261

Анонимен

преди 9 години

Путин усеща краят си и започва да изперква!

260

Галя

преди 9 години

Украинец так хорошо историю знает! Стыдно!Якуты, эвенки даже внешне не похожи. Эвенки - часто светловолосые и узкоглазые и голубоглазые, и якуты на китайцев абсолютно не похожи. Я 13 лет в Сибири прожила, это были лучшие годы моей жизни среди сибирских народов. А поехала туда после университета по распределению

259

Анонимен

преди 9 години

До UKRAINECФАШИСТКА ПРОПАГАНДА

258

Анонимен

преди 9 години

До противоречивоСУПЕР!

257

Анонимен

преди 9 години

Този път *** е надминала себе си!

256

Анонимен

преди 9 години

Да, да...те всички с що годе дръпнати очи са китайци...! Защо тогава имат други имена....странно...?))

255

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен-------------------Четете история--Сибир е част от Китай,анексиран от Русия в тежък за Китай момент,по време на въстания и глад през 1804 година.Населението е китайски племена,наречени от руснаците якути,евенки и буряти.

254

Анонимен

преди 9 години

Ако в Сибир е имало милиони китайци, тогава къде изчезнаха? Да карат таксита в Лондон и Париж ли??? Много сте смешни бе хора, какви китайци в Сибир, какви 5 лв...Северените народи сме били ние. Срещу тях е построена китайската стена. Има поне 100 китайски филма на тая тематика...Твърде елементарна стана пропагандата. Все едно Гърция да ни връща територии...

253

Анонимен

преди 9 години

Поредната статия от парцала Ню йорк таймс срещу Русия ,преведена рзабира се от поръчковата *** -Поредната еврейска кашерна повърня, на която вече и децата не се хващат да вярват.

252

до 476 от славянин

преди 9 години

Статия от автор с отчетливо протичаща злобофрения!

251

славянин

преди 9 години

Атлантическата *** все по-ясно осъзнава безсилието си да навреди сериозно на Русия и затова компенсира със яд и злоба!

250

Анонимен

преди 9 години

Статия от автор с вяло протичаща шизофрения.

249

Асен

преди 9 години

*** Василва, хвани се занимавас със земеделие. Така поне ще произвебждаш нещо полесно за теб и за околните.

248

Асен

преди 9 години

Ей не спряхте с откритата си антируска риторика. 5% от статията е информация от официален източник и всичко останало е едно манипулативно антируско писане. Когато подобни статии се появяват в руски вестници се надпреварвате да пишете руската пропаганда. Сайта вуни и ясно се вижда пристрастността му.

247

Анонимен

преди 9 години

Украинецо хайде да не дълбаем из историята. Украйна ако започне да връща не знам какво ще остане от нея

246

Трудовакъ

преди 9 години

Китай никога не е владял постоянно Сибир. Неговото изучаване и картографиране е дело изключително на първопроходците - казаците Иван Москвитин и Михаил Стадухин (средата на 17 век). Имало е само няколко нахлувания на китайци от късните династии, в отговор на монголски атаки от север, но като цяло те много рядко са достигали териториите на днешен Сибир. Съвременната история на Сибир започва с околосветското пътешествие на Семьон Иванович Дежньов (1605 - 1673 г.). Заслуги имат Лангдорф и Анжу.

245

Патриот

преди 9 години

Какво ми копи пействатев разни партенки на американски медии не мога да разбера!От американците освен примтивна пропаганда нищо друго не съм видял до сега!

244

брей

преди 9 години

И западната пропагандна машина не пада по-ниско от рашката...какви глупАсти, боже! Путин бил разпалил туй всичкото, божкей, ми ЦРУ ко прай, чопли семки ли?

243

UKRAINEC

преди 9 години

До Анонимен--------------Да върне Сибир на Китай от който го открадна през 1804 година !

242

ССИТ

преди 9 години

До Трудовакъ....Съгласен...и само едно допълнение към "ядрените заплахи на руският президент"....Да напомня на аудиторията тук,че досега САЩ са единствената държава исползвала ядрени бомби и то срещу мирни граждани.......Така че тези "умни изводи" на американските журналисти,са меко казано лицемерни и неоправдани........