321

Анонимен

преди 9 години

А бе няма ли Прокуратура ????? Този постоянно говори срещу България и се стреми да разедини хората , които живеят във страната.Отделно от това , партията му си е чисто етническа и по Конституция не би трябвало да съществува.Крайно време е такъв провокатор да бъде съден.

320

Yakov

преди 9 години

Публична тайна е, че 60- 70% от икономиката в България се управлява от сараите. Няма правителство дошло на власт което и да е, да не се подчинява на сараите. Като добавим и досиетата които държат..... познайте какво се получава!!! Лошото е, че продължават да крадат от народа, а още по-лошото е, че са некадърни да управляват краденото. Това налага да се краде още и още и още..... до кога.............., не знам или.... вече се сещам, Досетете се и Вие хора!

319

Анонимен

преди 9 години

Ало турското гражданче, ние живеем в собствената си страна и турското покровителство 500год ние наричаме турско робство.Като не ти харесва тук, е къде е Ердогания, ходи си говори на воля скапания език и се таковай в ***!

318

до 378

преди 9 години

до 378Първо се научи да пишеш на кирилица, а чак после се прави на "велик българин"!

317

!!!!!!!!!

преди 9 години

от злоба ще измрете "съчанлии" такива!

316

Анонимен

преди 9 години

Хайде Бойко, отувай да пиеш още кафета с Местан или пък като македонския фолколор казва, пушки се купуват со паре и со дупе.Пари нема, действай....

315

хахаха

преди 9 години

Всеки може да говори каквото си иска, но факт е, че казаното от него е истина....

314

Анонимен

преди 9 години

Тоз мазен козел само ми го дайте за 5 минути, моля.

313

До 370

преди 9 години

Мисли позитивно. Изчезне ли олигархията на ДПС, която се разхожда постоянно с охрана ще заживееш и ти по-спокойно макар сега да пишеш провокативно жадно вперил очи в монитора

312

Анонимен

преди 9 години

Д(п)С ,Д(п)С, Д(п)С, Д(п)С, "п"-то е само за благозвучие !

311

Анонимен

преди 9 години

Резани, ако не ви харесва занимавайте си в Анадола. Не ви искам гнусната религия и да слушам отвратителния език! Бай Тошо сгреши, че не 1985 а през 1975 трябваше да ви изрита за да не замърсявате Българската земя.

310

?!?

преди 9 години

На тоя май хобито ми е Астрология, говори като астролог, дава прогнози като астролог! Иначе казва стягайте се 2015 вдигаме Турския бунт да цепим България, ще го чакаме да видим Ердоган, дали може или не.

309

Павел

преди 9 години

Газ пикае този. ДПС не е ли във властта се срива също като огледалния си образ БСП. Тези деструктивни за държавата ни мафиотски сбирщини само изсмукват жизнените сили на електората си за облагодетелстване на шепа олигарси. Държат се като еничари в която и държава да се намират- те не са никакви граждани на никоя държава в съзнанието си. Те нямат ни вяра ни чест. Техния край е здрав ред - закон и съд. И затова се борят да има безредие за да съ/ествуват

308

zz

преди 9 години

ДПС се ръфат по задниците от злоба , че намалява лапането на държавни пари !!!Аз прогнозирам през 2015 пълно отстраняване на тази мафиотска партия от всички структори на властта !

307

az

преди 9 години

Такъв заспал народ не съм виждал никъде другаде... ама никъде другаде... хората искат да ни превземат а народа си спиииии под завивките, ще кажеш че е зимен сън... какво прави такава партия в парламента се питам аз , подобре да гласуваме за президент като бай Тошо , то от такива партий и партий и партийки няма файда ама никаква , ще ми седят те по 2-*** 3-*** в парламента и ще дават вот а са 200+ депутата....

306

Анонимен

преди 9 години

Верно,познавам една две с по два комплекта имена-като евреите.

305

Анонимен

преди 9 години

Мохамеданите у нас се правят на българи само когато искат да пътуват и работят в Европа и когато получават и се възползват от евросубсидиите! А какво правят тук тогава! Беж!

304

Анонимен

преди 9 години

fesa vav anadola

303

хахаха

преди 9 години

Колко съм доволен. че гласувах за Патриотичния фронт!!! За първи път съм доволен,че съм гласувал за някого. ДПС са като вампир- който се е хванал с тях, е провалил не само себе си, той е провалил и държавата и народа! Ако ББ има малко повече ум в главата, ще стои далеч от Доган, колкото и да го уважава като " най-големия държавник".

302

Анонимен

преди 9 години

И защо плюеш комунизма бе -той ви направи повечето от вас от едни берачи на тутун хора,но мохамеданина е неблагодарен по природа,вземе ли властта чакай истъпления и дивотии.Като язидите в Сирия-отвори уикипедия и виж колко пъти са клани в масов мащаб-такава ви е религията пич.