301

Задължително гласува

преди 9 години

Има само едно вярно решение на проблема - задължително гласуване, което предложиха от ГЕРБ. Атакист съм, но с две ръце одобрявам тази идея. Дай Боже, тази идея да стане факт. Естествено ДПС ще гласува против, защото рязко ще паднат броя на неговите депутати до по-малко от 20. Може би трябва уличен натиск върху Парламента за да реши този въпрос. В момента са ЗА:ГЕРБ, БСП, Атака, НФСБ,, някои от Реформаторите, може би и АБВ. ДПС е само плюс няколко майкопродавци..

300

от тук от там

преди 9 години

"Ако си спомняте лайтмотива в протестите на умните, красивите и продалите се на САЩ миналата година беше, че вотът на народа е подменен. Има партия с най-много депутати, пък управлява втората и третата. Сто на сто съм сигурен, че на никой, който е гласувал за Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ, не му е минавало през главата, че всъщност гласуват за Борисов. Както и стана. Напротив те си дадоха гласа за тези формации, защото не харесват Борисов. И аз дадох вота си за партията на Първанов. Е, това не е ли подмяна на вота, както и да е прикриван с клишета за България и национална отг

299

Бай ви Ганя

преди 9 години

След БСП върви по колковоза и ДПС. И тъй към забравата им. Весела Коледа и щастлива нова година на всички и кисмет.

298

Анонимен

преди 9 години

До 415Ако не си седнала, си права! ;-)

297

Анонимен

преди 9 години

До 419А случайно да се дразниш от факта, че по времето на 50 годишното куманзко управление в България са унищожени или занемарени хиляди религиозни центрове, докато по времето на Османското владичество са построени хиляди? Да те дразни факта, че през 70'те години куманазите разрушиха византийска ЦЪРКВА и КРЕПОСТ, и изпотрошиха камъните за пътна настилка на шосе между едно село и общински център в Родопите? Не те дразни, нали, щото няма нищо турско в тия истории!!

296

Анонимен

преди 9 години

Турска ***

295

Анонимен

преди 9 години

До 418:не,пич,ти си по-,по,най!!!

294

Анонимен

преди 9 години

Целите Родопи са били опасани от средновековни крепости строени от византийците и по време на Второто Българско Царство-днес са само руини,но ги има!Не случайно турците прекръстват масово Родопите.През 1866г е построена железницата Русе-Варна с натрошените мраморни блокове от дворците в Плиска и Преслав от образования Мидхат паша.Пич,най-вероятна предците ти са били българи,затова много ме дразниш!

293

до-416

преди 9 години

Абе ти вярно си много ***.

292

Анонимен

преди 9 години

Чудесно,а как ще произвеждат кислород при парниковия ефект,който се очаква?

291

Анонимен

преди 9 години

До анонимния турчинДали ще съм права, ако предположа, че си Ястреб? Или познах? :)

290

Анонимен

преди 9 години

До 412Съжалявам, пак не позна! Според проучване на университета в Сидни, Австралия, извършен по поръчка на австралийкото министерство на земеделието, ако половината от обработваемите земи на Австралия се обработват със съвременни земеделски технологии, е способна да прозвежда храна, достатъчна за 10 милиарда хора!!! Но разбира се, тия работи не ги знаеш, което и не ме учудва изобщо! Българинът е като чукчата! "Чукча не чете книги, чукча само ги пише!"

289

Анонимен

преди 9 години

Всяко семейство с повече от 2 деца в наше време извършва престъпление срещу човечеството.Светът е пренаселен и така се обезценява човешкият живот.Единствената нация,която си контролира нагона е китайската.Ако мюсюлманите нямате рамото на Запада ,ще ядете пясък,индийците ще умрат от тиф и чума без лекарствата пак на Запада,а западняците ще умрат с две ръце знаете къде от мързел и перверзия.Светът е в тотален дисбаланс и за това българите не сме виновни.Ние загиваме от празнотата в душите си.

288

Анонимен

преди 9 години

Верно е ,че след завладяването остават под 2 милиона българи ,но това е от ефектите на вашето завоевание,а не от естествени причини.Христианските центрове за които говориш са построени през 19 век -след 1825 -30 година -когато се отделят гърците и на султана му става ясно,че ако така я кара скоро ще се лиши от цялата империя.Но не успява да преодолее инерцията,защото за това трябват столетия понякога.И може да се спори дали са с пари на империята.

287

Анонимен

преди 9 години

До 407Невежеството преди години можеше да бъде нещо простимо, но в информационната ера, в която живеем благодарение на откритието на компютъра от един българин! (надявам се да схванеш тънкия сарказъм, въпреки че много ме съмнява!), да си невеж вече е престъпление срещу човечеството! Редно ще е всеки съзнателен човек, осъзнал се, че е невеж, трябва да извърши харакири. Но от друга страна в такъв случай, етническите българи в България ще намалеят с 98%! За добро или лошо, не знам!

286

Анонимен

преди 9 години

До 40690% от християнските религиозни ценрове в България са построени преди или по времето на турското владичество. Българското население по балканите е под половин милион по време на завладяването, 3 милиона след 500 годишно усърдно поддържане от страна на султана. Има стотици християнски религиозни центрове в България, построени с пари на султанската хазна. Докато по време на покръстването по тези земи, 60% от боярите и боилските родове, и 45% от населението са избити! Разликата видиш ли я

285

Анонимен

преди 9 години

Тюркоезични -възможно е ,но доказателствата за това са меко казано много постни.Още не съм казал ,че тюрките са непременно варвари.

284

Анонимен

преди 9 години

Относно кой-кого е учил на култура -въх,недей- че следите от опустошенията ви още седят по тези земи.И останките от турските варници превърнали българските градове от мрамор на кереч.

283

Анонимен

преди 9 години

Дори Османската империя не се нарича Турска империя официално.Тюрките са етническа група народи -както келти и готи /дори монголите също спадат към тюрките/и не можеш да си приписваш "заслугите им" като свои -на турците.Обратно -всички известни в историята български държави са се наричали България -от онази на Кубрат до тази днес.

282

Анонимен

преди 9 години

Има повече българи-мохамедани ,отколкото етнически турци в България.Нямам нищо против религиозните традиции стига да не са агресивни,но това ,че си мюсюлманин не значи,че си турчин.Хайде проявете мъжество да погледнете реалността!Този номер с разделянето и владеенето е от римско време.Еб* си!След 2000 година очаквах да има туристически полети в Космоса ,а то се върнахме в Средновековието!