51

Дайвари

преди 9 години

Ако случайно не знаете, в момента тече ремонт на гарата. Което не е гаранция, че отново няма да бъде превърната в коптор. Кой е виновен за това обаче? Не мисля, че властите, имайки предвид че са отпуснати пари за реновиране. Моите извинения, но 100 пъти да се направи ремонт, ако хората продължават да си правят свинщините няма как да е по-различно от сега. Защо в метрото е чисто и уютно? Защото има камери и охрана. Ако нямаше още на втория ден малцинствата щяха да изнесат пейките и TV мониторите.

50

gara sofia

преди 9 години

raste, no ne staree :)))))))))))) samo hubavee :))))))))e, da ne bi *** da upravliavat sofiata? :)))))))

49

ля ля

преди 9 години

трябваше още преди да се засилят д астроят магистрали да обърнат внимание на жп транспорта!! щяхме да сме къде къде по-напред ако бяхме заложили на влаковете като транспорт както е в цял свят или поне така се цели в най-развитите икономики ама кой да слуша!!!

48

faculteto

преди 9 години

bulgaria na grajdanite :))))))

47

МИТКО

преди 9 години

Изключително странно и парадоксално...... - за какво е нова, по европейски лъскава гара, когато влаковете, и въобще цялото БДЖ, са на смъртен одър отдавна??? Какъв смисъл да потеглиш от, или пристигнеш на такава гара с влак, който сигурно го има само в Африка, или Индия, и в който не знаеш изобщо дали ще стигнеш затам, закъдето си тръгнал?!

46

Анонимен

преди 9 години

абе вие знаете ли Софиянски колко много пари хвърли там какво пак ще я оправяте

45

до 65 000 000

преди 9 години

Всъщност строителството на нова кооперация е доста по-евтино, просто купувачите на 60-те процента плащаме за строежа и на 40-те процента на собственика на земята. Нека да е 65 000 000 новата гара, ама да видим резултатът какъв ще е.

44

bulgar deputat

преди 9 години

ot partiini dobavki na zakoni kape po-dobre v djoba...:)))) kakto i ot reklamni pana pokrai patistata :)))))

43

Анонимен

преди 9 години

Един съвет от мен, след като ремонтират гарата, трябва да знаете, че тя не се самоподдържа.

42

Тра-ла-ла

преди 9 години

Нищо не се върши и там... Отчита се дейност за да се приберат едни пари...На картинката може да изглежда много добре като проект - но на живо така няма да изглежда никога!*** се, трака се - колкото да се каже, че се прави нещо...Ще оградат ценните метали, мрамора, ще турят някакви йеФтени настилки, дето до две години ще се скапят и ще трябва да се ремонтира пак...

41

Анонимен

преди 9 години

Как бе, Софиянски изсипа толкова пари там, а вие сега гадно било, стига глупости. хахаха

40

Излишен спор водят

преди 9 години

Психолога и опонентите му.Народопсихология нито се създава, нито се променя само за 25 години.Това което спорите е съвсем друго. В рамките на 45 години всячески се поощряваше простотията и примитивизма, а интелигенцията, фините обноски, доброто възпитание бяха недолюбвани. Макар че официално се говореше друго. Имаше обаче нещо като дисциплина, която, за съжаление, беше по-скоро дресура, насаждана чрез страх и терор.Демокрацията създаде илюзия, че уж вече няма терор и простащината се развилня.

39

Анонимен

преди 9 години

До психологМного си зле. По татово време Централна гара беше за пример в цяла Европа. Демокрацията донесе *** по нашите земи.

38

gara shiroko pole

преди 9 години

ami kak e centralnata autogara serdika i kabinkite za gashi drob? :)

37

До 43 и 42

преди 9 години

Много сте прави и двамата.Браво!

36

Анонимен

преди 9 години

Наздраве баце! Нищо, че при мен е още сутрин ...

35

да

преди 9 години

За какви "рехабилитации", за какви глупости става въпрос? Преди 2-3 дена минах до нея- те изцяло основен ремонт й правят в момента... Вижте, проверете преди да плюете и да пишете глупости. Или забелязахте, че я оправят и набързо една "хейт" статийка преди да е станало факт, че сте пропуснали по-рано...

34

Анонимен

преди 9 години

Тая маса става за по една ракия да се изпие.

33

...

преди 9 години

Бре като си спомням, то тая гара от 20 и нагоре години не е било да не смърди на урина и фекалий! Правиха се некви ремонти и по подлеза и по сградата, хвърляха се едни пари, *** то месец два след ремонта и пак същото, както преди ремонта! Ясно е, че тука пари се дават не за да се свърши няква работа а пари се дават на едни наши хора! Така, че едва ли и тоя ремонт сега, ше го докара до това да не мирише почече на пикня и фекалий!

32

До Психолог

преди 9 години

Не долавям никакъв психоЛОГИЗЪМ в това което казваш. Може би, да помислиш над това да си смениш ник-а...Малък Тошко беше още дете като падна комунизма. Демокрацията го доведе до този хал... Пък и не разбирам защо малък Тошко да е олицетворение на социализма. Ами в такъв случай какво ще кажеш за Жени, първата дама на Тато. Колкото до гарата, не си давайте парите, пак ще я о****.