281

222

преди 9 години

А какво правят американски военни в Украйна и американски самолети близо до Русия. Значи те ,които са на дрегия край на земното кълбо може да се мотаят около Русия, а Русия не може да си грижи за своята защита. Просто е смешна и нагла тази статия. Стойте си на мястото и няма да Ви плашат никакви самолети и други оръжия. Русия не е нито Ирак, Сирия или Йемен. Русия е страдала от подценяване на угрози и сега има право да взема мерки и да не допуска те да се повтарят

280

проруска

преди 9 години

Войната в Украйна е подклаждана от САЩ и ЕС. Вместо да спазват Минските споразумения Киевските фашаги непрекъснато ги нарушават и получават подкрепа от САЩ и ЕС. САЩ е аграсора, а не Русия. Само *** биха повярвали в противното!!!

279

Dedo Simo

преди 9 години

До противоречиво - Ами точно заради такива като тебе . Продажни българи. Америка, казва Пол Робъртс, просто купи българските правителства .Нещо друго трябва ли ти за да проумееш, или това е достатъчно?

278

Анонимен

преди 9 години

Лелеее колко много хамерикански ***, които нищят политиката като баш политици. Що си не траете. От вас акъл не трябва и без това не ви стига да пазите равновесие.Путин бил нарушил партньорството с Америка. Хайде де. Кой пръв почна. "Непрофесионално действие" на руският пилот, който почти забърса американеца. Да бе да. Янкито си беше изключил опознавателните сигнали. Една случайна ракетка щеше да го отрезви.

277

вежлив зелен човек

преди 9 години

Всичи ние и на запад и на изток,трябва да мислим как власта в Русия да остане такава за момента,защото си представете ако настане хаос,защото при натиск или интервенция и сваляне на Путин,ще си иаме подобие на Йемен но в огроемен мащаб и с ядрено оръжие.И не само в Русия,а на цялото постсъветско пространство. Там има сигурно 200 нац. всякакви бури и вери! И повечето неуправляеми.Мисля аналитиците на Запад го разбират и за това са предпазливи. Сигурно договора ще бъде за нещо като Федерална Украй

276

Анонимен

преди 9 години

До rusebornТова са някакви фантазии дори и далечено не подкрепени с факти.РФ не е СССР. В момента икономиката и е по-зле от испанската а гражданите и са с по-нисък стандарт от румънския. Цял свят е срещу Путин. С него са Узбекистан, Казакстан, Таджикистан и малко гузно Беларус. Всички останали включително Китай не признават анексирането на Крим и избягват дългосрочно обвързване с Русия. Без пари няма война.

275

от Ново Село

преди 9 години

Рамо до рамо с американските "Братя по оръжие" българските войни показаха на учението "ЩИТ 2015", че са винаги готови да защитят ...евроатлантическите безценности. На края на учението млади герберчета поднесоха цветя на бойците от братските армии и се качиха на танковете. Дружбата ни с великите САЩ е необходима както ... Слънцето и Въздуха за всяко живо същество. Защитата на американските интереси е въпрос на Дълг и Чест за всеки български гражданин.

274

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 494 това няма как да не е бот....такава глупост може да напише само работник на норма..

273

Анонимен

преди 9 години

Леле колко е страшен Америка умря от страх .

272

взгляд

преди 9 години

много добре знаят стратезите от пентагона че пръста на руският президент е на ядреният бутон и ако го натисне дори няма с какво да отговорят само храчки и блъфове им останаха кървави сълзи се ронят че нее горбачов да се хване на блъфовете и да се обезоръжи

271

Факт

преди 9 години

Къде обменят пари за рубли, че ще има автобуси за желаещи българи да бягат в раша?

270

аз

преди 9 години

Американският рев става все по-смешен. Все пак фактите са ясни - основен спонсор на преврата в Украйна беше САЩ и ЦРУ. А на Русия не и е необходима каквато и да е ядрена заплаха. Причината е проста - в конвенционална война в този район САЩ и НАТО нямат и минимални шансове за успех. Този рев показва само тяхното безсилие. А вече и на малките деца стана ясно, че това са последните напъни на една бивша сила да продължи да доминира.

269

Ufkz

преди 9 години

До Анонимен 495Браво!

268

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 495чудесен коментар, много честен

267

Анонимен

преди 9 години

единствения човек който може да промени света към доброкъм истинска демокрация и спазване суверинитета на всички държави били те малки или големитова им се иска на всички в европа но ръководещити политицш са страшно зависими от вашингтон- и са подбирани не случайно - ако има чист политик той защитава страната си а като не е чист интересите на сащ - вижте си даржавата - пардон териториятаа такива като *** и тия дето и ги пебликуват и трият неудобните коментари са на хранилка при краварчетата

266

Анонимен

преди 9 години

Бившият помощник по икономическа политика на финансовият министър на САЩ Пол Робъртс твърди, че съществуват планове за ядрена война с враговете на Америка.:Вашингтон планира да нанесе предупредителен ядрен удар не само върху Русия, но и, вероятно върху Китай. Във Вашингтон са много тези, които подкрепят идеята за ядрена война, правейки изявления от рода на За какво ни са ядрени оръжия, ако не се използват

265

Вежлив Зелен Човек

преди 9 години

Това не са опасните ходове на Русия,а най-нормалните с оглед на ситуацията. Опасно щеше да е ако по улиците на Талин или Копенхаген в някоя сутрин вежливи зелени хора упътват минувачите как да преминат през блок-постовете. Съжалявам само че няма да посетят Сф.,а ще си останат само в Крим и в Новорсия!

264

Анонимен

преди 9 години

Опасните ходове са от страна на американската администрация, а Путин демонстрира голямо търпение и политическа мъдрост. За голяма жалост ние сме дълбоко въвлечени в тази истерика.

263

Анонимен

преди 9 години

Rambo-да живее евразииския саюз и ссср и югославиа.да на великия китай.да на индия и иран.смело наптед путин сеета е в ктакаъа ти .

262

Галя

преди 9 години

Украинец, к твоему сведению !Буряты - родственный монголам народ и ничего общего с китайцами. Китайцы считали ниже своего достоинства общаться с кочевыми народами. Чтобы не уподобляться кочевым народам, они не пили молоко. И китайцы сих пор они практически не пьют молоко. Если будете в Китае, то молоко в магазинах не найдете.Украинец! Читай настоящую историю, а не западную пропаганду