38

...

преди 9 години

to e stara istina , 4e ne triabva da se har4i pove4e ot tova s koeto se razpolaga

37

void

преди 9 години

Всеки тук се опитва да пусне някой особено оригинален коментар за сметка на премиера, а в същото време думите на Борисов са самата истина - от години в Перник се харчи повече отколкото са приходите и това не трябва да е така. От село или не от село, мутра или не мутра, тиква, пожарникар, борче или каквото си щете да го наречете, ама човекът е прав - разходите на общината не трябва да са повече от приходите, така просто не се прави.

36

Анонимен

преди 9 години

Абе ти дървени шопи като се имат за най-най и за по, по от другите в тая държава,що не се отделят като град държава?И без това окрадохте всичко от БГ и може да се оттеглите спокойно

35

Гоце Боце и Рамадан

преди 9 години

Помага на Перник щото са в коалиция с АБВ на Първанов от Перник!!!!Иначе Будалисов отказа да помога особено в Пловдив когато кмета не беше техен!!!!!

34

Гоцко

преди 9 години

Защо на Перник?

33

чичо от село

преди 9 години

Хитър димукрат е Борисов.За преговори на запад ходи той, а за преговорите с руснаците праща расилните от министерствата. Ама номера му сега не мина.Окончотелно ,след този скандал,го отрязаха за,, Южен поток,,

32

Анонимен

преди 9 години

Хе, хе! Тиквуня тръгнал да дава за пример Дянков - "да дойде да ви каже как се прави". Дянков, който обикаляше по екзотични дестинации с любовницата си и нейното кученце Джиджи, докато народа мизерстваше с постната му пица! Наглец!

31

1111

преди 9 години

Zastotazi alkoholichka R.Ianakieva ne e veche v zatvora?Sled kato okrade celia grad,a sega veche e i v parlamenta........i darjavata li da prodaljava da krade???????

30

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов също не е софиянец, той си е селско момче, банкянче и мутре.

29

Анонимен

преди 9 години

По-скоро наводнената със *** София е квартал на Перник. Иначе ориджинъл софиянците са точни пичове, ама малко останаха. Селянията ги превзе през последните 10-20 години.

28

Борисов-Фандъков

преди 9 години

Теоремата на Фандъковна-Борисовна / Борисов-Фандъков гласи:Добрият кмет не е който харчи на-много за другите!Добрият кмет е който харчи най-много от доходите на другите /за себе си!

27

до 34

преди 9 години

Интересно защо реши че съм в София. Нет има и в Перник - или ти мислиш, че като в твоето село няма нет, никъде извън София няма такъв.

26

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи кат си от Пеуник стой си на село не в София.

25

Анонимен

преди 9 години

Ти ли си София бе селтик ?Я кажи от кое селце си - със сигурност го няма на каратата.А Перник е град от 2500 години - още от римско време.

24

Анонимен

преди 9 години

Боката и на картичка да види пари, па че ги украдне !

23

Анонимен

преди 9 години

БРАВО БОЙКО - народът те подкрепя. Честните хора са с теб и против вдигане възрастта за пенсиониране, която е от полза единствено на Олигарсите.

22

Анонимен

преди 9 години

До до 15Като е отделен град си плащайте за Перник а не София да ви плащаа

21

Анонимен

преди 9 години

Боко тикво проста със тези пенсиони реформи които правие вие герберугите целите да окрадете парите на пенсионерите и на хората със увреждания в България.Никой не ти гарантира ,че и НОИ няма да фалира някой ден.Ако и НОИ фалира парите на пенсионерите и на хората със увреждание отиват на кино но ти тикво проста и твоето *** не сте го помислили щото мозъ вие много кух.Явно пак 2015 ще има протести пред парламента и този път никой няма да спаси тиквето от гнева на народа.

20

БГ

преди 9 години

Добре,че има кой да дава,ами ако нямаше,какво щяхме да правим?Щастливи българи,гледай и им се радвай!

19

Анонимен

преди 9 години

До чичо от селоЧичка, тая работа не става със слушане, а с пари... А пари от умряла икономика не се вадят толкова лесно...