68

Даола

преди 9 години

Видът на този самозванец е доста стряскащ - външността е свързана с вътрешността. Мисля, веднъж го гледах по някаква телевизия в разговор с водещ - беше нещо като развалена грамофонна плоча, каквото и да го питат все едно и също повтаряше. Беше ми дори смешно - ние сме в 21 век.

67

БЕЦ

преди 9 години

ТОЗИ АКО ГО ПУСНАТ НА СВОБОДА,ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КОЙ Е. ВИЖТЕ МУ ПОГЛЕДА САМО.ЗАЩО БОГ СЕГА НЕ МУ ПОГНЕ ИЛИ НИЕ ПОСЛЕ ЩЕ СЕ МОЛИМ БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ

66

MbcT

преди 9 години

аз съм за MbcT

65

кали

преди 9 години

Какви да станем българи ??? Да отмъстим или да простим ???

64

кали

преди 9 години

А помните ли БАТАШКОТО КЛАНЕ !!! Ами ако сега ние заколим всички ислюмисти а ??? А може и така да направим !!! За да отмъстим българи !!!

63

кали

преди 9 години

Чудесно , че са заловили един убиец -ислямист !!! А сега е време и другите да бъдат уловени !!! Крайно време беше !!!

62

Чудно ми е

преди 9 години

Ама като гледам как го описват медиите направо ще го взема на работа. Лошото е само, че той няма един ден трудов стаж и не е свикнал да работи. Поради тази причина краде от здравеопазването на детето ми и от моята бъдеща пенсия. На всичко от горе радикализира връстниците на детето ми. Нека го сравня с инфекция - бактериите са в теб (обществото), но като почнат и да те разболяват вече трябва да ги унищожиш!

61

Мирянин от 218

преди 9 години

Жена в ,,бурка,,- това е истинска костенурка.

60

Българин

преди 9 години

Този многопластовия като полежи в затвора ще му се пренаредят пластовете

59

Адолф

преди 9 години

Ако тези не ги осъдят, от следващия ден почвам да ходя с тениска и знаме с пречупен кръст. Ако ме спрат на улицата полицаите ще им обяснявам как това е будисткият символ на слънцето и ще се позовавам на въпросното дело.

58

правда

преди 9 години

Човека е напълно невинен и никой от властта не им помага, просто Муса почти не знае български и е бил много години в ислямски центрове в Австрия. Никой не ги финансира а скъпите адвокати ги защитават на добра воля. Нито Борисов нито Плевнелиев служат на Турция. Борисов не получи поздравително писмо от Обама. Политиците работят само за интереса на българите.

57

Анонимен

преди 9 години

VSICKI TEZI DEISTVIA SA REZULTAT OT DEISTVIATA NA DPC.ZASHTO NIKOI ZA 25 GOD. NE POISKA ZABRANATA IM.

56

Pilot

преди 9 години

Ако е Българин ,да го пращат в затвора завинаги, ако е чужденец черен печат и екстрадация от там от където е дошъл !!! Ако имаме Българска Държава мислеща за бъдещето на българите така ще постъпят, а не да ми назначават хора със съмнително досие на високи постове!!! Народе събуди се !!!

55

Pilot

преди 9 години

Защо не пишат този от къде е дошъл,каква му е историята,какво образование има и т.н.

54

муспи

преди 9 години

Ако започнем методично да избиваме евреите, ще забележим че ще престанат да идват в България разни диваци като този ниандерталец, даже *** ще си стоят по гетата. Един по надолу пита от къде има пари за парлама пред ***? Всички пари в света са в еврейски ръце и инвестират където счетат за нужно. Кой въоръжи тази Ислямска Държава. Защо тя като прави радикален ислям тръгна към турция че оттам и към Европа, а не зави към арабските държави строени в коридор чак до Мароко, и то през изсраел?

53

до 55

преди 9 години

Ама тичаш да гласуваш за тях,нали?

52

Анонимен

преди 9 години

Този "смирен" фанатик нямаше ли пряка роднинска връзка с водачи от ИДИЛ? И от къде толкова пари, да плащат на цяла махала *** да се омотават във чаршафи и да си пускат бради, да се правят на по правоверни от аятоласите? Отдавна изпуснахме магарето в калта, покрай ДПС и "защитата" им на "вярата", с безкрайното им изнудване за "етническия" мир! Имаме две явни протурски партии, ако едната не е на власт, то другата е вътре и винаги ни управляват! Корман Исмаилов си е явен агент на МИТ!

51

Анонимен

преди 9 години

Май нещата са малко изтървани. В центъра на България радикализма е придобил притеснителни размери.

50

Анонимен

преди 9 години

Затвор ли , бесило на площада. Обявяването на война срещу Християнството трябва да се наказва със смъртна присъда.

49

Анонимен

преди 9 години

До TURK.В Палестина ако не знаеш, е първоначално Християнска Държава и след толкова векове на Ислямски геноцид, все още има Християни.В Сирия, християните бяха клани като животни от ИДИЛ, Асирийци, Арменци и всякакви бяха унижавани, изнасилвани, убивани, а жените им поробвани. Това е истината.