75

савич гардън

преди 9 години

Запада не бил признавал реверендума в Крим....абе кой е тоя запад.....и кой го упълномощил да признава нещо или да си дава мнението без да му го искът....запада що си трая когато ислямистите от АОК избиваха християни в Косово и проведоха референдом след като избиха сърбите там.Точно напротив запада тогава бомбардира християните. Сега много загрижен и лъжи най долно и безкруполно. Запада е империя на лъжата и подлоста и на сътанинската човекоумраза. Крим винаги е бил руски ,е и ще бъде

74

Анонимен

преди 9 години

В Крим вече се самоубиват от мизерия и безизходица!Ако Вова иде там ще го изядат с парцалите

73

Анонимен

преди 9 години

Много сте наредени да пишите всички те ще се оправят а ние никога

72

Историк

преди 9 години

Цветна карта на създаването на измислената Украйна от подарени Руски области!Гугъл- "Украинцы сбросили памятник человеку, подарившему им полстраны"

71

морски

преди 9 години

РУСИЯ е велика държава с велик народ.Кога и ние в България ще посрещнем нашия Путин!

70

Шоп

преди 9 години

Плановете на москалите да излязат на Проливите са абсолютно несъвсместими със съществуването на Българска държава и Българска нация. Или ще има България и българи, или ще има Задунайска губерния, населена с рускоезична рая. От жизненоважно значение за нас е да върнем москалите в Азия.

69

бг

преди 9 години

Крим е част от Русия,Флорида не е част от САЩ.

68

до 107

преди 9 години

А защо това е 11 -тата Руско-турска война,а не първата, докато първите са от другата страна на Черно море.И никой не забравя освободителите си, освен българите русофили. Защото имаме освобождение от гръцко робство 200 години извоювано от българи Иван Асен .., но това не се споменава от другарите - "защо да имаме национална гордост".

67

Анонимен

преди 9 години

Народ,който Не уважава освободителите си, не може да очаква разбиране и респект от другите

66

Царя

преди 9 години

Слава на България, никаква Русия, никакъв САЩ - има български интерес...

65

1492

преди 9 години

Сравняват Косово с Крим - нищо общо. Крим и Кипър може, но другото е абсурд. В Косово имаше антихуманни действия - Геноцид. След дълъг период - дълъг период и несправяне със ситуацията ЕС поиска помощ - и така се стигна до бомбандировките.

64

pytin e velik

преди 9 години

bravo, a pliaskaite be natovci i ne zavijdaite na drygaria vi pytin .slava na rysia ima hora koito niama da q predadat dori i v balgaria da v balgaria .piani zaliani no sa narod a ne predateli i izmenici vidia li evreino pasiii gadino .

63

Анонимен

преди 9 години

По-важното , че Обама няма да ходи в Крим да открива новата военна база на НАТО

62

Анонимен

преди 9 години

Какво е общото между Крим,Косово и Кърджали!? България е единствената държава в света,която граничи единствено със себе си...

61

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Много интересно, как някой в България много ги е яд, че Крим отново е Руски, сякаш им е бащиния. Мисля, че това се дължи на слабите им познания по история. И на манипулацията от последните години, която ни зарива. Бил съм в Крим преди пет-шест години - очуди ме, че всички с които общувах се смятат руснаци. А по нашите медии шестваше новината, как кримчани протестират с/у оставането на руският флот там. Глупости!

60

Анонимен

преди 9 години

Русия е длъжна да се съобразява с изкувствения курс на долара, но Русия държи много малка част от Европа, останалата е САЩ и слугите им от ОПЕК

59

мръсни номера

преди 9 години

При 45долара за барел, бензина по бензиностанцийте е2.20лв! Какво ли ще стане,като се върне в старите си нива от 100 и нещо долара!??САЩ ще ви накарат да си изядете мръсните си чорапи от глад,вервайте ИМ!До няколко месеца

58

тъпи капути

преди 9 години

За какво да съм благодарен на Москва? За 45 години комунизъм? За лагера в Белене? Щото аз светлия комунизъм още го помня ... или за това, че български воиски бяха пратени в Чехословакия по заповед на Кремъл? Ако *** ни е освобождавял от робство, бих му благодарил, ама той май само заграби територии от своите славянски братя и на нас продава най скъпия газ.

57

Анонимен

преди 9 години

"Руският президент и върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Русия Владимир Путин заповяда тази сутрин да бъдат приведени в пълна бойна готовност Северният флот и отделни съединения на Въздушнодесантните войски и Западният военен окръг в рамките на внезапна проверка. В започната днес от 08.00 часа московско време проверка на бойната готовност участват 40 хиляди военни, 3360 единици военнатехника, 41 бойни кораби, 15 подводници, 110 самолети и хеликоптери."

56

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 58"Гледайте филма който вчера се излъчи - "Крым. Путь на Родину"*** СТРАХОТЕН ***Заслужава си да знаете ИСТИНАТА такава каквато е,а не такава каквато Пастирката, Минджев и господарите им искат да я знаете."Вчера го свалих от тубата, пазя такива филми в архив, те са исторически.