21

!!!

преди 9 години

Ne beshe vzel sas sebe si mejdunarodniya pasport , a preminal granica ...Vaprosat e kak , ako naistina e preminal granica ?...Ili s pasport pod drugo ime , i zashto mu e drugo ime ?... Mnogo vaprositelni , ta vremeto shte pokaje za kakvo stava vapros .

20

Курд

преди 9 години

До Монархист Изкочи и виновен за атентата в Бургас.Арабските и Израелските вестници пишат,че е организиран ,от агента на Мосад- Мохамед Шабра.Ливанец ,шеф на ,,вътрешни операции,,на Хисбулла. Разкрит от самите ,,вътрешни операции,, и дал признания . Мосад ,мънка,и с половин уста признава ,че е нейн агент. Така че ,атентата е организиран от еврейте и техният агент Мохамед Шабра .А тука ,какви салта и,,обосновани предположения,имаше. И накрая дрън ,Цецо,дръп.Ей , да си беше останал физкултурник

19

Меринджей

преди 9 години

Поредният *** в МВР с "обосновано предположение" ...

18

Анонимен

преди 9 години

До баничка да беше задиДа те светна: Търсят го щото знае много за едни милиони, дето ние нищо не знаем какво е станало стх, и няма и да разберем...

17

ШибиРиби

преди 9 години

Бе търсете го на Света Гора при калугерите.

16

Анонимен

преди 9 години

Ако за всеки изчезнал българин се тръбеше толкова, щяхме да полудеем. Той си е частно лице и ще си прави каквото иска, вече не е шеф на ДАНС. Калинките са си калинки.

15

Анонимен

преди 9 години

Български тълковен речник:обосновавам-с доказателства,аргументи,мотиви.предполагам-допускам,възможно еКакъв е тоя идиом?Как имаш аргументи и доказателства за нещо,а в същото време го предполагаш?Как можеш да допускаш нещо или да го предполагаш,ако имаш доказателства за него? Или си ***,за да твориш подобни бисери,или си ги ръсиш ей така,за да смаеш хората с умни приказки,които и сам не разбираш!

14

Анонимен

преди 9 години

99,9% от Българите ни боли оная работа че го няма Петко Сертов.

13

Fr

преди 9 години

Sram i pozor za bulgarskata durjava!!!

12

Vans

преди 9 години

"обосновано предположение" - ъмм..колко време мина вече, от както се търси тоя човек? Две седмици!? А те имат "обосновано предположение", че е преминал в наша съседна държава - член на ЕС. Тоя човек или вече си пече *** на някой тропически остров или му е изпечен вече в някоя гора, евала МВР

11

Анонимен

преди 9 години

Опа-а-а.Видите ли камерите на митницата били с лоша резолюция,а защо?За да не могат да се разпознават контрабандистите на бандитския преход.

10

баничка да беше зади

преди 9 години

Абе тоя не се е чуло да е ограбил и банка.Да се зачудищ що толкова го търсят.Да не е станал шумкарин и да копа землянки по гората,нали имал такава жилка

9

Джедай Мастър

преди 9 години

"обосновано предположение" - отново лишени от съдържание Цецовизми и Урковизми, родени от празните им милиционерски глави.

8

Анонимен

преди 9 години

АЗ ПЪК СЪВСЕМ ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ЧЕНГЕСАРО МАФИЯТА СЕ ПРАВИ НА УДАРЕНА ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЕ ПО ВЪПРОСА!НО СЪС СИГУРНОСТ ЗНАМ ЧЕ ГО Е ПОКРИЛА В ЧУЖБИНА ДА ИЗПЕРЕ НЯКОЙ И ДРУГ МИЛИОН..А СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ДА ГО САМОУБИЕ КАКТО ВСИЧКИ ПОДОБНИ ГЕРОИ НА АБКУРДНИЯ НИ БЕЗКРАЕН ПРЕХОД.

7

г

преди 9 години

Лоша резолюция на камера на митниците, привилегировано положение - без проверка на границата, и следва заплетена ситуация. А да идеш в чужбина без телефон, някак си е меко казано странно.

6

Монархист

преди 9 години

"обосновано предположение" - същата глупост имаше и за атентата в Бургас. Виновни няма. Заподозрени няма. Изобщо - да живеят обоснованите предположения, когато нямаме какво да кажем - казваме обосновани предположения.

5

Анонимен

преди 9 години

"На пункта е пазарувал от безмитните магазини, след което се е качил в автомобила си и е тръгнал към Гърция."Човека се е снимал на камерите, да видят близките му, че е жив и здрав и е добре, и че се грижи за се бе си- хапва и пйва, после сигурно яхнал някоя лодка и през нощта е отпрашил в неизвестна държава

4

виц

преди 9 години

Един директор се пенсионирал,прощална вечеря,но на другия ден по инерция пак тръгнал за фабриката.Пазача го гледа с пренебрежение,няма добро утро другарю директор,няма вестник.Пенсионера попитал къде ми е вестника.Пазача му казал "кой беше ти бе да ти е***а майката.

3

Анонимен

преди 9 години

Ясно е,че е отпътувал с 'еднопосочен билет". Познавам много хора които са били на високи постове.След като се пенсионират или ги освободят-изпадат в депресия. Сертов може би се е надявал да го върнат на работа,но след като не са го забелязали,решил да се покрие .Със сигурност жена му му е натяквала ,че не става вече за нищо,видиш ли колко си наивен,твоите приятели ти подляха вода и т.н. женски простотии след критическата.

2

Сигурен

преди 9 години

Писна ми от обоснованите предположения на разни некъдърници! И какво ме интересува Сертов,каквото търсил намерил. Повече ме интересува финасовата брадва за внасяните от 2000 г. до сега осигуровки за втора пенсия в не знамукой си стълб и фонд!Аз пък съвсем обосновано,не само предполагам,ами съм абсолютно сигурен,че отново ГЕРБ ще ни откраднат парие,както откраднаха мангизите на Здравната каса иСребърния фонд-има няма 2-3 милиардауданъка върху лихвите и др.мутренски номера!