13

Анонимен

преди 9 години

Ако БГ е мафиотска държава, има разчистване на територии . А се води борба с организираната престъпност. И всики са доволни.

12

партиен член

преди 9 години

В България корупция няма.

11

Шаран -БГ

преди 9 години

" Нищото си е нищо него просто го няма !!!Рухва" нещо здраво, стабилно, голямо и хубаво. Едното нищо не може да "рухне" !!

10

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

9

Анонимен

преди 9 години

КГБ не съществува , а освен това сме държава от НАТО.. ЦРУ командва в БГ вече 25 години..Това е територия на ЦРУ.

8

Алекс

преди 9 години

до 7:Аиде без тъпотии, всички настоящи руски олигарси са без изключение от бившите КГБ структури. Ако мислиш че службите в Русия са чисти и неопетнени си по голям балък и от тия дето се връзват на бялата златка.

7

...

преди 9 години

Българите разчитат на ЕС в решаването на тези проблеми.Да аз искам да дойдат хора отвън, да им се дадат права и те да разследват, прибират и съдят. Всички от МВР - долу, Правосъдие - долу, навън, марш... всички марш навън, само заплати и подкупи взимат и нищо не правят. Искам Полиция от друга държава и съдии от друга държава. Ей тогава да видите как ще ни се оправи престъпността и как ще трябва затвори да строим. Тука всичко е *** и помия, нищо друго.

6

Анонимен

преди 9 години

До Vans КГБ поне не си сътрудничело с наркотрафиканти.. Докато ЦРУ контролира трафика в целия свят и печели годишно 1 трилион долара.. И тези пари отиват за корупция , ЦРУ отдавна не се финансира от бюджета на САЩ .. Пари без контрол от никой.

5

Vans

преди 9 години

Все ЦРУ, извънземните и КГБ са ви виновни на вас за проблемите в България... като сте баламурници и само се раздвижвате пръстите пред форумите, все някой друг ще ви е виновен за проблемите

4

Анонимен

преди 9 години

в съдебната система са комунистически крадци и лъжци до един , престъпници алчни и няма да се променят те са челичения отряд на партията и трябва да се изпратят в сибир

3

ставри

преди 9 години

То в България кога е имало вяра в борбата срещу корупцията и престъпността?Кого са анкетирали тия?

2

Анонимен

преди 9 години

Съдебната система са *** - в съдебната система кадрува Сорос и ЦРУ..НПО на ЦРУ раздават пари уж за реформи в съдебната система .. Но парите са за корупция да бъдат оправдавани шпионите на ЦРУ , те са недосегаеми ..

1

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ създаде корупцията назначи престъпника Боко за премиер.