14

Анонимен

преди 9 години

Ама как "най-влиятелния" човек не е в първите три новини ?***, чакам отговори :)

13

мръсен циганин

преди 9 години

До 4 много сте прав колега то за това 70%от народа си купи собствени жилища ,то за това че работехме на загуба имахме 10пъти по малък външен дълг,а сега ехеее живот мечта ,казват тогава нямаше банани по магазините е сега има банани ама трябва да си платиш на доктора за преглед и забравих най важното ТРЯБВА ДА ИМАШ РАБОТА ,след 25 години демокрация дали ще можете да се пенсионирате на 55?

12

Анонимен

преди 9 години

Аз се промивам със зелева чорба,явно трябва да отскоча до сащ,изоставам

11

Анонимен

преди 9 години

Ми щом белите убиват чернокожи, то и черните ще убиват белите на същото основание. Каквото повикало, това се и обадило. Черните какво да правят? Да седят само и зяпат как белите ги трепят ли? Имат законното право да се защитават. Имат същите права като белите американци.

10

Анонимен

преди 9 години

Ми кво да правят, да гърмят и по бели само за да не ги обвинят в расова дискриминация ли? Какво са виновни, че по-голямата част от престъпниците са ***?

9

Анонимен

преди 9 години

Този кошмар с търтеите по-цял свят дали ще свърши някога.

8

Абориген

преди 9 години

..... На ви ся FREEDOM !

7

Анонимен

преди 9 години

престъпниците нямат право.Браво на полицията на сащ

6

Бойко не Борисов

преди 9 години

Еднополовите /в 35 щата/ се бастисват един друг както могат! Примерът е страшно заразителен като епидемия от ебола. Австралия, Англия, Франция, а и на други места в света. И тази долна англо-саксонска, католико-протестантска *** се величае като идеал за демокрация и просперитет. Отврат!!!!!!!!

5

учден

преди 9 години

няма ли посланик български в САЩ ????няма ли кой да им направи забележка за расизма и геноцида над чернокожи ??????нямат ли си Хелзински комитет ????????????

4

До 4

преди 9 години

До до 2: Може, може.Ами то и в САЩ така. Колко е дългът им вече 20 трлн?

3

до 2

преди 9 години

Само ти ли не разбра ,че ссср банкрутира 1991 г. и свърши песента ние ги лъжем,че работим те ни лъжат ,че ни плащат нали така беше лафа на комунизма, няма как да просъществува строй който плаща 80 лв. да произведе една пейка ,а я продава за 30 лв то затова и Бегето банкрутира още веднъж през 97 г. , а русия 98 г.

2

Анонимен

преди 9 години

Пропуснали са за убийствата на полицаи от чернокожи .

1

С.С.С.Р

преди 9 години

До АнонименНито пък в Русия не е новина Голямата фабрика за тоалетна хартия .