36

xaxaxaxa

преди 9 години

Az polzvam nokia 6630 i n70 super dovolen sym, 10 godini veche ne sa mrydnali. Sumati pari sa mi spestili i sym izkaryl oshte mnogo s govorene. Vsicho raboti po voda. kofti, che simbian umria, no az si go polzvam bez problemi. Viarno, niakoj hora me gledam stranno , no te i zvezdite na Hollywood gi gledat stranno .

35

Анонимен

преди 9 години

Интересно. Значи безплатната операционна система, за която има и всякакви напълно безплатни приложения се оказва само осем пъти по-малко печеливша. Т.е. все пак безплатното реализира печалба, а платената боза - не чак толкова, колкото би се очаквало.

34

от 40

преди 9 години

без тирето

33

до 35

преди 9 години

"ТИПИЧНО ПО АМЕРИКАНСКИ. МНОГО ПАРИ ЗА АЙФОН ЗА НИЩО. А ПЪК ПЕЧАЛБАТА ИМ Е ГОЛЯМА ЗАРАДИ СКЪПИТЕ УСТРОЙСТВА, НО АНДРОИД УСТРОЙСТВАТА..."Андроид също е американски, калъфе, както и всякакви телефони, и всичко електронно по-принцип, и не само електронно...

32

Чикън

преди 9 години

Coffee - 4$iCoffee - 12$Don't be an ***!

31

Наблюдател

преди 9 години

До CuroslyАко правилно съм те разбрал, При Google продукта си ти, а при Apple е iPhone и другите им джаджи.Честно казано досега не бях се замислял за това, но май си е точно така :((

30

BG

преди 9 години

До CurioslyАбсолютно вярно е това но за съжаление не са само GOOGLE същата бизнес стратегия имат и facebook малкото печалбарче Зукърбърк ни продава всички за рекламките във неговата мрежа и все повече и по-нежелани реклами ни облъчват ежедневно във клюкарника Facebook и по-лошото е че това е че повечето хора развиват някаква форма на зависимост към facebook, от което този юнак и другарите му бизнес партньори правят милярди.

29

Curiosly

преди 9 години

Хората които си мислят, че Android е безплатна, евтина и свободна операционна система са така наречената таргет група на GOOGLE, защото продукта който тази компания продава и печели от него него не е операционната система а потребителите. В това отношение Apple са изключително коректна и честна спрямо потребителите компания и аз затова ги уважавам, те не те заблуждават че предлагат евтин или безплатен продукт, продават скъпо нещо изключително качествено и не те баламосват с безплатни лъжи.

28

42

преди 9 години

ТИПИЧНО ПО АМЕРИКАНСКИ. МНОГО ПАРИ ЗА АЙФОН ЗА НИЩО. А ПЪК ПЕЧАЛБАТА ИМ Е ГОЛЯМА ЗАРАДИ СКЪПИТЕ УСТРОЙСТВА, НО АНДРОИД УСТРОЙСТВАТА КАТО БРОЙКА СА В ПЪТИ ПО- ПРОДАВАНИ.

27

Анонимен

преди 9 години

Имах айфон, сега имам телефон с Андроид. Никога повече айфон. Цена на устройството - в пъти по-ниска. Приложения - колкото искаш и в огромна част от случаите са без пари (или примерно се плащат само някои допълнителни гъдели, от които рядко имаш нужда). За две години, след не помня колко падания и какво ли не, телефонът още си работи перфектно и бързо, даже след два ъпгрейда на ОС.

26

педро

преди 9 години

2013-2014 беше апогеят на Андроид, сега пътят е само надолу. И не са виновни само Гугъл с начина на поддръжка, виновни са най-вече Самсунг и другите производители, които заливат пазара с посредствена техника и не са показали нищо съществено от две години насам. Това само печели пазар за Епъл. Уиндоус въпреки, че е може би най-скопосаната ОС все още има за дялане, а и все още не се представили нищо от обещаното. Тях лично ги чакам да избухнат през 2016, освен ако Андроид не изненада света с нещо.

25

До 30

преди 9 години

Не хейтвам всички, хейтвам хейтърите, защото да мразиш нещо, защото е успешно е девиантно поведение и е типично за България.

24

до 29

преди 9 години

Твоят коментар също е хейтърски. Ти хейтваш всички.

23

До Гарван

преди 9 години

А коментарите отдолу са 100% хейт. Сам си прави изводите колко комплексирани и стъпкани хорица живеят в БГ.

22

Гарван

преди 9 години

Този сайт се пишат само суперлативи за iOS ,това не ли го разбрахте.?Вижте колко хвалебствени теми има за iOS и колко за андроид. Сами си направете заключението

21

Мен

преди 9 години

Много ясно, че ще е така - докато има балъци да плащат четворна или петорна цена за нещо, което някой им казва, че е супер иновативно и ново, а всъщност останалите го предлагат от поне година и то в продукти с няколко пъти по-ниска цена. Андроид е създаден с цел да бъде популярен, а не скъп.

20

Бай Бил

преди 9 години

Андроида си е разредена боза. Ако тези от Майкрософт направят уиндоса за телефони като този за писи, ще бръкнат сериозно в здравето на андроидчето, ама не се сещат. Също както едно време Бил Гейтс е смятал интернет за безперспективен.

19

ASDASDADA

преди 9 години

До АнонименTI SI NACENEN MEKOTELO :d

18

Анонимен

преди 9 години

Знайш кога ще дам една шапка с пари за нещо, което се сглобява в Китай, а производствените му разходи са в пъти по ниски от крайната цена!Прави са някой по-долу като пишат, че ябълките са тотално надценен продукт!

17

Анонимен

преди 9 години

по-голямо от ios няма андроид е в пъти по-добра система.Да си прехвърлиш работи ти трябва програма ,а андроид всичко става за секунди.Най-добрите операциони системи за телефони и таблети адроид и уиндоус 8.1