6

до 6

преди 9 години

Хаха , ми то Дортмунд и Хамбургер имат КЕШ , Леверкузен финал за КЕШ , а Сити , Нюкасъл ,Арсенал и Тотнъм какво имат ?

5

До 1

преди 9 години

Братле ....*** се прегледай ......Как ще сравниш Ман Юнайтед и Леверкузен ? Ман Сити и Борусия Дортмунд ? Нюкясъл и Майнц ? .................Арсенал и Хамбургер ? Ливърпул и Хановер ? Тотнъм и Фрайбург ? .............в Германия има само един Байерн Мюнхен !

4

лупи

преди 9 години

Доста от испанските отбори искаха да се откажат от Лигата,защото там съществуват само 2 отбора. Това е ясно на всички. Например,ако ТВ правата са 100 млн. на Барса и Реал се полагат 50 млн. Другите отбори кучета ги яли. И до ден днешен не знам защо Барса е "легендарен" отбор. Може да са такива в испанското първенство,но в Европа са един средностатистически отбор.

3

Generala

преди 9 години

Силно първенство и отбори с изравнени сили са две различни понятия. И в чемпионшип последният може да бие първия, но първенството е слабо.Моу просто го е яд, че в момента Реал играе фантастичен футбол. И заслужено е световен и европейски шампион, макар и с известна доза съдийска подкрепа. А по негово време Реал изоставаше с 18 точки.

2

баи Ганю

преди 9 години

Ще добавя и аз нещо по въпроса.Още от древноста човека иска и организира зрелища.Спортни състезания,ОЛимп. игри,Гладиаторски битки до смърт,бои с диви зверове и тн.С една дума "зрелища" и защо англииският футбол е наи гледан.Защото в Англия футбола е наи динамичен и наи зрелищен.Защото такъв футбол там се практикува почти от всички одбори от различни нива.И както казва Моу там мачът започва и никои не може да каже със сигурност кои ще е победител независимо на кое место са в класирането.

1

Анонимен

преди 9 години

Бейл е играл и в Англия. Английските отбори са слаби на всички фронтове. Преди 10 години серия "А" бе номер 1, преди 5 "Висшата лига", доскоро бе "Премиера", а сега е "Бундеслигата".