43

Анонимен

преди 9 години

Ето това ни представлява нацията. Злоба и разделение. Това са млади мъже които пазят границата докато вие си изливате злобата и си пиете ракията. Дано по-бързо се оправят сънародниците ни.

42

ham hum

преди 9 години

Направете оградата по границата за да негинат полицаий

41

Анонимен

преди 9 години

A.C.A.B.

40

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА, ЧЕ ТАКАВА ГОЛЯМА ЗЛОБА СЕ ТАИ У БЪЛГАРИНА. СРАМ ЗА ВАС ДРАСКАЧИ. ИЗГЛЕЖДА ИЗПИТВАТЕ УДОВОЛСТВИЕ ОТ НЕЩАСТИЕТО НА ХОРА, НЕЗАВИСИМО НА КАКВА СЛУЖБА СА. И НА ВАС МОЖЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ТАКОВА. ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ЗАГИНАЛИЯ. СРАМ ЗА ВАС.

39

Дук

преди 9 години

Стар или нов, Зил 131 си е здрава, високопроходима машина!Вероятно е човешка грешка / на шофьора / или нещастно стечение на обстоятелствата.Възможно е също, това да е Божие наказание! Знае се, колко престъпни са някои ченгета и как за тях закон и наказание няма.Във всички случаи, това е "закономерна" случайност!

38

До Щерев

преди 9 години

Има и друга техника ,но щом слезе от асфалта прехвалените лъскави ламарини са до там ,а нагоре работа върши само зила просто друго не минава.

37

Анонимен

преди 9 години

Крушевец: Граничен полицай на градус прегазил бебе..Слава богу, този път сам се е прегазил.

36

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАко не беше толкова жалко, щеше да е комично: След 10 години в НАТО караме още руски машини в армията. Голям келепир да си в НАТО! Виждаме всички.----------Докато не обесим всички като теб още ще сме с руски машини :)

35

Щерев

преди 9 години

Ами като се купува руска техника ще има и загинали български момчета.Всичкото руско е такова от кибритена клечка до самолети и атомни реактори. Жалко за момчетата.

34

хит

преди 9 години

Едно тестче за алкохол.....??? Или на шофьора ще дават кисело мляко?

33

До varg

преди 9 години

Сега остава да попиташ защо не си е сложил предпазния колан ,такъв просто няма.

32

Burgazliq

преди 9 години

Аз също съм ходил там пътя е много гаден и кален,ако се е изсипал и дъжд направо непроходимо!Дано да се оправят бързо пострадалите!

31

до62

преди 9 години

Прав си ,до там стигна омразата на някои български продажници.

30

Анонимен

преди 9 години

Путин е виновен, защото са биле с ЗИЛ.

29

Анонимен

преди 9 години

Всички пишещи "полицайте" сте по-долни същества и от полицаИте.

28

До GFR

преди 9 години

Повярвай ми при тези "прекрасни" пътни условия единствената машина която минава е стария ЗИЛ 131 всичките други лъскави автомобили стават само за парад .

27

Нищо ново

преди 9 години

Ти виж улиците в големите градове, какво да очакваме за границата пак, че не са пострадали повече ХОРА, жалко за ЧОВЕКА загинал така нелепо

26

Tonygl

преди 9 години

Както въпросните обърнати господа биха написали в такъв случай"Водачът се е движил с несъобразена с пътните условия скорост"

25

медхеликоптерите

преди 9 години

Господа министри, депутати и всякакви други управници. Има огромна необходимост от медицински хеликоптери, които да оказват бързо първа помощ на пострадалите. Жив пример е този случай. Досега шофоьорът щеше да бъде спасен. Не винаги наземните средства могат да достигнат мястото на катастрофата - има понякога непреодолими препятствия: срутени мостове, наводнения, пожари. Заедно с Министерството на здравеопазването, изградете медицински хеликоптерни служби по областите..

24

Анонимен

преди 9 години

До ПомакМного по-лошо - коментират балканоидните същества с големите претенции и нулевият капацитет, знайни също и като булгари!