23

Анонимен

преди 9 години

spokoyno za sega pone ste pred islyamska dirjava po nnyakoi pokazateli

22

:-)

преди 9 години

Изостанахме, ама ние го правим нарочно. Ако искаме, и Германия може да задминем, ама за какво да си даваме зор? (За съжаление не виждам причина нещата в България да тръгнат в положителна посока по която и да е тема.)

21

Анонимен

преди 9 години

В Румъния имат един съд и са по-назад от нас.Ние имаме два съда.Единият е за създаващите продукт,а другият за консуматорите с милионите... При нас мафията е в парламента и съда,така,че промяна няма да има,в противен случай ще са червени мазохисти.

20

Анонимен

преди 9 години

mnogo mi xaresva zaglavieto tipi4no za giaryte nestasni.........pleme ne dodialano

19

Луцифер

преди 9 години

Ние не изоставаме! Ние вървим назад. Ето, за КТБ няма никой виновен!? Имаме Комисишя по Финансов Надзор с шеф "безупречния" Маврудиев. Имаме ДАНС с "непогрешимия" Писанчев. Имаме БНБ с "чистия като сълза", страшен "специалист Искров. И никой от тези корифеи в своите области не направи нищо за да спре най-големия грабеж за цялата история на България!? Другия виден съучастник в грабежа - Главния Прокурор цацров не съзира никакво престъпление!? 3,5 милиарда ги няма, откраднати но крадци няма...

18

Sunny ray

преди 9 години

Такъв голям процент на потвърждение на обжалвани решения на съд и прокуратура от следващата инстанция не е добър признак,особено когато решенията се обжалват именно защото съдията и адвокатите на първата инстанция са извършили противозаконни дела, като използване от адвокати и приемане от съдии на неверни данни,подправени документи, лъжесвидетели, наговарне между адвокати и отсъджане пристрастно изцяло в полза на закононарушителя онеправдаващо жертвата,което няма др. обясненение освен корупция

17

Анонимен

преди 9 години

Наш Плевньо да се благодари,че не е румънец.За ония врътки с офшорките и палата му в Гърция румънски съд щеше да го пенсионира в затвора.

16

Анонимен

преди 9 години

В борбата изоставаме ама в краденето сме световен лидер. Кат свърши всичко за крадене теглим заем и се почва наново.

15

ха ха ха

преди 9 години

За да изоставаш трябва поне да мърдаш малко напред. Аз осъден корумпиран висш чиновник в кауша за 25 г не съм видял. А и щом *** още не е в затвора за каква борба изобщо говорим

14

непукист

преди 9 години

За каква борба с корупцията става въпрос? За 25 години какви ли не бяха на власт и всички сипеха обещания и говореха за светлото европейско бъдеще като това недоразумение от снимката .Всъщност,всички политици съгрешиха и вкупом ненужни станаха ,но не би кокала не е за изпускане.

13

Ганя Балкански

преди 9 години

Чалгаристан, по всичко изостава, спярямо Ромънеаска!

12

Анонимен

преди 9 години

Малка тикво започни от себе си кратун *** корумпирано продаде поста президент на БГ за ухажване отзаде

11

ф

преди 9 години

Румънския президент е етнически германец!

10

Анонимен

преди 9 години

Вкарайте ги в затвора, всички знаят кои и ги стигаме веднага.

9

Анонимен

преди 9 години

Че то в България не си ли корумпиран ,просто нямаш шанс да се издигнеш по стълбите на властта :)) ! Вие сега какво искате,властимащите да почнат сами да си режат клона на който висят ли ?? :)

8

Анонимен

преди 9 години

Националното ни богатство се оказа в ръцете на няколко бандитчета, а останалите получиха дупката от балона. При такова чудовищно разслоение никога няма да има демокрация, независими съдилища, честни избори и винаги ще има корупция, насилие, дебилизиране на масите. Животът в тази България ще бъде унила безнадеждност, за да разберем отново старата максима, че "по-лошо от враждата с англосаксонците може да е само дружбата с тях".

7

Анонимен

преди 9 години

Та жа си дойдем на думата... За това кой ни е виновен? Скъпата руска газ или африканците или кой? Няма с какво да се оправдават нашите некадърници. Цялата им работа е такава...

6

666

преди 9 години

За да изостанем, първо трябва да тръгнем. А ние не мърдаме. Убийците на нацията и крупните далавераджии са на свобода. Недосегаемите - 2 ???

5

Анонимен

преди 9 години

Румънците си изрбаха за премиер - немец, ние - тиква.

4

Анонимен

преди 9 години

Горано...вв... я си кажи комисионната !!!