12

анонимен

преди 9 години

следкато всичко е запълнено вече не ви трябва реклама заплатена отдържавата за каквато помош непрекъснато говори въпросният рагин значи целтае да се окраднат въпросните пари ако се дадат

11

Анонимен

преди 9 години

Имаме апартаменти на Пампорово и от три сезона всяка година имаме увеличение с поне 10% на приходите и гостуващите.Тая година ни ги резервираха от октомври за Коледа и Нова година.Когато работиш качествено и не лъжеш хората, те се кефят и пак идват.Хубавото е, че стават все повече.А ***, които искат да ментят и да вземат пари без грам качество на услугата, първи ги научават и издъхват след един сезон.

10

Анонимен

преди 9 години

Благодарим за безплатната реклама, но с тия заплати не можем дори чая и пържените картофи да си платим по барчетата на Пампорово.

9

Анонимен

преди 9 години

То не,че няма каво да се желае, но това е друга тема. ;-) Аз вече нямам търпение всеки ден гледам камерите ;-)Някой има ли информация дали ще пуснат новия лифт?

8

Скиорче

преди 9 години

До др. СкиорчеТоз коментар го написах заради номер две, но иначе на мен си ми харесват БГ курортиту :)

7

урааа

преди 9 години

Пампорово не беше ли курорто на женулята на Тиквата Бориславова? Един вид карам ски и пълня гушката на Банкянския тарикат с един удар? Доволен съм, още утре купувам пълен пакет за 2 седмици за цялото семейство!

6

fsb

преди 9 години

До др. Скиорчев чужбина цените може да са същите, но само ако се телепортирате там, ако броите и пътя и това ,че не можете да отидете само за уикенда кат тук, а треа да вземете седмица отпуск и сметките стават други...

5

др. Скиорче

преди 9 години

до 5.Че е по-прятно, спор няма, но в никакъв случай няма да е по евтино... Бих казал малко по-малко от двойно, но определено си заслужава ;-)

4

miro

преди 9 години

най ме кефят тия дето много искат ама нямат средства ... спри ракията и цигарите и работи бееееее

3

скиорче

преди 9 години

Не трябва да се ходи по БГ курортите, в чужбина е много по-ефтино и приятно!

2

Сова Харис

преди 9 години

Имаш крава - пиеш мляко.Древна китайска поговорка.

1

богат/беден

преди 9 години

това е добре, бих желал да заведа съпругата и децата! жалкото е, че нямаме достатъчно средства ...