15

Анонимен

преди 9 години

Тази прокурорка може добре да си е изтъргувала съвестта, но и тя навярно има деца- дори дъщеря. Всичко се връща рано или късно, ако не на теб, на децата ти

14

Марийка

преди 9 години

Да потърсят лично прокурорката Бърнева за интервю. Да й се потърси и дисциплинарна отговорност за бездействието й ,довело до загубването и унищожаването на доказателствата. Как спиш г-жо Бърнева като знаеш какви си ги дробила

13

Бивш прокурор

преди 9 години

Едва ли в някоя статия ще се спомене за кариерата на прокурорката която под личното наблюдение на Филчев водеше разследването и написа този 'шедьовър' на правната мисъл-обвинителния акт. Името й е Наташа Бърнева. Това протеже на Филчев използва вс облаги за написването на акта и кацна след това директно от Градска прокуратура София в Касационна прокуратура. Сега като осъдят държавата за причинените им вреди, обвиняемите да получат парите не от държавата, а от прокурорката

12

tih velikan 681

преди 9 години

Хватката на всички тъмни адвокати,да забавят делото,докато му изтече давността....нямам думи..

11

Иванчо

преди 9 години

Рядко стават такива убийства в присъствието на 3 души..... очевидно че убиеца е прикрит. Просто трябва в България да уволним всички съдии и следователи и прокурори (тотална некомпетентност цари навсякъде) и да обявим конкурс за нови хора от чужбина, чужденци на заплата и договор да знаят за какво са тук и каква работа да вършат. И да не са познати и роднини на никой в тази страна

10

Питам

преди 9 години

И кой тогава е убиеца ?

9

Предложение

преди 9 години

А не се ли казват кои са прикрили доказателствата и са бездействали? Нали и затова има закон, защо не се само сезират и заведат дело срещу тези хора, след като сами признават че има такова деяние. Това си е чисто доказателство за виновност. Да да ама не.

8

Анонимен

преди 9 години

Гарван гарвану око не вади.

7

Край

преди 9 години

Това което извърши Октай Енимехмедов и побоя над него бяха записани от 50 камери и съда 2г. по късно още не може да приключи делото та нещо станало тайно преди 15г. някой ще го разкрие - забравете.

6

Анонимен

преди 9 години

В България виновни няма никога . Щом си убиец , крадец на милиони за тебе няма закони. Ако обаче откраднеш една кокошка си за затвор .

5

Кикс

преди 9 години

До Анонимен 1Де ги?

4

Анонимен

преди 9 години

КАТО СЕ ПЛАТЯТ МИЛИОНИ НА СЪДИЙСКОПРОКУРОСКОМИЛИЦИОНЕРСКАТА МАФИЯ ВИНАГИ СА НЕВИННИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.НЕ ЧЕ И ТЯ КАТО Е БИЛА В СИСТЕМАТА Е НЕВИННА ДЕ!

3

Помнещ

преди 9 години

За това убийство много се писа. Писаха, че адвокатаката е била бременна от бившия главен прокурор Никола Филчев, както и че Филчев признал пред жената на убития прокурор Николай Колев, че е убил адвокатката. --За по-младите - Никола Филчев е бивш главен прокурор на България, натресен ни на този пост от СДС, които го издигнаха в предишните години чак до зам.министър на правосъдието /1997-1999 години/.

2

Анонимен

преди 9 години

SEGA TEZI PODSADIMI TRIABVA DA DADAT POD SAD DARGAVATA,ZARADI PRODALGITELNIAT TORMOZ

1

Анонимен

преди 9 години

Така ще е докато тази шуробадженакорушветчийска орда не се разтури и да се назначат, знаещи, можещи,способни и умни хора, които да събират годни за съда доказателства.