11

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

11.Как Южен Поток ще е собственост на Европейския съюз, след като не го плащат . Даже казват Южен Поток , не е наш преоритет . Но преди месец напълно го забраняваха !Защо Северен Поток не е собственост на ЕС ? Защото е директен само между Русия и Германия , и те го плащат !

10

Що ,бе...ха,ха,ха

преди 9 години

Кво му е лошото на "Южен поток"...??!!КВО КАТО НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА РУСИЯ---А НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ...???ЩОТО НЕМА КАК ДА НИ ДОЯТ ЛИ...!!???????????????/...по братски/

9

Анонимен

преди 9 години

Глупости!

8

1995

преди 9 години

Как се фалира държавата 1995г. и после станахме дългогодишен президент???????????????Кой се финтира другарю бивш ДС-държавен кратун?

7

АНОНИМНА

преди 9 години

А ВИЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ОТ КОЯ СТРАНА НА БРЪСНАЧА СТЕ?! ДОСТАТЪЧНО НИ ПОРЯЗАХТЕ- МОИТЕ УВАЖЕНИЯ НО ... ПРЕДИ.

6

pet

преди 9 години

Какъв ръб на бръснача?Нали при едни нови избори АБВ и ПФ няма да са в парламента.Никои не напуска властта

5

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Хлопнало е за теб, Гоце !Да се правиш на русофил, а да поддържаш Новия световен ред вече не върви.В Москва те разбраха каква *** си !Волен Сидеров обаче е там. И от там казва, че възможност за "Южен поток" все още има от руска страна.Тук обаче трябва да управляват национални отговорни и родолюбиви политици, за да се случи това.А, сегашната управляваща коалиция БОСТАН е всичко друго, но не и родолюбива !

4

Анонимен

преди 9 години

Според Първанов АБВ част ли е от управляващата коалиция или не.Ако е част да е загрижен.Ако не е,не чак толкова, дори обратно - да се радва.Нека му припомня изказването на фин.мин.Горанов,че партийките с 4-5 % може само да подкрепят или да не подкрепят мандатоносителя.Т.е нека запази мнението си за публиката но не и за управлението.Както при пенсионната реформа-щом веднъж си е избрал НОИ(правителството на ГЕРБ) ще си натиска парцалките и ще чака подаяние.Щом му дават ще взема,щом го гонят ще бяга.Такава е съдбата на ренегатите и нагаждачите.Никой не ги харесва и бръсне за с...а.

3

Деян

преди 9 години

Първанка твойта партиика е време да си ходи, достатъчно показахте, че не можете нищо освен едно - да се коалирате за голямото гепене.......

2

msimov1

преди 9 години

САМО НАБЛЮДАВАЙТЕ КАКВО ШОУ ЩЕ Е НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ КАТО СИ ВИДЯТ РЕЗИЛА АБВ, РБ, НФСБ, ГЕРБ И ИЗЧЕЗНАЛАТА ПАРТИЯ НА БЮРЕКОВ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЪВ ГОДИНАТА УПРАВЛЕНИЕ НА БУДАЛИСОВ И БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ ДЪРЖАВАТА НИ ЩЕ БЪДЕ РАЗСИПАНА ФИНАНСОВО И ЗАВЛЕЧЕНА СЪС ОГРОМНИ ЗАЕМИ В МИЛИАРДИ!

1

Анонимен

преди 9 години

Бате Гошо аре на лов за архари.