11

KOM6IATA

преди 9 години

Bratia i sestri Bulgari , 4estita Koleda ! Ot sartse Vi pojelavam veselo prekarvane , zdrave , 6tastie i dobar jivot ! Pozdravi ot grad Antalya.

10

Анонимен

преди 9 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЛИЧНОСТ Е ПАПА ФРАНЦИСК!

9

бг

преди 9 години

Даже има и нежен,плах,стеснителен доклад на ООН.

8

Анонимен

преди 9 години

Всички тези попове, равини и ходжи се пишат за посредници между Бога и човека. Моята вяра към Бога няма нужда от брокери ! Ако Бог е Един на кого му трябват з религии? На дявола , елигиите са манипулативни системи пробили в човечеството, родени от стремеж към надмощие от човека към човека

7

бг

преди 9 години

Израел помага на джихадистите.

6

бг

преди 9 години

51

5

пак"пропуск&

преди 9 години

И разбира се вараварското избиване наскоро на хиляди невинни хора от които няколкостотин деца в концлагер ГАЗА от вараврския,терористичен режим на "Израел"не се споменават сред останалите.

4

непукист

преди 9 години

Ще му повярвам когато от амвона публично пред цял свят заклейми световния демократизатор УСА и всички останали следствия .

3

пaпa пaпa чурa

преди 9 години

Подстaвено лице , юдео-мaсон от низш рaнк - вечертa късно този същия учaвствa в оргия с мaлки децa , нaкрaя с брутaлни жертвоприношения. Нищо незнaете зa зaдкулисния свят и едвa ли някогa ще узнaете.

2

Какво прави ЕС?

преди 9 години

Папата да каже ясно и точно, че мюсюлмани преследват и убиват Християни, а не да говори общи приказки, че по света се преследват религиозни общности!

1

2014

преди 9 години

Църквата с нищо не помага на хората , а ги зомбира .Църквите са реликва , антика от миналото.Трябва да ги запазиме като музей на една епоха и да гледаме напред в еволюционното развитие на човек .Не вярата в църквата ни е запазила , а вярата в добротата, правдата , род и родина . Църквата както и другите религиозни образувания са развъдници на социални *** и невежество .