12

До прасето Гошо

преди 9 години

Гошо ще ме извиняваш ,но си много далеч от готварското изкуство.Да умееш да готвиш вкусно това си е цяло изкуство,то е нещо като да си купиш красива дреха и да и се насладиш на кройката на цвета на материята и .Готварството е като красивата жена опиташ я хареса ти ,видиш друга красавица и тя ти хареса и от нейните благини ти се понрави и така апетита идва с яденето.Колкото по вкусни и разнообразни ястия вкусиш,толкова апетита към готварството ти се засилва.А за готвача това е цяла наука.

11

неам нерви

преди 9 години

То на майстор Рамзи мога само да мия мръсните чинии в Лондон , друг е въпроса , че ако ми се прияде "истинска" Мусака + Айрян арабски ресторанти там много .

10

Анонимен

преди 9 години

Дарин е готин. Съжалявам, че така се развиха нещата за него. Впечатли ме много с уникалността на манджите които сготви до тук. Според мен Диляна, Симеон, Ву и фризьора освен, че са по-слаби готвачи от Дарин, но и забавляват много по-малко.Истински анти са ми Стефан и анорексичката. Кошмарно изкуствени са ми и като поведени и като готвачи. Дразни ме е и усещането за лансиране от страна на журЕто.Шоуто е уникално добро! А такова операторско и режисьорско майсторство не бях виждал!!! Евала!

9

Анонимен

преди 9 години

Кой е Дарин и кой е Мастер Чеф и кво ме интересуват?

8

Анонимен

преди 9 години

Маринела отдавна трябваше да бъде изгонена...особено след като изтърва тигана и всичко се разсипа. Да не говорим за арогантният й стил на изказване и фалшивото самочувствие. А поведението й е под всякаква критика-лека жена, плюеща против всички.

7

Анонимен

преди 9 години

Да не страда за изгноването си този младеж - все пак го оценява някакъв псевдо-шеф със заведение в мазето на жилищен блок в Лозенец, където салатите са по 20 лв, понеже са "фюжън", а в същото време сервират шкембе чорба! И изобщо идеята за БГ Мастър шеф е доста изопачена, защото тези тримцата не могат да стъпят на изтривалката пред който и да е ресторант на Гордън Рамзи - паралела е като между магаре и мерцедес просто..

6

Бургас

преди 9 години

Мариела наистина е много неприятна.Мисля,че не бива една графиня да си показва цицките.Много е грозно.

5

Анонимен

преди 9 години

Журито, за сега, изглежда обективно. Дарин е по-подготвен на теория, но може би има по-малък опит с готвенето.

4

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 3Защото е жена с доста солидна банкова сметка и редовно посещава ресторантите на журито и прави големи сметки. Ако Вие имате ресторант и ви посещава редовен клиент и ви прави сериозен оборот ще имате специално отношение към него, нали така?! Биографията на Нордел е доста интересна - от брак с мексикански милионер до шветски граф!

3

анонимен

преди 9 години

Тази Мариела е толкова неприятна, не знам защо я толерират. Все и се разминава.

2

Анонимен

преди 9 години

Жалко,Дарин беше добър в готвенето,справяше се доста добре.Някак са ми странни критериите на журито не може хора като Диляна,Кристина да са все сред най - лошите ястия и да се спасят и да си тръгне друг,който е доста по - добър от тях,но то победителя е ясен още от сега де,те си правят просто шоу,но не е редно така.Най - много залужава да спечели Симеон.

1

Прасето Гошо

преди 9 години

.. големи шефове голямо чудо...фани единия удари другия...па и предване направили...една мешана скара е достаъчна..другото е снобизъм...да си слугуваш на *** и робуваш на манджата ..кат че ли това е най-важното нещо на света...