17

Анонимен

преди 9 години

ЧЕ го успокоите обществото само като вземете да се гръмнете - час по-скоро ! Ще спират частни сделки, и после ще ми говорят за пазарна икономика и демокрация и свобода ?!

16

идеалист

преди 9 години

Червен *** , а пък вашия *** Станишев е много велик юрист с образование по копчетата на червената армия . Ако знаете какви сте смешници няма да посмеете да се обадите .

15

Аз

преди 9 години

Я някой да ми покаже в коя страна в света престъпник осъден на втора инстанция прави законодателни промени и е депутат а и шеф на парламентарна група. Няма такава мога да се хвана на бас. И сега за какво изобщо говорим след като мафия ГЕРБ даже не и е неудобно да държи доказан престъпник в парламента. Имаше и други депутати които само им повдигнаха обвинения и те напуснаха НС обаче за мафия ГЕРБ това изобщо е без значение защото ЦРУ им разрешава нали са техни агенти.

14

Идеалист

преди 9 години

Цецо Шлифера е велик демократ, много начетен юрист. Велик си Цецо! Бог да пази България!

13

Анонимен

преди 9 години

Влади Горанов ще може да спира сделки? Това смешно счетоводителче от свищовското училище ще може да спира сделки за милиарди?Не , това може да се случи само в държавата на тиквите-милиционери , станали доценти...

12

Монката

преди 9 години

Боже, на Симеон Дянков 2 ли дадоха такава власт?

11

ЕС

преди 9 години

Що некажете че в Румъния цената на ДДС стоки за храни пада от 24 на 9%.....Мисълта ми е как така на тях неим пречи нито САЩ,ЕС,НАТО и Еврейте?

10

РБ

преди 9 години

Утре могат да решат някой друг да ги спира сделките!Няма да се учудя изобщо!

9

Дани

преди 9 години

А Горанов ще спира сделките също така избирателно, както НАП налага запори за предполагаеми вземания.

8

Калин

преди 9 години

Последно: КОЙ ще спира сделките? Щото май и на децата е ясно, че Горанов е човек на Пеевски.

7

DYANKOV

преди 9 години

На тая снимка са пушили нещо весело :D

6

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Господа, дайте да спрем да се заблуждаваме, че живеем в условията на демокрация.Живеем в един Нов световен ред, в който умишлено се поддържа контролиран хаос. Целта е да се заблуди народа, че живее в демокрация.Всъщност животът ни е силно контролиран и ще става все по-контролиран, защото такава е крайната цел на световния елит.Държавата да спира сделки между частни лица ? Това и при комунизма не можеше да се случи !

5

реалист

преди 9 години

Във всяка страна ,дори африканска , този престъпник щеше да търка наровете , но..... У нас същия тип внася законодателни промени за ?? "Реформи в съдебната система!"!!! Няма такава държава , просто няма такава държава.Между другото , този нагъл тип днес има рожден ден.Честито на всички гербави , честито и на физкултурника-милиционер-доцент-бивш министър -син на служител на ДС-настоящ член на БКП-Честито на ЦЦ, същия ЦЦ , който три пъти по телевизията каза че не е ЦЦ!Вервайте му!

4

Весо

преди 9 години

Горанов, човекът на Пеевски? Ще успокоят обществото, няма що.

3

Т

преди 9 години

Ами, щом Че се успокои обществото... Ало, журналята от софийското равно поле, я малко по-сериозно.

2

Tan

преди 9 години

В затвора! В затвора, там ще го оправят!

1

кк

преди 9 години

На този, за рождения му ден, няма ли да му подарат белезници, най после????