24

МВР

преди 9 години

Абе тези "полицаи" и "детективи" какво правят? И ние гледаме "От местопрестплението" и имаме представа как ТРЯБВА да се работи и как работят. А нашите не само че нищо не откриват, ами и доказателствата им не се приемат често от съда, че и когато хванат и случайно осъдят някого го пускат, вместо да си влезе в затвора, и той бяга. Егати следствието, егати съда, егати системата.

23

смеш

преди 9 години

Ей,смешници-на 13 януари пишете,че убийството е професионално,а пък днес не е ясно.Скрий та се в миша дупка и млъкнете. ДО 25-защо ще я убиват,за да стреснат кмета? Глупости,ще го отстрелят като глиган на лов.И до 21-като се краде в Паркинги и гаражи,какво очакваш-да ни дадат малко от парите или да ги хванат.Че за тях и дума не става

22

непукист

преди 9 години

Жалко за погубения млад живот ,но това ми прилича на " думам ти дъще сещай се снахо" не е лошо да се заемат с плачещия кмет ,че тоя палат само от заплата май не става.

21

Анонимен

преди 9 години

ами то Пазарджик е много голям град,е в кметството и в полиция и прокуратура знаят какво се случва с известните и богати хора които се четат *** пръсти.

20

shmekera

преди 9 години

sigorno za tova obiistvo sha obvinia niako si lazar kolev..........!!!!!!

19

Анонимен

преди 9 години

Защо не се появи един чистач и в София да подкара Софийска община. Който и да избере няма да сгреши. Особено тези които отговарят за Паркинги и гаражи. Там да кара по азбучен ред. Милиони се крадат и ...нищо!

18

Анонимен

преди 9 години

Кумета питайте, кумета....

17

vesko02

преди 9 години

Списък с професионалистите в сектора е на наемен.ком

16

Анонимен

преди 9 години

Заща трябва да се търси и наказва изпълнителя, той простичко е дал справедливост. Секретарката и кмита са крали и са се самозабравили като повечето герберасти. Сега на кмета му треперят гащите защото добре знае колко са грабили, както и на другите общинари вързани с него. Като няма прокуратура има народна справедливост. Сега се пита, кой е следващия?

15

Мони

преди 9 години

И последната кирлива *** тръгна да убива, защото разбра, че тук е една просташка пародия на държава.

14

пит

преди 9 години

Колко е трудно: зaстaвaш пред един пaлaт,милионите си личaт,гледaш приходи и дaнъци зa тях и кaто се рaзминaвaт следвa ПAНДИЗ!Дa,дa aмa не!По- лесно е месеци,години,дaвност,пaри зa кaкво ли не,до крaйния резултaт: НИЩО с 4 букви!Е товa е нaшaтa действителност!Случaйното убийство е ясно от пръв поглед,господa и госпожи рaзследвaщи,пишещи,лъжещи и тем подобни!

13

акут

преди 9 години

в пазарджик излезнал злокобен шеговит мохабет. че идвало тодоров ден....

12

акут

преди 9 години

ми няма щото е политическо или приателски огин

11

Анонимен

преди 9 години

КМЕТА ТЯРВА ДАГО РАСЛЕДВАТ , ТЕЗИ ПАЛАТА С ЗАПЛАТА КМЕТСКА НЕ СТАВАТ,

10

инспектор Дюдю

преди 9 години

Кмето..кмето питайте.оня дет ронеше крокодилски сълзи с къщата за 3-4 милиона.той е вътре в нещата.

9

Анонимен

преди 9 години

Stoto policaite sa ubiicite sigurno

8

И_аз_се_питам

преди 9 години

Дали е професионалист? Ами при положение, че досега няма никаква диря, дали е аматьор?

7

Анонимен

преди 9 години

ЖАЛКО ЗА ЖЕНАТА , И МАШЕ ОЩЕ ГОДИНИ ЖИВОТ , НО ПАРИТЕ ПРАВЯТ ХОРАТА И ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ХОРАТА

6

www

преди 9 години

До брейииЕййй, брейии, за това не се бях замислил. Верно, че никой не бе чул нищо и се предполагаше, че имало заглушител, а не да речем естествена маска.Но пък от друга страна това затвърждава версията ми за убийство с нож, нали?Между другото - шефът на СДВР, който беше прострелян късно снощи при командвана от него операция, вече извън реанимацията ли е, ще оживее ли? Не се е появявал по телевизията и предполагам, че може да е убит снощи, но още да крият от обществото :)

5

акълмайстор

преди 9 години

На пиарката и взеха "мярката"!