47

777

преди 9 години

Не си мислете, че тези войници и танкова, които ще бъдат настанени тук са предназначени за Русия. Нашата територия ще бъде ползвана за въздушни полети и изтрелване на ракети. Тези чужди войски са тук, за да тушират евентуален местен бунт на хората или на осъзнали се военни, които биха искали да променят политическия курс.

46

В крайна сметка, ...

преди 9 години

... ние сме членове на НАТО. Богатите западноевропейски държави приеха бедните източноевропейски държави, за да имат буферна зона и да пазят собственото си население от директен военен конфликт. Геополитически е добре за тях ако България, Румъния, Полша, Прибалтикът отнесат първия удар.Винаги е така. Първо се въоръжава границата.

45

анонимен

преди 9 години

...Да,няма никакъв проблем за народа и страната,разбира се,като изключим малкият,незначителен факт,че определена руска ракета вече е с координатите му и първа ще полети към него!Е,от София и софииското поле ще остане само една дълбока радиоактивна дупка и всичко живо ще се пресели оттатък,но-какво от това-НА ВОЙНА-КАТО НА ВОЙНА!.....

44

Държавата се ...

преди 9 години

... занимава само с глупости.

43

анализатор

преди 9 години

Още "ЗАСЛУГИ" на политиците към България и българите:1. Село Корен - вчера и днес полигонът се тресе от залпове на натовска тежка артилерия с калибър над 140 мм! Какво става там? Кого обучават и защо?2. Докараха американски танкове "АБРАМС" в България! Защо?3. УЕСТИНГХАУС (американска) се гласи да построи ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ЯДРЕН РЕАКТОР като 7ми блок на АЕЦ Козлодуй! Но липства договор за връщане на отработеното гориво с САЩ! ЗАЩО?Освен това реактора е ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН. АМИ СЕГА?

42

анализатор

преди 9 години

"ЗАСЛУГИТЕ"на управляващите към България и българите:1. 29. 01. 2015 - подписано е българсата армия да служи под чуждо командване! ЗАЩО?2. 30. 01. 2015 - повиквателни за мобилизация! ЗАЩО?3. 02. 02. 2015 - запитване дали може турската военна авиация да пази България! ЗАЩО?4. 03. 02. 2015 - Пдписаха за команден център на НАТО в София! ЗАЩО?5. 04. 02. 2015 - Вкарват 5 000 окупационен корпес на НАТО в България! ЗАЩО?6. 05. 02. 2015 Член 40 - отваря пътя за ислямизация на България! ЗАЩО?

41

войс

преди 9 години

Не си играйте с търпението на хората.Много бързо ще ви се схумнат угоените самодоволни усмивки.Ти не си господар на съдбините ни-господине.Сега си на тази позиция по силата на двумесечни политически пазарлъци,а не щото си много в час за такъв отговорен ресор.Не можете да ни правите заложници на кариерите,тлъстите ви заплати и на афинитета ви да ближите западни задни части.

40

Дони

преди 9 години

По-големи предатели и васали от нашите управници няма!Нещастни подмазвачи всичко ще ви се върне тъпкано ***! Само така ще дойдат националистите на власт!

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - дето кълнеБългарите обичаме НАТО. НАТО ни защитава от агресия. Ний няма да се бием с никого. Няма с какво.

38

Stamat

преди 9 години

Referendum i BG vun ot NATO!!!

37

Анонимен

преди 9 години

Тиквата и Плевела много ни се иска да ни вкарат във война с Русия, ама няма да ги огрее. Българският народ не е забравил, кой ни е освободил на 2 пъти.Фашистите в България са малцинство и са главно в ГЕРБ и РБ.По-голямата част от народа ни ненавижда хунтата в Киев.

36

Анонимен

преди 9 години

Не са необходими законодателни промени - разбира се ,както не беше необходимо да питате искаме ли да влезем в НАТО и ЕС !

35

Анонимен

преди 9 години

bynt i linch na izmenicite v sofia ,stiga tolkova izkam da vi trepa kycheta mrasni .

34

Анонимен

преди 9 години

бе тоя угоен *** какъв военен е.за 2 кебапчета всичко би направил

33

до 34 G

преди 9 години

Аз ще дойда.Да спрем това безумие.Неделя 8 февруари, 12ч шадравана пред президентствотоПротест срещу войната, НАТО и американските бази в България

32

Анонимен

преди 9 години

GOSPOD,NO KADE E VOLEN SIDEROV NASHETO ZNAME V BORBATA ZA RUSIA.

31

Samo minavam

преди 9 години

На дебелата пуйка,да сложим бял калпак-кашавар,да може ако се наложи,по лесно да го гръмнем.

30

бг

преди 9 години

Бойко се държи изкъсо от ЦРУ и не може да каже нищо.

29

Анонимен

преди 9 години

KADE E BOIKO DA KAGE NE, NE NA NATO I BAZITE I SHTABOVETE IM V BALGARIA?

28

анонимен

преди 9 години

В НЕДЕЛЯ ДА ИЗЛЕЗЕМ ПРЕД НАРОДНОТО СЬБРАНИЕ И ДА ПРОТЕСТИРАМЕ---НЕ МОЖЕ МЕЖДУНАРОДНО СПОРАЗУМЕНИЕ ДА БЬДЕ ПО --ГОЛЯМО ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НИ---ТЯ ТОГАВА Е *** ИМА ЛИ БЬЛГАРИ В ТАЗИ ДЬРЖАВА---В ПАРЛАМЕНТА ОСВЕН АТАКА НЕМА