30

7-8 часа

преди 9 години

всичко за смъртта е относително и зависи от многобройни фактори.

29

до Стефчо

преди 9 години

Прав си пич. При жива жена ник'ва работа. Така се живее 200 години. 'айде на разходка.

28

Анонимен

преди 9 години

Детето на японка и българин е странно същество - много му се работи, но го мързи да стане.;)

27

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТолкова (100%) умират и от въздха, койъо дишат.

26

АНТИ

преди 9 години

Не съм видял хамалин столетник!

25

жеко

преди 9 години

хубаво че работата ми ми позволява да спя по 4-5 часа на денонощие, аз се ядосвах на шефа си ама се оказа че той просто се грижи за дълголетието ми

24

стефчо

преди 9 години

искат да ни кажат че трябва да се спукаме от бачкане за 20 лв на ден за алчните бизнесмени,вместо да лежим...нема а стане поне от мен. аз ще си лежим и ще си умра от лежане...

23

Кукумицин Втори

преди 9 години

Започнах да чета статията,но като стигнах до :позовавайки се на британски учени -та-даам ! Начи ,никой не е умрел от излежаване и спане ,обаче от преумора и недоспиване ....Ъ ?!

22

йъжпъ

преди 9 години

Колко казваш са живеели бабите? То и сега има баби дето минават 120 години с нашата храна. И аз съм привърженик на чистите натурални храни, но дай да не си измисляме факти. Спестявали са си доста здравословни проблеми с този режим на хранене, но не са живеели по-дълго от нас, по обясними причини. Преди век, средната продължителност на живота е била 45г, при това в развитите страни. През средновековието 40 годишните са били считани за старци.

21

sAtanas

преди 9 години

Всички искат да отидат в Рая, никой не иска да умре. Е к'во праи'м ся ? Станете тревопасни, спете по 7 часа и живейте по хиляда години.

20

Анонимен

преди 9 години

ЕДНО ВРЕМЕ БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ НИ СА РАБОТЕЛИ НА НИВАТА ОТ ЗОРИ ДО МРАК И СА БИЛИ ЗДРАВИ. НЕ СА ЗНАЕЛИ НИТО ЛЕКАРСТВА НИТО ДОКТОРИ И СА ЯЛИ ЕКО ХРАНИ. ЖИВЯЛИ ПО 90 ГОДИНИ. А СЕГА ЯДЕМЕ ХИМИЯ И ИСКАТЕ ДА СМЕ ЗДРАВИ. ДА АМА НЕ.

19

бай Тъпчо

преди 9 години

Ааааа ами то ако е тъй михлюзите да са се сваршили бе ама те не са,та тоз весник-Далий телеграф далий не е,нящо издиша от некаде...

18

rusnak

преди 9 години

В битката на учените, руските губят позиции на британските!

17

Анонимен

преди 9 години

Кой знае колко милиона са отишли за това глупаво изследване

16

Гошо...Тъпото

преди 9 години

А тези,които спим по 10 часа и пием по няколко...ичкии дневно,кво...прайм тогава.

15

Кукувица

преди 9 години

Хора, не дишайте! 100% от тези, които са дишали въздух са починали. Това е медицински факт.

14

Поспалан

преди 9 години

Като че ли най-обективен е 15 - много неща са строго индивидуални, включително и нуждата от сън.Да не говорим пък и за това, че сънят зависи от начина, по който си прекарал предишния ден - ако си работил много, ще ти се спи повече.Нищо не може да ми замени съня по "малките часове". Ако през това време спя в тиха и проветрена стая, на удобно легло, на следващия ден съм "кукуряк"!

13

До 11

преди 9 години

Не си отбелязал, твоите родители дълголетници малко ли спяха или много?Възможно е това да е генетична даденост, дано да си я наследил.

12

др Йорданов

преди 9 години

Статията е абсолютно тонално грешна! Всеки човек е индивидуален! Не може да се слагат всички хора под един знаменател, биоритъма на всеки човек е разразличен. Така е и при лечението което е индивидуално а не общо!

11

Гошака

преди 9 години

До plamenЩо, бе? Монотонното мрънкане на професора не те ли приспива?