е, затова 90% от българите са в депресия.Телевизиите по цял ден показват - доктори,кметове,политици , съдии - нагли обирджии и какво от това - НИЩО !

7

Рослан

преди 9 години

Ако вземат лиценза на тази болница, както и на всяка друга с проблеми, болници в България няма да останат. Този скандал беше раздухан нарочно, някой ще спечели от него. Нека акушерката понесе наказанията си, а дано детенцето се оправи!