42

fhjnvv

преди 9 години

napilnihavise ga6tite may?????

41

кали

преди 9 години

Нищо не искам да коментирам повече !!!

40

анонимен

преди 9 години

ПРИСЬДА И ДО СТЕНАТА ИНАЧЕ ЩЕ СТАНЕ МНОГО ЛОШО ЗА БЬЛГАРИТЕ---ПРИ ЕДНА ТАКАВА ТЕЖКА ПРИСЬДА ЩЕ СЕ ВИДИ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ДПС--то

39

Анонимен

преди 9 години

AMI DPC ZASHTO NE E NA PODSADIMATA SKAMEIKA,ZASHTO MESTAN,DOGAN I DR. NE SA V ZATVORA.

38

eксперт

преди 9 години

До 34Не само си избират,но и си сменят периодично религията.Това не го разбирам.Както казваше даскала ми по философия"Деца,религията е възникнала тогава ,когато първия мошеник е срещнал първия ***."

37

1

преди 9 години

Тези с бурките на личната си карта ,така ли изглеждат?Сигурно и полицаите нямат право да им разпоредят да свалят чувалите за установяване на самоличността?

36

ОТ СЕГА СИ ЗНАМ:

преди 9 години

ДПС---ПАК ЩЕ СИ УВЕЛИЧИ ЕЛЕКТОРАТА НА ИЗБОРИТЕ!СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ БЪДЕ ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!

35

НЕМА ДА ГИ ОСЪДЯТ...

преди 9 години

....ЩОТО НЕМА ЗА КАКВО .....!!!!!!!!!!!!!!!САМО ЩЕ СИ СПЕЧЕЛЯТ ПРОТИВНИЦИ ЗА ИЗБОРИТЕ.... И СИМПАТИЗАНТИ ЗА ДПС!ТОВА СА ПОРЪЧКОВИ ИГРИЧКИ ----ЗА ПРОПАГАНДЕН ЕФЕКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 9 години

В момента Алкайда воюва с ИД.Тея нека ги пуснат на Алкайда.

33

АНОНИМНА

преди 9 години

ЗА 19."НЕ ЗНАЕЛИ ЗА КАКВО ГИ ГОНЯТ". ЕДНА ДЕТСКА УЧИТЕЛКА ПИТА ДЕТЕ НА ТАКИВА РОДИТЕЛИ ДАЛИ ПОЛУЧАВА МАЙКА ИМ ПАРИ ЗА ТОВА , ЧЕ Е С БУРКА , А ТО ОТГОВАРЯ" АМА ГОСПОЖО, ТЕ ДАДОХА НА ТАТКО И МЕРЦЕДЕС И ПАРИ" ДЕЦАТА СА НАЙ - ИСКРЕННИ И НЕ ЛЪЖАТ. А ТАКИВА ХУБАВИЦИ ИМА И В С. АЛЕКО КОНСТАНТИНОВО- ПАЗАРДЖИШКО.-ПЛАШИЛА

32

Часовника

преди 9 години

Ама как ще са правили лоши неща ?! Промиването на мозъци и настройването срещу всичко,което не им допада нима е лошо ?! Пък и на колко са хрисими мочетата-отрязват ти главата като едно то нищо! Ами! Колко му е ! Трябва към тях аршинът да е същият както те се отнасят с друговерците!

31

FBI

преди 9 години

Държавата е виновна , в много ромски квартали особенно по селата идват кюрди от границата между Турция и Сирия така те се женят за ромки от Хорахане Рома от там натака вече е талибанщина

30

Анонимен

преди 9 години

От кога човек може да избира вяра и религия , тва да не е като да си купиш 1 кг. картофи от пазара

29

777

преди 9 години

Интересното тук е че едните Роми се наричат турци а другите българи , от кога точно е започнал този процес на Избор в България въобще

28

Игри

преди 9 години

Че не им е чиста работата и че трябва да ги озаптят е ясно. Обаче не може да не ми направи впечатление, че акцията вдигна пушилка в момента, в който приеха силно рестриктивния бюджет за 2015. Дано не ги пуснат тихомълком до следващата нужда от отвличане на вниманието.

27

Анонимен

преди 9 години

А в момента папата е на посещение в Турция. Просто защото няма, ама няма никакви проблеми за решаване..... Най грубата грешка на ЕС ще бъде присъединяването на Турция. Не напразно вече се заговори за излизане от ЕС на страни-членки. Политиката на съюза е доминирана изцяло от чужди интереси.

26

Тиге

преди 9 години

Проверете значението на "еднобожие". Некомпетентност струи...той сам си казва, че проповядва салафизъм...

25

Анонимен

преди 9 години

Ще бъда откровен, не съм се интересувал от религия изобщо. Заминах в Африка на работа и там се сблъсках с мусюлмани. Първоначално гледах с насмешка, после започнох да се дразня и накрая бях гневен! Огромна част от тях са с промити мозъци. Защо? Убедени са, че превъзхождат другите религии, че са по-чисти и възвишени!?! Гъзеха се на спортни терени, в офиси по 5 пъти на ден. Демонстративно! В Петак не работеха, тичаха към джамиите. Като се върнах се кръстих и обявих война на тази гадост исляма!!!!

24

Shark

преди 9 години

Тези не трябва да излизат от затвора!! И всички които дръзнат да правят подобни неща тук, в ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ да са наясно че ги чака същото. И да не си и помислят да плашат с бунтове, размирици и разрушаване на етническия мир. Щото и ние няма си поплюваме!! АНАДЪН МО!!!!

23

анонимен

преди 9 години

Неграмотните се манипулират най-лесно! И са най-алчни! И могат да убиват! Трябва твърда ръка ! Браво на съда! Да се обръснат и да свалят бурките!