54

незнайко

преди 9 години

"Колкото повече, толкова повече"! Мечо Пух ли го беше казал?

53

Анонимен

преди 9 години

Брей те нищо не вземат, това е като средната заплата в Москва, интересно е обаче какво работят ?

52

Botev

преди 9 години

AS SAM ZA USTROIVA ME

51

Календар

преди 9 години

До Botev> NACIONALNA STACHKA KAJETE NQKAKVA DATAВтори юни 2015г. Устройва ли Ви?

50

Анонимен

преди 9 години

За преминаване на тръбата през частен имот се плащат 800лв/декар еднокрарно( тръбата трябваше да мине през наш наследствен имот).Наследствените зами са разпарчетосани максимум на 20дка на едно място.СЕРВИТУТ НЕ Е ПЛАЩАН НИКУМУ.Облажилите се са от администрацията.

49

Емигранте

преди 9 години

Като гледа невменяемите *** ОТ Американоидните фондации са НАЛАЗИЛИ ВЕДНАГА СТАТИЯТА понеже 5000 лв заплата те цяла година работят за тия пари пртотестърите лайнарчета ...ПРОСТЕНО ИМ все пак Е ТЕ СА НЕВМЕНЯЕМИ И НЕ РАЗБИРАТ СВОЙСТВОТО И ЗНАЧЕНИЕТО НА ТОВА КОЕТО ГОВОРЯТ И ПИШАТ

48

Емигранте

преди 9 години

Ай честито надупени Американски ***!Нека сега Чорньй Абизян да ви храни семействата и децата на тия 6 000 работници.Докато не се национализират всички сектори на икономиката и докато не се изгонят оттук под заплаха от доивотен затвор всички крадливи Американските Френски и Британски *** които ни източват багата все ще е зле

47

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

преди 9 години

БЕХ --НЯМА ПАРИ ЗА ЕВТИН ТОКА НА ГРАЖДАНИТЕ ...НО , ИМА ПАРИ ЗА ЗАБРАНЕНИТЕ РУСКИ ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ!!Я, ВИЖТЕ И КАКВИ ЗАПЛАТИ ДАВА НА РУСКИТЕ И НАШИ СПЕЦИАЛИСТИ ---ВЪПРЕКИ ,ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ Ю.П.!!!!!А, БЪЛГАРСИЯ НАРОД ,ДАВАААААААААА......!ЕТО --ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ УМРЕ----ОТ "ДАВАНЬЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ"!

46

vesko02

преди 9 години

В АЕЦ Белене също взимат добри заплати.

45

Botev

преди 9 години

NACIONALNA STACHKA KAJETE NQKAKVA DATA

44

Evro-Atlant

преди 9 години

Visokite zaplati protivore4at na Evro-atlanti4eskite tzennosti, 4iito radetel I za6titnik e BG! Da se namalqt vednaga!

43

Анонимен

преди 9 години

10.000 лв. заплата :)...ихаааа....:) ами аз разрешавам да мине през вкъщи тръбата за Южен поток тогава - тъкмо ще уредя балдъзата,, брат'чедите и шуренайката :)..за 4 месеца избиваме апартамента, после правя съвместно дружество с Газпром и почвам да събирам транзитни такси. Не като нашите политици - да харижат за 25 години за напред транзита...:) Хахахаха..Интересно защо след като се видя, че няма да стане по втория начин проекта, започнаха да се измислят басни, а дотогава имаше НУЛА обяви?????

42

Да живее Русия

преди 9 години

Поток няма, но заплати се изплащат от българския данъкоплатец.А какви са бонусите? вероятно в пъти по-големи от заплатите.

41

до 51

преди 9 години

Ама това си е стар и изпитан начин за подбор на кадри още от далечната 1917 година, нали за това се бореха червеноармейците и българските им последователи.

40

Анонимен

преди 9 години

разбира се, че е 10000 лв. средната заплата, понеже СЕДАЛИЩЕТО на фирмата е в Холандия, заради офшорните схеми и данъците. Нали не сте очаквали руснаците да дойдат (като и който и да е) и да изсипят такива заплати у нас? И освен завършилия в Москва български представител на Южен поток, в офиса им НЯМАШЕ НАЕТИ БЪЛГАРИ - само руснаци, холандци и една жена от Казахстан! И да ви осведомя, че там няма КАНДИДАТСТВАНЕ за позиция, има НАЗНАЧАВАНЕ чрез други руснаци, които те познават предварително!

39

Анонимен

преди 9 години

Абре хора защо се връзвате на статията на *** Василева.Какви пари,какви 5 лева?Това са пълни глупости на соросоидката журналист в днес бг.Кой от държавните служители ще се хване да изплаща такива суми,щом като беше заявено от руска страна,че южен поток няма да има.На кой му се лежи в затвора?Всичко е лъжа измама и статистика!

38

Истината

преди 9 години

До Анонимен43Не се хващай на бас , защото там няма работници , всички получават от 4000 до 20000 лева , защото всичките са връзкари и наши хора . . . работещи там няма...Назначени са 500 човека , за които на месец се дават по 5 милиона месечно , без да работят , а защото са наши хора.Това е истината , но след изчезналите 4 млрд , това са стотинки за богата България.Изход единствен Т2 , тук да остават продажните политици , бежанците и ромите , те тогава ще е интересно кой кого

37

АнаЛиз

преди 9 години

тогава мен да ме назначат за консултант или за пистата за формула 1 или за Белене ...Нито едното , нито другото ще го има , но аз ще си получавам доживот по 10 хилки на месец.Дават на пенсионерите по 40 лева , а на хрантутниците по 10 хиляди и съм сигурен , че не ходят на работа.Каква подготовка , какви 5 леваВ края на месеца само отиват до банкомата да си получат паричките

36

Анонимен

преди 9 години

А, после чакайте да има пари за здраве, образование, БДЖ, майчински, пенсии...важното е, че нашите другари взимат огромни заплати за нищоправене!

35

ИСТ

преди 9 години

Южен поток е ПОТОП, който завлича парите на бедният данъкоплатец. За това кански реват крадливите другари- уж социални. Бойко веднага да спре кражбата.