98

Анонимен

преди 9 години

Сексуално ли ще се блъскат двамата .Жена е ясна

97

Тук

преди 9 години

има много пишещи некадърници, които не пишат на български , а тръгнали да плюят президент и премиер. Като сте зад клавиатурата си мислите, че ни ви личи простотията ли. Боже пази България, от многознайковци, които виждат само грешките на другите. Оценете себе си, пък тогава давайте оценка за другите.

96

1

преди 9 години

Не знам защо Плевнелиев е президент, Попова е мноооооооооого по-подходяща. Тоя дори не може да говори. Къде си е взел образованието не знам. Хили се като безумен, където трябва и не трябва. Да му минава мандата и да внимаваме после.

95

Долар ФЕДов

преди 9 години

До Членска карта 7Краварското правителство го управляват същите, които управляват и ЕС!Артиста предтсавляващ се като шеф на МВФ "Кристин ЛЪгард" в края на 2012 каза, че предстои апроприация на младите пари в ЕС и плана се казва бейл-ин! А МВФ дава заеми също като ФЕД, но не е национален, също като ФЕД :))))

94

Анонимен

преди 9 години

Вземи единия удари другия

93

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че най големите *** сме ние, че им позволиxме и на двамата да си правят с нас каквото си искат. Освен да си гонят интересите и да слугуват на Запада и САЩ, нищо не са направили за народа. Опростачване, вдигане на цени, полицейщина

92

?!?

преди 9 години

Тези анализатори са политически обвързани демагози! Не е вярно това, че Плевнелиев не бил президент на всички Българи, това което твърдят тези е една опорна точка на медиите на Пеевски. Като ми прави впечатление президентът е атакуван от един кръг медии и свързаните покрай тях анализатори, социолози и др.

91

фен

преди 9 години

Много жалко, че трябва да търпим този още 2 години. Не случайно съпругата му не иска да се показва с него.

90

Делфи 2015

преди 9 години

Според титан на мисълта следял шурма на френските въстаници с Марсилезата на уста срещу пруския крал при ВАЛМИ революциите и разприте тихи губят много време на народите

89

tiko

преди 9 години

Stiga ste ni zanimavali s kadritre na tikvenata partia.

88

Долар ФЕДов

преди 9 години

Тия *** от снимката дето се правят, че от тях зависи нещо - няма ли да ги сменят?Тия които ви управляват реално, за да симулират фалшива корелация между реалността и политиката, чрез която да ви лъжат постоянно, че политиката определя реалността, винаги сменя куклите, когато стане нещо голямо/важно!Напр. малко преди КТБ, изведнъж се "оказа" че правителството е нестабилно, но тази нестабилност беше ползвана за поръчката КТБ (план бейлин в ес).А сега се обръща тренда на кризата и куклите

87

Анонимен

преди 9 години

Пиши на български бе ***.... Едва ли имаш и средно образование.... Нормално е да не харесваш културни и усмихнати хора като Плевнялиев !

86

Анонимен

преди 9 години

до 118 , абе *** в цял свят държавите работят със съюзници ! *** можем да бъдем само за Русия , *** на МАФИЯТА , РУСКАТА МАФИЯ !!!!!В Европа са съюзници !!! Германският премиер като се среща с американския президент , да не би да му е *** БЕ *** !!!!!!!!! ***

85

Анонимен

преди 9 години

тоя *** Плевнелиев , да си почне пак да се занимава с строителен бизнес , така и така това е единственото от което разбира , сега ще почне санирането на блоковете , там ще си му е добре .Пълен *** , *** на американците , Гоце бе *** на Русняците , няма ли да се открие някой който да защитава Националите ни интереси.

84

дд

преди 9 години

ДО 114 , Щом не си *** добре , защото тук епълно с такива !Но си объркан човек , никой никой не се продава всичко е взаимни интереси , а в момента интересите на Бълрария са в ЕС , Русия се управлява от МАФИЯ И ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ !!!МАФИЯ , КОЯТО 45 Г. години диктуваше какво да се случи в България и продължава да иска да го прави .СЕГА РАЗБРА ЛИ НА КОГО СМЕ СЕ ПРОДАЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

83

Анонимен

преди 9 години

ЯД ЛИ ВИ Е МРЪСНИ ТРОЛЧЕТА , КОМУНИСТИ И *** !!!!!ЯД ЛИ ВИ Е ЧЕ ТАКЪВ УСМИХНАТ И СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК ПАК ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ , ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШИЯ АГЕНТ ГОЦЕ !!!ОПИТВАТЕ СЕ ДА ГО ОЧЕРНИТЕ ......ХАХАХАХАХ

82

П

преди 9 години

БРАВО НА ПЛЕВНЯЛИЕВ !!!НАШИЯ НОВ И СТАР ПРЕЗИДЕНТ !!!ВЕЧНО УСМИХНАТ , ИМАМЕ СТРАХОТЕН ПРЕЗИДЕНТ !!!А ТРОЛОВЕТЕ ДА СИ ПИШАТ !!!

81

дд

преди 9 години

до 110 , А ти искаш на Русия ли да се продава , а *** .... НА ТВОЙТЕ СПОНСОРИ :)))))))))))))

80

1

преди 9 години

Това с което се е занимавал Плевнялиев , вие и 100 живота да живеете няма да може да свършите . Казвам го , защото сън в тази сфера , архитект съм . А по-долу са го казали в сравнение с комуниста Първанов , който е научен само да краде .....Плевнялиев е работил и то много .....

79

Румбо

преди 9 години

До ХАХАХАХАХААдо 108 Приказките за честно спечелените пари на Плевньо вече влязоха в христоматиите...за опашати лъжи!А историята с паркингите достойно конкурира тая дето един имал една ябълка,излъскал я,продал я и с парите купил две и т.н.!Но това не е важно!Съществено е това,което си направил на изборната длъжност,а там негативите станаха доста множко!