7

Анонимен

преди 9 години

Евала, за толкова години и толкова управления, само това правителство има наистина компетентен здравен министър!

6

Анонимен

преди 9 години

Сега директорката на иал и нейния верен пудел спиров ще се родят!

5

РОСЕН

преди 9 години

НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ОТ .ТОВА ПРИ НАС В БРЕГОВО ИМАМЕ АПТЕКА ОТ ВЕРИГА АПТЕКИ ОТ ВИДИН НО ЦЕНИТЕ СА МНОГО ПО ВИСОКИ ОТ КОЛКОТО ВЪВ ВИДИНСКИТЕ ИМ АПТЕКИ

4

Краси

преди 9 години

Освен това ако държава започне на субсидира аптеките, то ще са и нужни средства, за което ще скочат здравните осигуровки, което пък ще навреди като цяло на частния бизнес! Който има пари да отвори 2 аптеки в Сф и пари за трета, ще може да си позволи и една на село. Пък и за да не е на загуба, ще трябва да я разработи, а не само да има такава по документи, а всъщност само да прибира парички от държавата. За сега здравните реформи наистина ми харесват браво на Москов и екипа му!

3

Краси

преди 9 години

За мен идеята е много добра! Разбира се, че всеки ще иска да отвори колкото може повече аптеки в София, затова мярката всяка трета да е в малък град или село ще регулира броя както в Сф така и на село. До коментар "2" няма как държавата да субсидира аптеките. Първо това е частен бизнес, второ предразполага към злоупотреби и трето ролята на държавата не е да дава пари на ляво, на дясно а да приема такива регулаторни механизми.

2

голфаджията

преди 9 години

Държавата като е толкова загрижена за здравето на гражданите си, да субсидира (подпомага) аптеките в тези малки населени места за да може да работят и те на поне малка печалба (щото и там се плащат отопление, заплати осигуровки, данъци...) а не да кара частния бизнес да прави нещо, което не иска или по-точно нещо, което дори на теория е неизгодно.

1

Анонимен

преди 9 години

бати глупостите. Това е явен признак че държавата и хал хабер си няма как да се справя с проблемите.