222

Анонимен

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ Справедливостта от броя на плюсовете и мусите ли се определя? *** ли си?

221

Анонимен

преди 9 години

Германия не я бройте тя успя да изтъргува подкрепата си за САЩ - за част от златото си (около 120тона са се върнали в Германия през декември).А нашто, КЪДЕ е златото ни ? В щатите да ни го пазят (все едно да дам на комшийката да ми пази заплатата), всички участвали в далаверата на Въжето !

220

Анонимен

преди 9 години

Германия не я бройте тя успя да изтъргува подкрепата си за САЩ - за част от златото си около 120тона са се върнали през декември.А нашто КЪДЕ е златото ни ? В щатите да ни го пазят (все едно да дам на комшийката да ми пази заплатата), всички участвали в далаверата на Въжето !

219

Анонимен

преди 9 години

Според някои военни специалисти една руска подводница тайфун с ракетите си е способна да унищожи живота на половината земно кълбо. а руснаците имат бая подводници

218

Анонимен

преди 9 години

....*** КАШЕРНА СЕДЕРАСТИЯ ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕ В ПЪРВИТЕ БОЙНИ РЕДИЦИ....-----------------------------*** меки китки на бойната линия? :D :D :DНадали, ще припълзят обратно в на кучето г**а, те още си мислят, че пълнежа на сатаНАТО е фактор и че ще има кой да ги защитава. Истината е, че руснаците са за 2-3 седмици в София и турците са първите, които могат да им се опрат.

217

Анонимен

преди 9 години

На Путин вече му писна от укропите и еврогея и само чака повод да ги разнесе, това са го усетили и на запад bloombergview/articles/2015-01-28/sorry-ukraine-you-can-t-beat-putin . Тъпите управляващи в ес монтирани от уса могат тотално да сринат съюза както финансово така и политичаски.

216

Аз

преди 9 години

Аз съм против комунизма ама съм и против това което стана и как се разпадна блока,ако тоя си признае най после,че той е вербуван тогава и го е направил за пари ще го призная.

215

Анонимен

преди 9 години

toq oshte li e jiv predatelq ,za zapada samo termoqdrennata bomba .

214

морски

преди 9 години

Предателя Горбачов се сетил че трябва да обича родината си,а само до преди година говореше всевъзможни глупости за Русия.

213

Анонимен

преди 9 години

Лукашенко: единая валюта ЕАЭС будет не при моей президентской жизни

212

Румбо

преди 9 години

Войната срещу Русия се води от години,сега просто навлезе в решителна фаза!Вероятността да завърши с ядрен сблъсък е вече 50%!Тия{САЩ) да не очакват Русия да се предаде?Е,няма да стане!Идва време разделно-всяки трябва да прецени заслужава ли си да умре заради амбициите на САЩ(и Израел) за световен контрол!Многополюсния свят със здравословна конкуренция между страните е много по-добър вариант от еднополюсния-видяхме до какво доведе едноличната доминация на САЩ!

211

Анонимен

преди 9 години

Ха тоя *** се е агрижил за богатствата си ще има инфлация не бой си с богатствата дето си ги групал ще си купиш една дъвка.

210

до 284

преди 9 години

Много сте нервен другарю. Навярно сте взели двойна доза. По спокойно, ще вземете да пропуснете празника "2 февруари".

209

Анонимен

преди 9 години

Колко е *** тоя не е истина, че тя си е гореща. Украйна тръгна да напада Русия с некви обещания от Белия дом накъде повече драги. Изчакайте да ви наложат и още санкции.

208

onz

преди 9 години

До анализаторправилно ли ви разбирам че проагандирате войнствената политика на рушняцити? дали се учудвате, защо осветлението на улицата Ви намаля?

207

Анонимен

преди 9 години

нещо ново за Крим, как са там, цъфтят ли, вържат ли

206

анализатор

преди 9 години

В проведените от 5 до утре 30 януари у нас съвместни българо-американски учения ПЛАТИНЕН ЛЪВ България се позиционира заедно със САЩ да отразява "удар на врага". Врагът е Русия!Това е мили ми соросоидчета!Скоро с пушчица на фронта!

205

монархист до 280

преди 9 години

Царя не е бил комунист и никога няма да бъде, той е обединител на нацията, другите са пешки...

204

1492

преди 9 години

Без да върнат Крим няма да стане то е ясно, или поне да останат на това положение, но настъпват ли още за съжаление ще става страшно за цялото човечество..

203

Марин

преди 9 години

До Анонинен 267,Няма десни и леви в България.Има само леви политици.Десните са или боядисани комунисти,или деца и внуци на комунистите.